Favoritele lunii: august 2014

septembrie 02, 2014

Luna august a fost destul de aglomerată pentru mine și nu am avut mult timp pentru experimentări în privința machiajului, așa că am folosit minimul necesar în această privință, și am ales să schimb puțin produsele de îngrijire pe care le foloseam până acum. 

Am descoperit produse care mi-au lăsat o impresie bună din prima, pe care continui să le folosesc, la unele am renunțat, și la sfârșit de lună, când am tras linie, am observat că pe cele 5 produse de mai sus le-am favorizat, folosindu-le zilnic(cel puțin în privința celor de îngrijire/igienă corporală).



Spuma de curățare de la Balea pentru ten normal și mixt mi-a plăcut foarte mult și am folosit-o în fiecare dimineață. Curăță blând tenul, are un sistem de dozare - pompița - pe care eu îl ador și lasă tenul proaspăt și catifelat. Miroase destul de bine, a floare de lotus, care îmi oferă o senzație plăcută de prospețime de câte ori o folosesc. 
Revin cu review în curând.

Deodorantul Dove, Silk Dry, a fost descoperirea lunii. E primul meu deodorant Dove(Daah!) și cu siguranță, nu și ultimul! Am renunțat în sfârșit la Stress Protect, cu reticență, recunosc, dar nu regret deloc alegerea făcută. Îmi protejează pentru foarte mult timp pielea subrațului împotriva transpirației, are un miros foarte plăcut pe care îl simt pe parcursul zilei și este mai puțin înecăcios decât cel de la Nivea. Mă simt în siguranță cu el! Îmi place!

Fondul de ten The ONE nu mai are nevoie de prezentare. L-am iubit de la început și așa voi continua până la ultima picătură. Am scris despre el aici.



Kit-ul de la Essence e omniprezent în rutina mea de peste un an. Ne place! Review aici.
Rimelul Volume Blast de la Oriflame mi-a plăcut fiindcă nu încarcă genele, oferă intensitate privirii, iar cu ajutorul periuței separ foarte ușor genele care încearcă să se lipească în timpul aplicării.

Dacă sunteți interesate de un anume produs dintre cele 5 din articol, anunțați-mă, să știu căruia vreți să-i fac primul review.

P.S: Pe 1001cosmetice găsim deodorantele Dove în diverse variante, atât spray cât și roll on.
Ce produse ați descoperit în ultima lună din vara aceasta?
Kisses!

14 comentarii

  1. si mie imi plac atat rimelul cat si fondul de ten the one, cel din urma nu l-am mai folosit in ultima vreme deoarece m-am bronzat si mi-a ramas putin deschis

    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. De mult vroiam si eu sa le incerc, dar n-am crezut ca voi mai gasi deodorante la fel de bune ca cel de la Nivea. Si mie imi place cum miroase Dove-ul, are ceva aparte. :) Eu nu m-am bronzat deloc vara asta, decat "artificial", iar fondul de ten mi-a nimerit nuanta la fix. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu m-am bronzat, asa ca o sa-l folosesc pana il termin. Le-a detronat pe toate. :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Ah, ai putut renunta la deodorantul de la Nivea? :)) parca nu-mi vine a crede :))
    Si eu am avut deodorante de la Dove, insa nu m-au dat pe spate, si tot la Nivea am ramas, insa vreau sa incerc toate de la Nivea si dupa sa ma conving de fiecare :D
    Rimelul The One de la Oriflame chiar imi place, alungeste si ofera destul de mult volum genelor: super!
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Fondul de ten ♥ Nu l-am mai luat, folosesc un CC cream acum, dar a rămas pe listă. Rimelul nu m-a dat pe spate, la mine trebuie să încarce şi să curbeze bine, altfel nu se potrivim :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Nici eu nu sunt sigura ca o sa-l recumpar, dar stiu ca nu renunt la el pana nu il golesc. :D Am atatea fdt. pe lista... parca nu vreau sa ratez ocazia sa incerc si altceva, poate mai bun. :D
    Mie nu prea imi place aspectul de gene incarcate, am si eu fixurile mele. :))) :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, in sfarsit! :D
    La mine conteaza sa ma protejeze si Dove chiar face asta, la fel si Nivea. :) Poate ca tie nu ti s-au potrivit, depinde de la om la om.
    Pupici Kari! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Fondul de ten se afla si printre preferatele mele <3
    Spuma de curatare sper sa pun mana pe ea cat de curand:D

    RăspundețiȘtergere
  9. Ambele imi plac foarte mult! Merita incercata spuma de curatare :*

    RăspundețiȘtergere
  10. Sunt curioasa de fondul de ten The One.Momentan folosesc Perfect Fusion tot de la Oriflame si sunt foarte multumita,dar trebuie sa-l incerc si pe acesta :).Rimelul e printre preferatele mele :).
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  11. Deodorantul Dove imi provoaca reactie alergica din pacate dupa ce au schimbat anumite lucruri la ele si din pacate nu pot sa le mai folosesc.. Produsele Essence au reusit sa ma impresioneze placut mai ales rujurile. :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Si mie imi place foarte mult kitul essence.Il folosesc de mult timp,dar i-am inlocuit pensula pentru ca era foarte...plasticoasa.

    RăspundețiȘtergere
  13. Wow, cât de mult ai consumat din fondul de ten The one! :D La mine abia se vede de unde am consumat, mai ales că după ce m-am bronzat puțin a devenit mult prea alb pentru mine, așa că nu m-am mai atins de el.
    Și eu mă înțeleg bine cu kit-ul pentru sprâncene de la Essence!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  14. Nici Nivea nu mi se potriveste. M a bucur ca Gerovital s-a gandit la persoanele sensibile si au o gama noua.

    RăspundețiȘtergere