All that beauty things in a beautiful Saturday

martie 30, 2014

Ieri a fost o zi extrem de frumoasa si placuta pentru mine. Am participat impreuna cu alte cateva fete pasionate de beauty la evenimentul organizat de Lucia (All that beauty things) cu ocazia aniversarii unui an de blogging, unde eu m-am simtit foarte bine deoarece ma simteam in "elementul meu", majoritatea discutiilor avand ca subiect lumea frumoasa a cosmeticelor dar si a bloggingului.

Ne-am intalnit la Starbucks, in Timisoara, si am avut sansa sa cunosc cateva fete pe care le stiam deja datorita blogurilor lor dar si videoclipurilor de pe Youtube. Pentru mine a fost un moment foarte interesant cand le-am vazut pe fetele pe care le stiam deja din mediul virtual, deoarece a fost prima mea intalnire de acest gen si recunosc ca am avut cateva emotii.



Ne-am relaxat (si infrumusetat) alaturi de bauturile frumusetii(Beauty water) dar si cu o cafea aromata pe care doamna de la Starbucks ne-a prezentat-o intr-o maniera eleganta, si ne-a oferit-o impreuna cu o felie de portocala, care spre surprinderea noastra i-a indulcit si imbunatatit gustul.♥ (You have to try it!)

 Se vede ca era fericita si destul de vorbareata, chair daca neaga asta, nu Lucia?:)):*


Si o poza furata de la Simona:

Si acum poza cu bunatatile primite de la Lucia:
Cu ocazia aceasta le multumim si sponsorilor: Triodeluxe.roComplex Apicol Veceslav Harnaj, Farmec, Cupio, Max Factor, Lush, Beauty Water.

Eu imi doresc sa ne mai intalnim si cu alte ocazii, deoarece sunt sigura ca discutiile pe teme de beauty pentru cele pasionate sunt o adevarata placere si nu cred ca ar putea deveni epuizabile sau plictisitoare vreodata:D.
Multumim Lucia pentru evenimentul frumos, sper sa ne revedem curand! :*

26 comentarii

  1. Eu parca mi-am bagat degetele in priza, mi-a cam explodat parul:D. A fost frumos sa ne intalnim toate, sper sa repetam experienta :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie chiar mi s-a parut ca arata foarte bine si trebuie sa-ti mai spun ca imi place cum arata tenul tau, e foarte luminos:). Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce drăguț, tare mult mi-ar plăcea și mie să particip la o întâlnire cu mai multe bloggerițe. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. A fost o experienta foarte frumoasa, poate cand vi in tara vei avea ocazia:D :*

    RăspundețiȘtergere
  5. ma bucur ca te-ai simtit bine, si te asteptam la o cafa si o mica barfa :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc, dar nu pot fi de acord. Nu stiu de ce m-am gandit eu ca e mai bine sa-l usuc fara sa-l intind cu peria:(. De fapt, stiu: cu o saptamana inainte il lasasem sa se usuce liber si a stat foarte bine si m-am gandit ca ar arata bine si pt. intalnire dar...am luat tzeapa. Cat despre luminozitatea tenului: am folosit mostra de BB cream Lioele despre care am scris in ultima postare si care mie mi s-a parut super faina. Sper ca tie nu ti s-a parut ceva ciudat, de ti-a sarit in ochi:))). Pupici! Aaaa, esti o dulcica:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Si mie mi se mai intampla sa mi se electrizeze cand nu il intind cu placa dar are si momente cand sta foarte bine fara sa-i fac nimic...e un ciudat si parul meu:)).
    Nu, nu mi s-a parut ciudat, tenul tau mi-a sarit in ochi pentru ca arata super, ma gandeam ca doar ce ai fost la salon la vreun tratament cosmetic;)):D.
    Iti multumesc mult! Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma primiti si pe mine data viitoare? :D...ma teleportez.

    RăspundețiȘtergere
  9. Da, da, da! De s-ar organiza mai usor intalnirilea astea ar fi perfect:D:*

    RăspundețiȘtergere
  10. of ce rau imi pare ca nu am putut ajunge si eu :(((

    RăspundețiȘtergere
  11. Chiar a fost placut sa ma intalnesc cu fetele:)

    RăspundețiȘtergere
  12. Toate frumoase si simpatice.!!!Si va urmaresc cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  13. Frumos! Mi-e drag să vă privesc/citesc ♥

    RăspundețiȘtergere
  14. Iubita, ma bucur mult ca ne-am intalnit si ca am avut ocazia sa ne cunoastem mai bine. Esti o fata deosebita si imi esti foarte draga.
    Te pup si te imbratisez! :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Multumesc mult pentru complimente, Simo! Trebuie sa spun ca nu ma asteptam sa fii atat de sociabila, si aici ma refer si la celelalte fete, dar ma bucur ca ati reusit sa-mi demonstrati contrariul si am ramas cu o amintire foarte placuta in urma intalnirii noastre. A fost o placere sa te intalnesc si cine stie, poate ne mai vedem anul asta caci distanta nu e atat de mare;)).
    Te pup tare!:*

    RăspundețiȘtergere
  16. Si noua ne sunt dragi comentariile tale, sa stii, Mihaela! Te pup si iti doresc o saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  17. Numai bucurii îţi doresc şi eu, Lore, cu tot dragul! ♥
    Eşti un om tare bun şi frumos, chiar ai multe de dăruit pe această pagină, dar nu numai. Un model pentru generaţia ta, iar eu nu pot decât să-ţi doresc un drum bun şi lin, cu împliniri după placul sufletului tău frumos. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  18. Ce frumos! Se pare ca v-ati distrat. ;)


    :* :* Roxie T

    RăspundețiȘtergere
  19. Ce draguuut! Lore se distreaza in deplasare!

    RăspundețiȘtergere
  20. He he, da! Lume noua la mine pe blog! :))
    Te adaug in blog roll, sa te vada lumea! :*

    RăspundețiȘtergere