Review: Balea - spumă de curățare pentru ten normal/mixt

septembrie 17, 2014

Despre spuma de curățare pentru ten sensibil de la Balea citisem de bine pe blogul Ioanei, dar fiindcă pe ea a deranjat-o mirosul ei care duce a plastic, am ales să-mi iau varianta pentru ten normal, care miroase a floare de lotus. Este primul meu produs de la Balea pentru îngrijirea tenului, nu știu de ce nu prea am încredere în Balea, dar e clar că spuma îmi place și a făcut impresie bună.

În primul rând m-a atras forma de dozare a produsului, o pompiță dintr-un plastic dur, la fel ca restul ambalajului, care în momentul utilizării transformă lichidul în spumă, iar mie îmi face viața mai ușoară. :P
Ambalajul e bine gândit, deci e unul dintre punctele ei forte.

O folosesc foarte ușor, direct de pe chiuveta din baie, fără riscul de a scăpa produs printre degete sau alte neplăceri datorită texturii.
Îmi place foarte mult că nu trebuie să frec produsul pe față până face spumă(cazul gelurilor de curățare), să-i mânjesc ambalajul, capacul etc.

O pompiță e suficientă pentru o spălare, nicidecum două, așa cum am încercat eu, fiindcă încărcăm excesiv tenul cu produs iar rezultatul e același.

Înainte de a-mi curăța fața, o umezesc, și prin mișcări ușoare distribui spuma pe toată suprafața ei, observând cum urmele de machiaj dispar foarte ușor, înmoindu-se. Spun urme de machiaj pentru că nu e un produs de demachiere, ci un produs care elimină impuritățile adunate pe ten pe parcursul zilei, sau care asigură o curățare în profunzime în urma demachierii.


De exemplu, nu vi se întâmplă și vouă să vă demachiați, în special după ce ziua ați folosit dermatograf, iar după ce ieșiți de la duș să observați că nu v-ați demachiat complet și să găsiți reziduuri de machiaj sub ochi? Ei bine, pentru genul acesta de curățare e perfectă spuma asta.

Curăță foarte bine tenul, îl reîmprospătează și îi lasă o senzație plăcută de hidratare.

Mirosul s-ar putea să deranjeze, eu m-aș fi bucurat să nu aibă parfum printre ingrediente, fiindcă uneori îl simt prea puternic pe timpul utilizării. Oricum, nu persistă după spălare, nu e o problemă atât de mare, îl pot suporta.

Am observat că se consumă un pic cam repede, dar pentru 150 ml la 12 lei, și faptul că îmi place atât de mult, nu mă deranjează.
În concluzie, îmi place mult această spumă de curățare, îmi oferă exact ce am nevoie: o curățare blândă a tenului după o zi în care nu am folosit machiaj sau după ce m-am demachiat.


Voi ați încercat-o?
Vă tentează?
Kisses!

10 comentarii

  1. Arata foarte bine si promite multe aceasta spuma, doar ca dupa ultima incercare care s-a soldat cu probleme pentru ten....am exclus produsele Balea din rutina mea de ingrijire.

    Te astept In Oglinda.
    www.oglindaoglinjoara.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai citisem si eu despre varianta aceea cu miros de plastic, iar Deena, cu care ma potrivesc la ten, nu a fost atat de impresionata. Ce spui tu suna bine, o sa ii acord o sansa pe viitor. Acum vreau sa testez gelul de curatare Gerovital, am auzi numai cuvinte frumoase despre el.
    Kisses, R
    Beauty and bargains
    www.beautyandbargainsbyr.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie îmi face foarte bine :D și e primul produs Balea încercat. Pe mine nu m-au convins până acum să le cumpăr(în special cremele), dar spuma asta și crema exfoliantă îmi plac foarte mult. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Gelul de curățare de la Gerovital e extrem de lăudat, dar fiindcă am destule produse pentru demachiere/curățare nu am ajuns încă și la el. E de luat în calcul, e prea apreciat. :)


    Eu îți recomand și spuma aceasta de la Balea, în caz că rămâi odată fără. :)
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  5. si mie imi place varianta de spuma de curatare, cu pompita, am avut de la Nivea, varianta roz, si mi- placut mult!

    http://claudiaschoice88.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  6. Asta imi place si mie la astfel de produse si vreau sa incerc si altele :)

    RăspundețiȘtergere
  7. hmm mi-a fost teama pana acum sa incerc produse gen marca unui magazin...DM , kaufland, lidl dar in ultima vreme am citit lucruri bune aproape de fiecare produs ce ma interesa si chiar m tenteaza sa le achizitionez, inclusiv ceasta spuma:D

    te-am nominalizat pentru un tag, sper sa il faci, daca vrei!

    http://totallycoolarts.blogspot.ro/2014/09/tag-very-inspiring-blogger-award.html

    RăspundețiȘtergere
  8. Unele chiar merita, altele sunt de neincercat. :P

    Merci mult pentru tag, cred ca e prima data cand aud de blogul tau. Ma bucur ca ma urmaresti!

    Eu am facut tagul: http://miss-lorrie.blogspot.ro/2014/09/very-inspiring-blogger-award.html


    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. Pare interesant, cred ca as incerca-o si eu :*

    RăspundețiȘtergere