ESCAPADA IN VR CU OCULUS GO

august 25, 2020


VR sau realitatea virtuala poate fi o escapada interesanta si intensa atunci cand vrei "sa schimbi un pic peisajul" si sa te deconectezi de la rutina zilnica, reusind sa te transpuna intr-un alt Univers chiar de la tine din sufragerie.

"Intrati cu usurinta in realitatea virtuala fara a fi atasat de un PC sau cabluri. Oculus GO este un set de casti VR autonom. Este proiectat cu lentilele cele mai bune de pana acum si curele reglabile.

Cel mai mic ecran mare. Optica clara si grafica 3D de ultima generatie fac setul cu casca sa se simta mai mult ca un teatru personal
- Intalniti-va in VR cu prietenii si fanii din intreaga lume pentru a prinde sporturi live, concerte sau doar emisiunea preferata de televiziune
- Portabil si usor de utilizat. Gata cand esti si tu! Experimenteaza VR portabil, all-in-one. Asta inseamna nici PC, telefon, cabluri sau hassles
- Controler: Control fara effort. Indiferent daca navighezi la emisiunile preferate sau la un teren indepartat
- Audio incorporat: Esti inconjurat de sunet. Sriverele audio spatiale sunt construite chiar in setul de casca, oferind un sunet dramatic si imersiv, fara a fi nevoie de casti voluminoase sau incurcate. Oculus Go ofera de asemenea o mufa audio de 3.5mm, asa ca modul in care asculti este in totdeauna la alegerea ta. "(sursa: emag.ro)

Experienta mea cu Oculus Go a fost una foarte placuta pe care as repeta-o oricand! 

Prin intermediul lentilelor ochelarilor, totul parea atat de real, incat aveam impresia ca teleportarea nu mai e la nivel de SF si pot sa aleg cu usurinta destinatii noi de explorat si admirat fara sa mai iau in calcul impedimentele si restrictiile de circulatie actuale. 

Pot sa ma bucur de o zi insorita in Maldive, si sa ma incarc cu energie pozitiva si stare de relaxare totala, iar in cateva momente pot schimba total locatia in care ma aflu si sa traiesc totul la intensitate maxima, precum ar fi o experienta palpitanta in jungla Amazoniana. Cel mai tare ma incanta faptul ca totul pare atat de real, prin optica clara si grafica 3D, incat reuseste sa imi transmita si vibe-ul locului in care am ales sa calatoresc, ceea ce o simpla vizionare a unui clip pe Youtube nu reuseste asa o performanta.

Oculus GO, it was nice to step into VR with you! 

0 comentarii