Tenului meu îi place hidratarea termală!

iulie 24, 2014


În ultimele zile a fost atât de cald afară, încât am exclamat de foarte multe ori că nu pot funcționa pe căldură. 
Pur și simplu nu sunt persoana care dă randament pe căldurile de afară. :))

La cât de mult am așteptat vacanța și vara, la fel de mult îmi doresc o zi răcoroasă și ploioasă, și observ că inspirația pentru articolele de pe blog îmi vine tot pe la ore târzii, ~ 1 noaptea, când răcoarea își face timid prezența în camera mea și când simt că pot gândi și eu ca un om normal, în condiții normale. 



Ziua mă răcoresc cu dușuri repetate și limonade, dar și cu următorii aliați termali:

Apă termală Vichy
Apa termala VICHY este recunoscuta in medicina pentru favorizarea schimburilor celulare si a capacitatii de aparare a organismului. Apa Termala Vichy este utilizata si in dermatologie pentru a mari toleranta la nivel cutanat si a calma iritatiile.

Bogata in mod natural in 17 saruri minerale si 13 oligoelemente, ea actioneaza asupra activitatii enzimatice, care participa la functiile de protectie ale pielii.

Apă termală Oxyance - review
Această apă termală calmează tenul urban şi îi oferă prospeţime şi vitalitate. Extrasă din inima munţilor Apenini, departe de orice formă de poluare,bogată în bicarbonat şi calciu, apa termală Oxyamce redă echilibrul natural al pielii. Picăturile fine tonifică şi calmează tenul iritat.

Apă termală Avène 

Având proprietăți calmante, anti-iritante și anti-inflamatorii, apa termală Avène este un must pentru toate tipurile de piele sensibilă.
Fiecare pulverizare are toate aceste proprietăți. Tenul va fi învăluit într-o senzație de catifelare, iar pielea va fi calmată.

Cu ele reușesc să am o relație plăcută, deoarece mă detensionează și mă răcoresc atunci când efectul dușurilor reci nu ține mai mult de 10 minute.

Pe voi ce vă consolează în zilele caniculare?

Kisses!

16 comentarii

  1. Acum vreo 4-5 ani cred am avut o mini-apa termala de la Avene (cred), insa nu prea stiam eu ce sa fac cu ea :)) Acum tanjesc dupa una dar nu ma indur sa imi cumpar :))
    Altfel, pe vremea asta ingrozitoare, ma ascund de soare stand in casa, iar daca e musai sa ies, imi leg parul in varful capului ca sa nu am senzatia aia urata de par lipit pe ceafa, ma furisez pe la umbra, incerc sa merg cu tramvaiul mai mult decat cu autobuzul (e mai aerisit parca), beau multe ceaiuri si limonada... tin geamuri deschise, uneori pornesc aerul conditionat... si ma rog mereu sa vina odata toamna :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Am avut si eu mai de mult apa termala de la vichy ,dar nu mi'a placut foarte mult, atat ma ajutat vara sa'mi racoresc tenul, dar in schimb am auzit pareri foarte bune despre avene,urmeaza sa'mi cumpar si eu :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ah, și eu vreau una ! :D Poate voi alege de la Avene

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu siguranță este o investiție bună! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa incerci si Uriage si Jonzac :). Imi place articolul!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cat de curand. Multumesc! :* Multumesc si pentru apele termale Avene si Vichy, acum le pun la treaba cu adevarat. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, nu le-am prea folosit pana acum. Acum am nevoie :)) :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Hi-hi... Am iesit azi prin oras (am profitat de faptul ca era innorat si ca batea vantul) si l-am convins pe frate-miu sa imi ia o apa termala de la Avene :)) Era la promotie, primeam cadou o mini-apa, numai buna pentru poseta... Ramasesem cu gandul la asta de cand am citit pe blogul tau articolul si uite ca m-am intors acasa cu un plus de confort pentru canicula asta uracioasa <3

    RăspundețiȘtergere
  9. Asa-i, trebuie sa-i fac o postare separata. Merita!

    RăspundețiȘtergere
  10. Am si eu apa termala Avene.O tin in geanta,just in case.
    Cred ca pe mine ma racoresc ceaiurile...

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu nu ma impac cu ceaiurile... mai bine merge, sa zicem, un Cola. :)):D

    RăspundețiȘtergere
  12. Am incercat si eu zilele trecute o apa termala , la o prietena. Trebuie neaparat sa imi achizitionez si eu una dar nu sunt decisa care sa fie aceasta
    Glamupdoll.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  13. Mie cel mai mult imi place cea de la Avene. Ti-o recomand! E super buna la toate: arsuri, iritatii etc.

    RăspundețiȘtergere