Tratarea tenului problematic: Murad Blemish Clearing Solution

mai 13, 2015


Dr. Murad a lansat un nou produs revoluționar: Blemish Clearing Solutionun tratament conceput pentru a reduce rapid si eficient imperfectiunile si care ofera rezultate dovedite clinic.

Murad Blemish Control, linia anti acnee premiată, se extinde odată cu lansarea tratamentului revolutionar cu acțiune rapidă, Blemish Clearing Solution.


Conceput pentru a reduce rapid și eficient imperfecțiunile fără a provoca iritații prin targetarea și tratarea bacteriilor și impurităților, Blemish Clearing Soution oferă rezultate dovedite clinic.
În studiile clinice, 96% din utilizatorii Blemish Clearing Solution au observat curățarea tenului  în mai puțin de 72 de ore*.
Blemish Clearing Solution este un produs tratament pasul 2 pentru utilizarea zilnică ce
ajută la dobândirea unui ten sătătos, fără imperfecțiuni.
Formula conține 0,5% Acid Salicilic și extract de Regina Nopții ce acționează asupra erupțiilor și menține porii curați, un amestec de Vitamine ce calmează și susțin vindecarea pielii inflamate, iar Retinolul și Uleiul din Arbore de Ceai ce purifică și previn viitoarele erupții.

Murad Blemish Clearing Solution este disponibil in magazinele Sephora si farmaciile Help Net incepand din luna aprilie. 
Dr. Murad schimbă statusul pielii tale în #itsallclear!
Pret: 221lei.

Completand formularul din sectiunea “Inscriere” de pe site-ul muradromania.ro, primesti automat un cod pe care il poti folosi pentru a ridica o mostră gratuită de Blemish Clearing Solution din cel mai apropiat magazin Sephora.  

0 comentarii