Produse bune sub 20 lei

octombrie 29, 2015

Astăzi vreau să alcătuiesc un top cu produse bune și accesibile ca preț pe care eu le-am încercat, în speranța că va fi de folos adolescentelor, celor ca mine, și tuturor celor care își doresc să aibă grijă de ele fără să cheltuiască sume exorbitante, dar totuși, să fie mulțumite de produsele folosite și de îngrijirea pe care le-o oferă. Există frumusețe și la preț mic! Trebuie doar să știi unde și ce să cauți! De obicei, urmăresc ofertele online ale magazinelor cu produse cosmetice pe care le frecventez și așa nu omit un produs pe care mi-l doresc cu ardoare, îl iau la un preț mai mic decât cât costă el în mod normal, sau chiar mi-l iau în dublu exemplar dacă l-am mai folosit și mi-a plăcut. Ador să fac smart shopping!


Cel care sprage și a spart gheața este CC Cream-ul cu zmeură de la Gerovital, care a fost favoritul meu pentru multe luni la rând și cel care ar putea concura pentru statutul de fond de ten. Când port crema aceasta colorată am un ten foarte fresh, luminos și pot obține chiar și camuflarea unor imperfecțiuni ale tenului. Miroase plăcut, are o textură ușoară, care se îmbină cu pielea și îi dă un aspect proaspăt și sănătos de care îmi place să mă bucur în fiecare zi. Mi se pare potrivit pentru machiajul zilnic de școală sau facultate, chiar și pentru serviciu. Setat cu o pudră rezistă până la 6-7 ore fără să își schimbe drastic aspectul. Chiar face o treabă foarte bună pentru 18 lei și merită adăugat la colecție.

Că tot vorbeam la început de smart shopping și de vânatul de reduceri, apa micelară de la Garnier este exemplul cel mai bun pentru faptul că un produs poate fi și accesibil și extrem de bun pentru ten. Este comparată cu cea de la Bioderma, care vine într-o cantitate mai mică și la un preț ridicat, iar eu am impresia că fac același lucru. Le-am încercat pe amândouă, sunt foarte bune, însă cea de la Garnier are 400 ml și m-a ținut în jur de 4 luni și am prins-o la ofertă la doar 17 lei de la 27. Merită din plin să încercați un astfel de demachiant pe bază de particule micelare, iar 17 lei mi se pare o nimica toată pentru cât de bine curăță machiajul și cât de spornic este. Este loțiunea mea micelară preferată, are review aici.



Demachiantul bifazic de la Nivea te scapă de machiajul ochilor din două mișcări, iar tu nu trebuie să faci prea multe pentru asta. Presezi ușor discheta îmbibată în produs pe pleoapă, aștepți puțin ca uleiul să dizolve machiajul, iar apoi ștergi cu grijă zona ochilor și machiajul a dispărut. În timpul demachierii, machiajul nu se întinde peste tot, deci n-o să vă treziți cu ochi de panda, și nici cu urme uleioase pe piele. Îmi place foarte mult, este un demachiant delicat pentru zona ochilor, demachiază foarte repede și eficient, iar 15 lei chiar nu sunt o avere!

Luna asta am descoperit gelul de ras de la Balea cu aromă de mango și speram să nu dau greș achiziționând-o, fiindcă pielea mea e sensibilă și îmi apar bubițe și mâncărimi dacă nu folosesc un produs care să-mi calmeze pielea. A costat doar 8 lei, are o culoare vibrantă care m-a cucerit, miroase adorabil și lasă pielea foarte fină și hidratată. Îmi place mult, dacă treceți prin DM, merită să încercați o spumă de ras de la Balea, I don't regret it! O să vă convingeți și voi din start, după ce îi simțiți mirosul...


Pudra matifiantă de la Catrice, ALL MATT PLUS, costă doar 17 lei pe 1001cosmetice și este invizibilă odată aplicată pe ten. Nu oferă aspect încărcat, se îmbină foarte bine cu pielea și nu creează acel aspect pudrat. Pe un ten mixt ca al meu face față în jur de 4 ore, după care simt nevoia să reaplic în zona T. Nu am probleme nici cu fondul de ten, nu dispare de pe față și aspectul este unul foarte îngrijit și natural. Nici nu se observă pe față.

Pentru cele cărora nu le place să folosească scrub-uri de corp făcute în casă, vin cu o variantă foarte accesibilă și bună de la Fennel, exfoliantul cu zahar și extract de cacao. A costat 14 lei și cred că-mi va ajunge pentru 5 utilizări. Îmi place aroma lemnoasă și textura grunjoasă care exfoliază și în același timp hidratează pielea, datorită formulei îmbpgățite cu ulei de migdale și ulei vegetal. Lasă pielea foarte fină, curată și plăcut parfumată. L-am luat din Real și am făcut o alegere inspirată pentru zilele în care nu am chef să îmi prepar în casă exfoliantul și vreau ceva mai aromat.

Ce produse ieftine și bune folosiți? Vă tentează vreunul dintre cele recomandate de mine?
Kisses!

0 comentarii