Ofertă DM 22.01 - 10.02 2015

ianuarie 22, 2015

A apărut noua ofertă DM, iar de data asta chiar sunt atrasă de unele produse... în ultima perioadă nu prea m-au încântat reducerile lor, dar acum pot liniștită să-mi creez un nou wishlist, căci reducerile îmi fac frumos cu ochiul!

De data aceasta, tentația cea mare vine de la Garnier și Nivea. Despre gelul 3 în 1 (gel + scrub + mască) de la Garnier am citit de bine pe undeva, dar de fapt mă tentează toată gama Pure Active. De la Nivea cred că îmi voi face iar stoc de deodorante, dar îmi surâde și spuma lor de curățare, care e foarte apreciată.

Crema mea preferată de la Cosmetic Plant e din nou la reducere! GreenStem are o textură foarte light și hidratează foarte bine tenul mixt / gras. Găsiți review pe blog. Dacă n-aș avea rezervă acasă, aș recumpăra-o cu siguranță. ♥Ce vă tentează din noul pliant DM?
Ați folosit vreun produs care se află acum la reducere? 
Ce îmi recomandați?
Kisses!

8 comentarii

 1. M-ar tenta rimelul de la Maybelline dacă n-aș avea prea multe rimeluri. :D
  Chiar sunt curioasă de PureActive 3 în 1, eu am gelul de curățare din gama asta care-mi place foarte mult, sunt deja la al doilea recipient.
  Pupici

  RăspundețiȘtergere
 2. Hmm, cred că ar trebui să mă îndrept spre gama asta, s-ar potrivi tenului meu. :) Am văzut că ești foarte mulțumită de gelul de curățare. Aș fi bucuroasă dacă aș găsi și exfoliantul acela cu periuță de la Garnier, tot din gama Pure Active, dar cred că mai am de așteptat. :D

  Pupici

  RăspundețiȘtergere
 3. Eu iti recomand gelul de curatare 3 in 1 de la Garnier, e foarte bun in special pentru tenul gras! :*

  RăspundețiȘtergere
 4. Acum chiar îmi doresc grav gelul asta, mai ales ca are de toate. ♥ N-o sa-l ratez! :) Mersi pentru recomandare. :*

  RăspundețiȘtergere
 5. am vazut si eu oferta, sunt cateva promotii interesante, dar nu mai vreau sa stric bani :)).

  RăspundețiȘtergere
 6. Eu chiar vreau sa incerc cateva produse din oferta asta, mi le doream de mult. :D

  RăspundețiȘtergere
 7. Te-am tag-uit pe blogul meu sa raspunzi unor intrebari despre ingrijirea tenului : http://brilliant-beauty4u.blogspot.ro/2015/01/tag-ingrijirea-tenului.html

  RăspundețiȘtergere