Review concealer The ONE Illuskin - Oriflame

iulie 06, 2014

Mă consider norocoasă fiindcă pe tenul meu nu şi-au făcut apariţia cearcănele, problemă pe care o întâlnesc tot mai des la persoanele din jurul meu.

Cearcănele, precum şi acneea sau alte imperfecţiuni ale tenului ne pot schimba uneori percepţia asupra propriei persoane, şi din dorinţa de a le ascunde, şi de a scăpa de complexe, apelăm la produse care să ne ajute să arătăm măcar la fel de bine ca înainte.

Eu nu am fost nevoită să caut produse pentru cearcăne, dar am avut şi am nevoie de produse cu putere mare de acoperire pentru coşurile care apar şi dispar de pe tenul meu. Când îşi fac apariţia pe tenul meu, o fac în adevăratul sens al cuvântului(pe frunte, tâmple, bărbie), şi nu se dau plecate foarte uşor.


Foarte potrivit pentru camuflarea acestor zone mi se pare corectorul de la Oriflame, Illuskin, din gama The ONE, dar şi pentru iluminarea zonei de sub ochi, unde îl folosesc adesea pentru aspectul luminos şi odihnit pe care mi-l oferă.

Îmi place mult că are o formulă uşoară cu putere mare de acoperire, care intră repede în piele şi o transformă într-una luminoasă şi curată, fără să se observe ca am folosit vreun artificiu pentru asta.
Acoperă foarte bine problemele tenului fără să încarce, chiar dacă îl folosesc în mai multe straturi, iar dacă îl întind bine în zonele cu riduri fine ale feţei nu risc să se strângă şi să arate neplăcut. Dacă îl şi setez cu pudra The ONE(review coming...) nu am niciun fel de probleme cu el şi se păstrează intact toată ziua.
Ambalajul nu prea îmi place din cauza orificiului de dozare, care după câteva utilizări se murdăreşte, murdărind şi căpăcelul cu filet care e mai greu de curăţat şi întreţinut.

În schimb, cantitatea - 10 ml - mi se pare foarte avantajoasă, datorită texturii aproape lichide a produsului care îmi permite să mă bucur o bună perioadă de înfrumuseţare cu acest corector. A little goes a long way. :)
Eu am nuanța Nude Beige care mi se potrivește perfect, ținând cont că tenul meu nu este foarte deschis, iar în combinație cu fondul de ten The ONE în nuanța Natural Beige arată foarte natural, chiar dacă anticearcănul are o nuanță mai deschisă. Mă bucur că acest produs nu este de un alb fantomatic, așa cum am văzut la multe celebrități, care au ales o nuanță mult prea deschisă pentru tenul lor.

Nuanțe disponibile:
Preț: 13 lei la reducere

Mă bucur că am ocazia să folosesc acest corector şi vreau să felicit încă o dată echipa Oriflame pentru produsele care ne fac să ne simţim The ONE.

13 comentarii

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Il am si eu si îl folosesc destul de rar dar nu din cauza ca nu imi place ci pentru ca nu am cearcăne foarte proeminente. Chiar mi se pare eficient :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie imi place sa pastrez recipientele produselor curate, doar ca nu reusesc sa le curat dupa fiecare utilizare, mai ales cand ma grabesc. De obicei le fac baita odata pe saptamana, chiar daca unele nu necesita:))).


    Ma bucur ca iti place si tie. Te pup si merci pentru comentariu! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. E foarte bun. Nici eu nu il folosesc zilnic. :) Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  5. Am vrut sa mi-l iau si eu cand a aparut, dar tot atunci imi ajunsese si un corector de la Lady's si am zis sa nu dau banii degeaba:)). Oricum, ma tenteaza de mult timp si la urmatoarea comanda il voi lua si eu, arata super, mai ales in combinatie cu fondul de ten.:) te pup, Lori!:*

    RăspundețiȘtergere
  6. Pentru mine e THE ONE ca si corector. E un produs spornic, nu cred ca il termin anul asta. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Chiar e The One din colectia The One! Isi merita laudele din plin!

    RăspundețiȘtergere
  8. Și mie îmi place, îl folosesc mai mult pentru cele 2-3 coșuri stresante :))
    Dar și ca anticearcăn, redă priviii senzația de odihnă.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cred ca n-am mai incercat un produs care sa-mi placa atat de mult. :))♥ Nu il folosesc zilnic, dar cand il folosesc chiar ma bucur de el. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Il am si eu si il folosesc cu drag..nu am cearcane foarte mari dar uneori din cauza oboselii e normal.pupici

    RăspundețiȘtergere
  11. Si eu il am! Imi place pentru ca are o acoperire buna.

    http://nicoletaadumitru.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere