ProduseCosmetice.ro te ajută să fii frumoasă!

septembrie 18, 2014

Magazinul online de cosmetice, ProduseCosmetice.ro, este unul dintre site-urile pe care îmi place să petrec minute în șir studiind produsele și ofertele disponibile, fără să mă plictisesc sau să îmi obosesc ochii din cauza aspectului încărcat.

Îmi place că site-ul prezintă o varietate largă de produse și, cu siguranță, răsfoind cu atenție categoriile de cosmetice, le-aș găsi pe cele care mi se potrivesc și pe care mi le doresc de mult.


Prin sloganul magazinului, "Orice ai nevoie", înțelegem că ni se pun la dispoziție toate "ustensilele" care ne ajută să fim zi de zi frumoase, așa cum ne dorim fiecare dintre noi, putând astfel să alegem începând de la produse de îngrijire/păr, până la produse de machiaj, aparatură profesională și accesorii.


Site-ul mi se pare ușor de navigat, în partea stângă găsim produsele împărțite pe categorii, lucru care ne ușurează procesul de căutare, iar pe lângă asta avem și căsuțe de căutare, care nu pot veni decât în ajutorul nostru.

Avem parte și de produse de lux, cum ar fi cele de la Clinique, Lancome, Bellapierre etc.

Vreau să scot în evidență faptul că pe site găsim iubitele fonduri de ten, Colorstay, de la Revlon, care după cum știm nu se mai găsesc în România, iar eu sunt tentată de ele de mult, dar nu am apucat să le încerc. Știu că sunt adorate și foarte apreciate, așa că mă bucur că măcar online sunt disponibile pentru noi.
Mă bucur că am găsit încă un magazin online cu prețuri pentru toate buzunarele, cu un aspect plăcut și cu o mulțime de produse cosmetice din care să pot alege.

Voi de unde vă achiziționați produsele de înfrumusețare?
Obișnuiți să cumpărați online?
Kisses!

7 comentarii

  1. Mie mi-a luat o zi întreagă să mă hotărăsc asupra produselor, au foarte multe produse atractive și cu prețuri bune.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne, ce te inteleg! Chiar dupa ce am terminat articolul, m-am pus sa-mi aleg produsele pentru testare. Am stat cred ca vreo 2 ore si ceva si tot nu eram hotarata ce sa aleg. A fost groaznic! :))) Au prea multe. :D
    E super site-ul, rabdare sa fie. Hi hi. :)
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Supeeer!!! Au o gramada de chestii dragute din cate vad...

    RăspundețiȘtergere