Village Candles - Tentații parfumate

septembrie 28, 2014

Tag-ul cu aromele de toamnă mi-a stârnit interesul pentru lumânările parfumate, iar elefant.ro are o ofertă foarte tentantă la Yankee Candles, până marți 30 septembrie.


Yankee Candles au acum prețuri începând de la 39.9 lei, iar iubitorilor acestei metode de relaxare, sunt sigură că le-au atras atenția.

Warm Apple Pie 

39.90 lei

Cine poate uita de bucătăria bunicii din timpul toamnei? 
Mere dulci și crocante, cu scorțișoară și cuișoare, stropite cu suc de lămâie și coapte în cuptor.


Vanilla Sandalwood

39.90 lei
Vanilia cremoasa de Madagascar accentueaza aroma lemnului pretios de patchouli, a lemnului de santal si a ambrei, in acest amestec usor masculin. 

Caramelized Pear

39.90 lei
Cu acesta lumanare va puteti bucura de mirosul de pere suculente, proaspete, stropite cu sos cremos de caramel.

Zilele răcoroase de toamnă le-aș petrece alături de arome îmbietoare cum ar fi vanilia sau delicioasa plăcintă cu mere și scorțișoară de care sunt îndrăgostită de mică, și care dispărea în două secunde de pe farfuria care îmbrăca toată casa în aromă de sărbătoare.

Cred că în curând voi distribui bănuții și pe alte lucruri decât cosmetice, iar aici intră și lumânărelele parfumate, care ajută la crearea unui mediu ambiant relaxat și plăcut. 

Voi obișnuiți să vă răsfățați cu lumânări parfumate?
Care sunt preferatele voastre?
Kisses!

7 comentarii

  1. Eu da, ma rasfat cu lumanari parfumate in special toamna si iarna, cand e frig afara. Pe langa parfum si starea de bine, lumanarea ma ajuta sa ma deconectez si sa ma concentrez la ce am de facut si parca ma incalzeste, chiar daca nu e aproape de mine ;-) de mica am o pasiune pentru lumanari! ;-)
    www.farmacistonline.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Am dat comandă de astfel de lumânări. Timpul de livrare mi se pare exagerat de mare, dar pentru prețul lor... așteptăm. Am comandat vreo 5 în varianta asta de 39.90. Am zis că vreau să testez cât mai multe și nu avea rost să mă arunc la cele foarte mari. Timpul de ardere e destul de mare deci zic eu că sunt asigurată pentru toamna asta, poate chiar și puțin la iarnă. Mai ales că trebuie să vină pe la jumătatea lui Octombrie, aproape sfârșitul lui. Ce-i drept mai am și câteva tarte de pe la Yankee Candle. Deci o toamnă cât mai frumos aromată să avem :D


    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua, produsele de pe elefant.ro sunt copiate. NU SUNT YANKEE CANDLE. Se folosesc de prestigiul Yankee Candle pentru a crea o confuzie, pe care din pacate si dumneavoastra o alimentati. Nu exista nicio legatura intre aceste copii nereusite si compania Yankee Candle.
    Yankee Land - importator unic Yankee Candle www.yankeelnd.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc pentru informatie. Nu am stiut acest lucru.

    RăspundețiȘtergere
  5. Din cate observ, pe elefant.ro sunt Village Candles, nu Yankee. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu, pentru inceput, mi-as lua doar una, dat fiind pretul cam "piperat". Cu siguranta ma voi indragosti de aromele care ne fac toamna mai frumoasa, iar apoi voi dori sa incerc cat mai multe.
    Cred ca merita sa asteptam pentru astfel de bunatati, nu? :)
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. Dupa comentariul tau stiu sigur ca trebuie sa-mi iau si eu una! :* :))
    Te pup

    RăspundețiȘtergere