Finish 7 by Spring

ianuarie 10, 2015


De astăzi încep un fel de Project Pan, deoarece am unele produse cumpărate/primite de o perioadă mai lungă de timp și care se apropie ușor, ușor de data expirării, și nu vreau să cumpăr altele, care vor sta oricum uitate prin dulap, până nu mai termin din cele începute deja, așa că e un motiv bun pentru a grăbi momentul unor noi achiziții viitoare. Deși știam de genul acesta de beauty proiecte, articolul Finish 7 by Spring al Mihaelei mi-a dat imboldul să particip și eu la unul, așa că până în 20 martie mă provoc să termin cele 7 produse alese, cu plusurile și minusurile lor aferente.

Dacă mama n-o prea folosește, crema de la Gerovital H3 Retinol mi-a revenit mie în ultimele săptămâni și mi se potrivește extrem de bine. Îmi place foarte mult și borcănașul elegant în care este ambalată, mirosul subtil pe care îl are și senzația de confort pe care o oferă tenului. E foarte bună și pe partea de hidratare, mai ales acum când temperaturile scăzute îmi dau peste cap tot ceea ce știam eu despre tenul meu, care a devenit o combinație între gras și uscat în unele zone.


Fondul de ten Rimmmel Wake Me Up îl am din primăvara anului trecut și trebuie neapărat să-l termin odată. L-am tot folosit zilele acestea, de fapt pe toate 3 le-am folosit prin rotație, și cred că mai am de un deget și jumătate în sticluță. Am scris în acest articol despre el.

Fondul de ten Lasting Finish 25h de la Rimmel e cumpărat recent, i-am făcut și un review luna trecută. Nu mi se potrivește perfect, nici groaznic nu e, dar trebuie consumat, să facem loc și altora.

L'Oreal Infallible Long-Lasting Perfecting Foundation 16h are o putere de acoperire foarte bună, tocmai de aceea îl păstrez, în unele zile chiar am ce imperfecțiuni să-i dau de acoperit, și chiar dacă nu e cel mai ușor de purtat fond de ten, cu puțin ajutor îl pot face purtabil.


Treaba e simplă cu spuma de curățare de la Balea. Îmi place mult, o folosesc aproape zilnic, căci mai am de testat câteva spume de curățare, și mai am foarte puțin în sticluță, deci nu apucă luna martie.

În privința apelor florale trebuie să mă grăbesc pentru că se recomandă a fi folosite în 2 luni de la deschidere, iar eu am trecut deja de acest deadline, ajungând la jumătatea celei de trandafiri, iar din cea de melisa n-am consumat nici măcar un sfert. Pe cea de trandafiri o consum sigur într-o săptămână-două, dar la cealaltă mă deranjează atât de tare mirosul încât nu știu dacă o voi mai folosi pe ten sau îi voi găsi alte întrebuințări. Vă anunț în primăvară când revin cu goliciunile.

Wish me luck!
Kisses!

13 comentarii

  1. spor la treaba, mie imi plac ambele fonduri de ten de la rimmel :)

    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Fondurile de ten Lasting Finish de la Rimmel si Infallible de la L'Oreal sunt preferatele mele!!! :* Cu Wake me up nu m-am inteles prea bine...

    RăspundețiȘtergere
  3. Mă bucur că te-ai alăturat și îți urez multă baftă!
    Chiar sunt curioasă dacă vei consuma cele trei fonduri de ten, eu sigur n-aș reuși așa de repede! :D Folosesc zilnic dar în cantități foarte mici, nu prea simt nevoia de mai mult.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Și mie îmi plac, de asta le mai folosesc, dar mă deranjează unele aspecte la ele. :D
    Aștept să le termin și să văd ce mai descopăr. :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Mersi! :*
    Sper să le consum, deși am emoții în privința asta. :D Oricum, sunt motivată să le termin și să-mi iau ceva mai bun. :) Eu folosesc zilnic o pompiță și jumătate de fond de ten, chiar două în unele zile, și de asta cred că voi duce la bun sfârșit provocarea.
    Kisses!

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place ambalajul spumei de curatare. :)
    Iti doresc mult spor sa termini cat mai multe produse. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Ambalajul e foarte practic, dar si spuma de curatare imi place la fel de mult. :D
    Multumesc! :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Fondul de ten chiar o sa ai ocazia sa-l incerci. :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Gata, m-am hotarat si eu, am facut curat, am ales si mai dau o sansa catorva produse, dar la mine sunt mai multe decat 7, asa ca nu le-am mai numarat. Maine public articolul :-) Multumesc pentru inspiratie, altfel poate le aruncam, mai trageam de timp sau le mai tineam prin dulap... asa gata, cand pamantul invie, schimb si eu produsele :-) Te pup

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce ma bucur! Nu conteaza cate sunt. :) Abia astept sa-ti vad condamnatele, hihi. :))
    La mine merge bine "proiectul", am sanse mari sa vin cu ele goale, goale pe blog. :D
    Pupici, Debo :*

    RăspundețiȘtergere