Ce mai e nou la Oriflame - ianuarie 2015

ianuarie 08, 2015

Oriflame începe anul cu dreptul, iar primul catalog aduce, pe lângă reducerile atrăgătoare, și o mulțime de produse potrivite pentru anotimpul rece.


Fond de ten The ONE EverLasting, Oriflame, 27.90 lei
Cel mai bine vândut, fondul de ten EverLasting revine și este îmbunătățit cu formulă ce 24 de ore*. Fond de ten rezistent la transfer* ce asigură o stare deplină de confort la nivelul pielii și are la bază tehnologia FreshFix, pentru un efect de durată. Conține complexul patentat SkinRenew, pentru revitalizarea, reînnoirea și protejarea pielii***.
Fond de ten rezistent la transfer*, ce menţine o stare deplină de confort la nivelul pielii. Tehnologia FreshFix şi complexul patentat SkinRenew, asigură un efect de durată 24H* şi revitalizarea pielii** 30 ml

Balsam de buze The ONE Lip Spa Care, Oriflame, 9.99 lei
Este ca o zi de spa pentru buzele tale! Balsam ultra-hidratant în două straturi, cu FPS 8 ce îmbracă buzele într-o culoare delicată. Hidratează și asigură protecție, pentru buze moi & suple, conferindu-le o senzație de confort ce durează. Conține complex de îngrijire AquaCare, ulei de rapiță și ulei din semințe de măceșe.


Creion dermatograf retractabil pentru ochi The ONE High Impact, Oriflame, 9.95 lei
Ochi încrezători, după trasarea unei simple linii de contur. Culoarea intensă se aplică ușor și durează pe parcursul întregii zile, fără să se estompeze sau să se întindă. Vârful retractabil nu necesită ascuțire.


Exfoliant zilnic pentru faţă Optimals Gentle Daily, Oriflame, 12.99 lei
Exfoliant delicat pentru faţă 2-în-1, creat pentru pielea foarte uscată. Curăţă şi exfoliază pielea, lăsând-o netedă şi pregătită pentru hidratare. Are la bază tehnologia antioxidantă patentată Lingon 50:50 şi un complex de ceramide, ce ajută la prevenirea pierderii nivelului vital de hidratare.

Cremă intens hidratantă de zi Optimals Intense Moisture, Oriflame, 19.99 lei
Cremă de zi intens hidratantă şi hrănitoare, ce asigură 24h hidratare pentru pielea foarte uscată. Creată pentru a contribui la neutralizarea efectelor factorilor dăunători de mediu. Cu tehnologia antioxidantă patentată Lingon 50:50™ în concentraţie dublă şi un complex de ceramide, ce ajută la prevenirea pierderii nivelului vital de hidratare.

Cremă intens hidratantă de noapte Optimals Intense Moisture, Oriflame, 19.99 lei
Cremă de noapte intens hrănitoare, ce ajută la restabilirea nivelului de hidratare a pielii în timpul somnului, cu complex puternic de hrănire şi hidratare 24h. Are la bază tehnologia antioxidantă patentată Lingon 50:50 şi un complex de ceramide, ce ajută la prevenirea pierderii nivelului vital de hidratare.


Gel pentru păr HairX Invisible Hold, Oriflame, 9.99 lei
Gel transparent cu durată de fixare 48H, pentru o coafură parcă sculptată. Gel transparent cu keratină şi vitamina B5, ce se întinde uşor pe păr şi se usucă rapid, conferind o finisare netedă şi fină. Nivel de fixare 5.

Cremă de îngrijire pentru tălpi cu efect de împrospătare Feet Up, Oriflame, 16.99 lei
Cremă pentru tălpi cu formulă bogată, creată pentru a asigura picioarelor obosite îngrijire şi prospeţime pe parcursul întregii zile. Untul hrănitor de Shea îngrijeşte intens, lăsând pielea moale şi netedă, în timp ce uleiul aromatic de eucalipt răcoreşte şi împrospătează.

Rimel Very Me Extendablack - Carbon Black, 5.99 lei
Rimelul tău favorit Extendalash 3-în-1 a devenit și mai negru. Extendablack asigură genelor tale curbare, lungime și definire incredibile, grație formulei cu pigment intens.


Eu cred că o să-mi comand noul fond de ten The ONE. Mi-a plăcut atât de mult The ONE Illuskin încât am rămas setată pe el.
 I ♥ it!

Ce vă tentează dintre noutăți?
Kisses!

0 comentarii