Review fond de ten Rimmel Match Perfection

iunie 24, 2013

Acum o saptamana am facut niste mici cumparaturi in DM printre care si fondul de ten Rimmel Match PerfectionRamasesem fara fond de ten si cautand pe internet un fond de ten care sa nu incarce tenul si care sa ofere un aspect natural, am vazut ca multe fete lauda Match Perfection  de la Rimmel si sunt multumite de el,  asa ca l-am luat si eu dupa multe minute in care testam nuantele in lumina "dificila" din DM pentru a-mi gasi nuanta potrivita. 

Spre fericirea mea, mi se potriveste perfect nuanta aleasa "200 SOFT BEIGE", pe care am testat-o pe mana cum am iesit din magazin si, pe ten, imediat ce am ajuns acasa.


Textura este lichida, un lucru care imi place foarte mult deoarece nu necesita multa munca pentru uniformizarea tenului, ca si in cazul fondurilor de ten sub forma de spuma - Toleriane Teint de la La Roche-Posay. Mie mi se pare ca aplic o crema hidratanta pe fata care imi protejeaza tenul de razele nocive ale soarelui si care nu imi incarca fata deloc.


Mirosul acestui fond de ten este unul foarte placut si delicat, mie mi se pare ca miroase a musetel, care imi da o stare de prospetime si suplete dupa aplicare.
Are acoperire medie, exact ceea ce am nevoie pentru tenul meu adolescentin, si rezista pe fata in jur de 6-7 ore.

Dozarea lichidului  se face prin intermediul pompitei. Eu am nevoie doar de o pompita pentru a-mi acoperi toata fata si pentru a avea rezultatele dorite. Pentru cele care aveti un ten problematic, puteti sa aplicati si doua straturi, dar eu zic ca unul e suficient pentru un look natural. Exista corector pentru pete, urme lasate de cosuri, roseata etc.


Datorita tenului meu gras a trebuit sa aplic peste el si o pudra matifianta, deci, din acest punct de vedere, nu exceleaza, dar nu este o problema atat de mare pentru mine pentru ca orice fond de ten trebuie fixat cu o pudra, iar tenurile grase, stim cu toate ca au nevoie de mai multa atentie.
Imi place ca intra foarte bine in piele, acopera porii dilatati si ofera un aspect natural si sanatos tenului.


Il gasiti si pe 1001cosmetice la reducere la 28 lei! :)
L-am folosit zilnic de cand l-am cumparat si pot sa afirm ca sunt foarte multumita de el si imi pare rau ca nu l-am incercat pana acum.

Are SPF 18
Cantitate: 30 ml
Pret: 40 lei in DM, dar îl găsiți deseori la ofertă prin alte magazine la un preț mult mai mic.

Care este fondul vostru de ten preferat? 
Ati gasit unul care sa tina tenul matifiat fara sa aplicati pudra pe parcursul zilei?
Pupici

9 comentarii

  1. Care Miu? spune-mi si mie, nu ma lasa asa ;)) :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Cel de la MeMeMe. Nu incarca si e mat cum imi doresc eu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Merci ca mi-ai zis:). Acum dau un search pe google sa aflu mai multe:D. Pup:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu folosesc de ceva timp un fond de ten de la Oriflame: Everlasting.
    Ma inteleg perfect cu el si faptul ca este ieftin si ca imi tine sub contrl sebumul si ca ofera acoperirea media spre mare nu ma face decat sa il indragesc si mai mult.Deja sunt la a3 a sticluta :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie mi-a fost frica sa-l incerc pentru ca am auzit multe fete care ziceau ca incarca fata si da un aspect de masca:| pana acum am tot cumparat fdt. Giordani Gold cu care m-am inteles foarte bine si acum am hotarat sa mai incerc si altceva;))
    Ma bucur ca tie ti se potriveste Everlasting:)
    Pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  6. Poti pune te rog frumos o poza clara cu fata ta? Ma gandesc sa imi cumpar aceeasi nuanta"200 SOFT BEIGE" dar nu sunt sigura daca mai asa sau mai deschis.

    RăspundețiȘtergere
  7. Diana, ca sa-ti faci o parere despre aceasta nuanta iti spun ca eu m-am bronzat putin vara aceasta si nuanta imi e putin deschisa pentru aceasta perioada. Daca tenul tau are o nuanta deschisa eu zic ca ti s-ar potrivi. Acum caut poza si o postez:*

    RăspundețiȘtergere
  8. Am pus poza. Acum ramane la alegerea ta ce nuanta alegi. Daca ai tenul putin bronzat cred ca ti s-ar potrivi.

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu am acest fond de ten si sunt multumita de el,insa as dori sa aiba o rezistenta mai mare.

    RăspundețiȘtergere