Machiaj de ocazie în nuanțe tomnatice

septembrie 13, 2014

Machiajele în nuanțe de toamnă, maro-ruginii, chiar și cele cu tentă roșiatică sunt cele care ne pun cel mai bine în evidență trăsăturile frumoase, fiind în concordanță cu bronzul dobândit în lunile de vară.
Nuanțele metalice sunt și ele în tendințe toamna aceasta, așa că avem combinația perfectă pentru un machiaj reușit, care pune accent pe ochi și frumusețea acestora.

Am realizat un machiaj care să reliefeze cât mai bine această trecere de la vară la toamnă, nu am renunțat la auriu, deoarece mi se pare că oferă luminozitate ochilor și un aspect aparte machiajului.

Am început prin aplicarea în combinație a fondurilor de ten Maybelline - Affinitone și Oriflame - The ONE, astfel încât să obțin o nuanță cât mai aproapiată de cea naturală a Alexandrei.


Affinitone era puțin mai deschis, iar cel de la Oriflame mi se potrivește mie, așa că le-am combinat și am obținut o nuanță de mijloc.
Am observat că cel de la Maybelline are o acoperire foarte bună și arată bine pe ten, deci e posibil să mi-l achiziționez și eu.
Am aplicat corector, Illuskin de la Oriflame, pe toate zonele problematice, fixând totul cu pudra matifiantă Rimmel - Stay Matte. Am conturat puțin obrajii folosind o pudră bronzantă de la Butterfly.

Pentru definirea sprâncenelor am folosit fardul închis din setul de la Essence.


La machiajul ochilor am folosit nuanțe maronii din Beauty Book-ul meu primit de la e.l.f.
În colțul intern am aplicat întâi un fard auriu cremos din paletuța de la Parisax - Les Gourmandises, peste care am aplicat o nuanță aurie prăfoasă din trusa de la e.l.f mai sus menționată.

Am rimelat genele cu The ONE mascara de la Oriflame, am aplicat o linie subțire de tuș la baza genelor și machiajul este gata.


Buzele am ales să le lăsăm naturale, iar tot accentul cade pe machiajul ochilor, scoțând în evidență nuanța lor, care a contribuit la acest rezultat de care sunt foarte încântată. Pentru aplicarea și estomparea fardurilor am folosit 2 pensule de la Oriflame, pensula dublă pentru aplicarea fardului și una pentru blending - Proffesional Blending Brush.


Aceste pensule m-au ajutat extrem de mult și pot să zic că au făcut jumătate din machiaj. Trebuie să mi le iau și eu, am fost foarte uimită de cât de bine am reușit să blend-uiesc culorile cu ele, iar aspectul final ne-a plăcut tuturor, atât mie și Alexandrei, cât și Biancăi, fotograful nostru.

Making of...

Sper că v-a plăcut machiajul meu, aștept comentariile voastre!
Kisses!

16 comentarii

  1. Arata tare bine machiajul!Me like it!As fi optat pentru un gloss transparent,pentru ca nuanta buzelor Alexandrei e foarte draguta :).
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa-i !!! Nici nu mi-a venit sa cred cand a fost gata. OMG! :)))♥

    RăspundețiȘtergere
  3. Mersiii! ♥ Cred ca a folosit ea un gloss dupa ce a plecat de la mine, nu avea rost sa o dau cu ruj/gloss atat de repede, a venit cu cateva ore inainte de majorat la mine, ca sa am timp sa ma desfasor! :))
    Ma bucur ca iti place! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumos ti-a iesit machiajul, sper sa vad mai multe machiaje de acum pe blog :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumos machiajul :). Sa mai postezi :)


    PS : cu ce ai editat primele poze, incat ce e in spate sa apara in ceata? De cand caut asa ceva...

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc! Ma bucur ca iti place, o sa mai postez. Vineri vine Alexandra iar la mine. :)

    Cu acest program: http://www.befunky.com/create/ click pe Blur :*

    RăspundețiȘtergere
  7. E foarte frumos! E un nou inceput, cine stie, poate vei deveni un make-up artist profesionist! Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc! Doamne ajuta, cine stie. :) Te pup

    RăspundețiȘtergere
  9. Dragut machiaj! Simplu si frumos. Sa mai pregatesti astfel de postari. Kisses from Http://glamupdoll.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  10. da click pe Paint Mode si apoi pe Reverse si blurezi doar unde vrei tu. :)

    RăspundețiȘtergere