Review kit epilare Home, EpilatPRO.ro

aprilie 21, 2016

Epilatul este un subiect care pe noi, fetele, ne interesează și căruia îi acordăm importanță pe tot parcursul anului, însă începutul de sezon cald ne face să fim și mai atente la detalii și să ne dorim o piele fină, fără iritații, pentru cât mai mult timp. Odată cu venirea primăverii, începem să ne scoatem la înaintare bluzele cu mânecă scurtă și fustițele sau pantalonii scurți, iar metoda de epilare pe care o alegem poate avea rol decisiv în aspectul pielii noastre.


Astăzi vorbim despre cum ne putem epila cu ceară chiar la noi acasă, fără să fie nevoie să suportăm dureri groaznice și să cheltuim bani în saloanele de înfrumusețare, iar rezultatul să fie pe placul nostru. M-am bucurat mult când am primit kit-ul de epilare Home din partea epilatPRO.ro și după prima folosire mi-am dat seama că este foarte folositor și bun de avut în casă. 

Pe epilatPRO.ro găsim produse profesionale pentru epilat și accesorii, așadar o varietate de produse, chiar și decantor ceara sau vopsea sprancene. Produsele importate din țări precum Italia, Spania, Austria, Germania etc., sunt originale, pentru uz profesional, iar raportul calitate/preț este foarte bun.

Kit-ul de epilare Home conține: încălzitor de ceară, 2 rezerve de ceară cu Azulena, 1 rezervă de ceară cu Titan Rosa și 1 rezervă de ceară cu miere, cât și 1 pachet cu 100 de benzi pentru epilat.


Nu este prima dată când încerc epilarea cu ceară, dar este prima dată când sunt foarte mulțumită de rezultate și de rapiditatea cu care a decurs tot procesul. Deși am avut puține emoții înainte să încep epilarea, odată ce am început operațiunea, am scăpat de griji și totul s-a desfășurat ca la carte, cum s-ar zice. Am introdus rezerva de ceară cu miere în încălzitor și am lăsat-o la încălzit pentru aproximativ 30 de minute. Am aplicat ceara în două-trei straturi pe picioare, în sensul creșterii firelor de păr, iar cu ajutorul unei fâșii de epilat am îndepărtat firele rapid, printr-o mișcare fermă, în sens invers.

În unele zone, au rămas câteva fire mici nesmulse, dar pun asta pe seama neîndemânării mele, a entuziasmului sau a emoțiilor, mai bine zis. Am revenit, din nou, cu banda de epilat peste porțiunea în care am rămas cu câteva firicele mici și le-am eliminat fără probleme. Trebuie să menționez că, ceara nu s-a supraîncălzit, chiar dacă am lăsat-o la încălzit pentru 30 de minute și am ținut încălzitorul în priză pe tot parcursul epilării, iar pielea mea nu a suferit deloc.


Urmele de ceară de pe piele le-am îndepărtat cu apă micelară și ulei de cocos, care mi-a oferit hidratarea și efectul calmant de care aveam nevoie în urma epilării. Nu m-am trezit cu bubițe roșii, ci am rămas uimită de cât de catifelată aveam pielea în urma epilării. După epilarea picioarelor, am rămas cu jumătate din ceară în rezervă, deci este și spornică. Un tub de 100 ml costă 5 lei, iar eu mă voi aproviziona fără să stau pe gânduri atunci când le termin pe toate.

Chiar și așa, mai neîndemânatică cum a fost prima experiență cu acest kit de epilare, mi-a plăcut foarte mult rezultatul: o piele proaspăt epilată fină, gata să întâmpine temperaturile plăcute de primăvară. Mă bucur că nu mi-a cauzat iritații ale pielii, iar durerea nu a fost exagerată, ci suportabilă chiar și pentru o piele sensibilă, din punctul meu de vedere. A fost ca o joacă interesantă totul, care s-a finalizat cu o piele catifelată pentru aproximativ o săptămână, după care firele de păr au început să-și facă timid apariția. 

Mă bucur mult că am avut ocazia să încerc acest kit, care costă 84 lei și își merită banii, și voi continua să folosesc această metodă de epilare, fiindcă mi-a dovedit că e eficientă, simplă și foarte rapidă, chiar și pentru cele care nu au mai încercat-o până acum.

Kisses!

0 comentarii