Review: Bellapierre - Revitalizing Eye Gel

septembrie 16, 2014

Știu că am întârziat mult cu recenzia gelului pentru ochi, Bellapierre, primit de la myfragrance.ro, însă am vrut să-l testez astfel încât să îmi fac o părere complexă despre el și să pot da informații relevante pe blog.

Am primit la testat Revitalizing Eye Gel marca Bellapierre, care este indicat a se folosi seara pe zona din jurul ochilor.
"Reduce aparitia liniilor fine si a ridurilor, neutralizeaza radicalii liberi, apara impotriva factorilor nocivi ai mediului si stimuleaza sinteza de colagen. Odata absorbit in piele, ramane eficace timp de minimum 72 de ore."


Produsul este ambalat într-o sticluță elegantă cu pompiță, destinată dozării produsului, acesta fiind lucrul care îmi place cel mai mult la acest produs. Are un ambalaj luxury, plăcut vizualului, care se remarcă printre toate cosmeticele(majoritatea drugstore) pe care le am. Este prevăzut și cu un capac negru, inscripționat cu inițialele BP(Bellapierre), care îi conferă un aer și mai prețios și elegant.

Cred că ați observat că am rămas uimită de ambalaj, însă și aici am întâmpinat o mică problemă: după mai multe seri la rând de folosire a produsului și implicit de utilizare a capacului pentru asta, am observat că partea argintie de la baza pompiței a început să crape și să cadă, lăsând în urmă un aspect nu tocmai plăcut, pe care nu îl așteptăm de la un brand de lux, fiindcă strică și contrazice acest concept, înclinând balanța spre produsele ieftine dintr-un ambalaj la fel.


Dozarea se face foarte ușor, nu am avut probleme în utilizarea pompiței, produsul prezentându-se sub forma unui gel cu textură apoasă, care se întinde foarte ușor pe pielea din jurul ochilor.
În momentul aplicării cel mai mult mă bucur de efectul de răcorire și de aspectul luminos oferit acestei zone.

Îmi place că după aplicare îmi simt zona de sub ochi mai plină și hidratată, și nu am întâmpinat probleme de genul apariției reacțiilor adverse din cauza lui.

Nu am observat vreun efect notabil cu care m-aș putea lăuda, este un produs ok pentru momentul folosirii, însă la mine nu s-au văzut rezultatele pe termen lung.
Pe mine nu m-a impresionat, are un preț mult prea ridicat - 272 lei - pentru cantitatea(15 ml) și calitatea oferită.
*Vreau ca subiectele de pe blogul meu să fie abordate într-o manieră diplomată, așa că menționez că produsul l-am primit pe sfârșit de iulie, el având data de expirare în luna august, fără să fac mare vâlvă din această cauză, fiindcă eu consider că îmi pot exprima nemulțumirile și manierat, fără a-mi afecta, în primul rând, imaginea pe care și-au format-o cititoarele(fie ele puține, dar mereu prezente pe blog) despre mine.
Tot legat de asta, am avut încredere să testez produsul pe toată durata lunii august, pe proprie răspundere, fiindcă eu cred că un produs de lux are ingrediente bine formulate, care își mențin proprietățile un timp după expirare.*

Recent, Bellapierre a castigat premiul ‘Best Make –Up’, la decernarea premiilor Natural Health Beauty Awards, in 2014. Eu aștept îmbunătățiri și pe partea de îngrijire, mai ales de la un asemenea brand. :)


Sper că v-am fost de folos cu detaliile de mai sus. Aștept părerile voastre în comentarii!
Kisses!

8 comentarii

  1. Eu am încercat doar o bază de machiaj de la ei, îmi place. Sora mea are foarte multe produse minerale de la ei și pensule și mi-a zis că sunt foarte bune, deci probabil își merită acel titlu de Best Make-up. Gelul pentru ochi îl găsesc a fi scump, din punctul meu de vedere, în sensul că nu mi l-aș permite și dacă spui că nici nu e foarte performant atunci...
    Și eu sunt de părere că termenul de valabilitate e aproximativ, nu cred că acest produs și-a perdut din proprietăți fix pe 1 august și probabil și câteva luni mai târziu ar fi fost în regulă în caz că nu ar fi fost desigilat cu multă vreme înainte.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am incercat baza de machiaj despre care vorbeste Aurora, dar mie nu mi-a placut deloc, ori a avut o problema produsul meu, ori asa e el, iar daca e asa, nu-mi place, dar pensulele sunt bune, folosesc cateva si sunt multumita de ele. In rest nu am mai incercat nimic, am un fard mineral pe care nu l-am inceput inca, astept ocazia.
    Cam scump produsul acesta pentru zona ochilor, nu am dat niciodata atatia ani pe un produs de machiaj. Si eu l-as fi fi folosit fara teama pe parcursul intregii luni, mai ales ca are pompita si nu intra in contact cu aerul, dar abordarea acestui magazin online in colaborarea cu tine a fost lipsita total de profesionalism. Din pacate in Romania se intampla si situatii de genul acesta, insa nu sunt facute publice cu mare valva, datorita/din cauza unor bloggeri diplomati ca tine si ca mine ...
    Te-am pupat! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate dacă pe viitor am ocazia să testez o mostră ceva, o să le dau o șansă produselor lor de machiaj, dar nu aș plăti atât și apoi să fiu dezamăgită.


    Eu nici nu ma gandesc sa dau atatia bani pe un produs acum si mai ales la 15 ml - am innebunit? :))
    Da, ne-au dat teapa, pe romaneste, insa nu mi s-a parut corect fata de mine să îmi vărs aici nemulțumirile, care pe un cititor nu prea îl interesează. Am discutat asta pe facebook, dar parcă blogul nu vreau să îl încarc cu astfel de chestii. :)


    M-am învățat minte și de-acum încerc să fiu mai selectivă. :D
    Pupici, Simo! Să postezi mai des pe blog! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. După experiența cu gelul acesta, nu prea mai sunt tentată de produsele lor, dar pentru când o să-mi permit, poate voi da o șansă pensulelor. În ultimul timp am observat că sunt foarte importante pentru un machiaj reușit. :D


    Nici acum nu mă feresc să-l folosesc, deși parcă am rărit folosirea lui, cu siguranță are destui conservanți, care îi păstrează proprietățile.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu cred că își merită banii, iar gestul pe care l-au făcut față de bloggerii contactați pentru colaborare a fost urât, trebuia anunțat de la bun început de termenul scurt de valabilitate. Oricum, chiar și fără prea multă vâlvă, tot s-a dus vorba mai departe despre gestul lor și credibilitatea lor în ochii potențialilor cumpărători cu siguranță a scăzut.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Așa era corect, mai ales că ne-au impus și concurs, iar produsul îl trimiteam deja expirat câștigătoarei.
    Nu m-a uimit produsul, iar colaborarea mi-a lăsat un gust amar, din păcate.
    Pupici și mersi pentru comentariu!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mie mi-a plăcut mult textura, are și ingrediente bune, însă ambalajul a avut aceeași problemă și la mine (partea cu decojirea). Dar prețul e foarte piperat. Pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. Si mie mi-a placut textura, se simtea foarte bine pe piele, dar efectele nu au fost pe masura pretului. :*

    RăspundețiȘtergere