Review: lapte demachiant Beautiful Cosmetics | Phenalex

ianuarie 05, 2015

Bine v-am regăsit și în 2015! Sper ca Noul An să fie mai bun din toate punctele de vedere față de 2014 și să vă îndeplinească toate dorințele! Iar pe mine, sper să mă citiți la fel ca până acum și să mă înțelegeți când voi mai avea mici pauze de la postat, căci, da, Bac 2015 is loading! :)) :*

***

De 2 luni folosesc produsele gamei Beautiful Cosmetics de la phenalex.ro, iar inițial mă gândeam să fac un review colectiv, dar m-am răzgândit pentru că era un articol mult prea lung și poate așa nu reușeam să surprind toate detaliile fiecărui produs în parte.



Cremei hidratante i-am făcut review aici, iar astăzi e la rând demachiantul purificator pe bază de apă termală, antioxivita și vitaminta E. De el știu că sunt încântate majoritatea fetelor care au mai primit produsele acestea spre testare, și nici eu nu fac excepție de la regulă.

Toate produsele lor au un miros specific, a aluat, ceva pe acolo, însă nu deranjează și nici nu persistă mult pe piele.

Textura laptelui demachiant se aseamănă mai mult cu cea a unei emulsii, care înmoaie rapid machiajul și ajută la îndepărtarea acestuia fără efort. Mie îmi ajung 2 dischete demachiante pentru a îndepărta tot machiajul feței, și încă una pentru demachierea ochilor.

Acționează delicat asupra tenului, și nu am avut vreo reacție adversă din cauza folosirii lui, ci chiar simt că îl calmează și îl ajută să-și păstreze elasticitatea.

După demachiere tenul arată și se simte foarte curat, fără să rămână la suprafața-i o peliculă lucioasă și lipicioasă, ci mai degrabă capătă un aspect mat și o senzație plăcută de prospețime, ca și atunci când folosesc apă termală și aceasta începe să revigoreze și să revitalizeze tenul.

Are 200 ml, o cantitate destul de mare pentru un demachiant spornic precum este acesta, iar prețul lui e aproximativ 24 de lei.

Se găsește pe obio.ro, leacul.ro, vegis.ro, dar și în magazinele DM Drogerie Markt și în farmaciile Sensiblu.
***
Produsul conține un antioxidant puternic din sâmburi și pielițe de struguri, AnioxiVita, realizat după un brevet de invenție medaliat cu aur la Salonul Internațional de Inventică IWIS. Antioxidanții din struguri reduc ridurile și inhibă acțiunea unor enzime ca: hialuronidaza, colagenaza și elastaza responsabile cu îmbătrânirea prematură a pielii, limitează distrugerea fibrelor de colagen și ajută la constituirea legăturilor naturale între fibrele de colagen. Protejează pielea de acțiunea distrugătoare a radicalilor liberi.
***

8 comentarii

  1. Mie-mi place mult ambalajul acestui demachiant. Poate o să-l încerc și eu, am tot citit de bine despre el.
    La mulți ani și succes la BAC!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie, e foarte practic. :) Multumesc frumos, Miha! Te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Hai cu Bac-ul! :)) Încă puțin! Eu recunosc că nu te-am prea citit lately, de fapt n-am apucat să citesc mai nimic, însă încerc să recuperez. Habar nu aveam de gama asta! Îmi place că are pompiță și am să analizez și eu produsele lor. Sincer, nu m-ar deranja un iz de aluat, decât un produs puternic parfumat. Pupix!

    RăspundețiȘtergere
  4. Suna foarte bine!!
    Imi place ca are pompita!

    RăspundețiȘtergere
  5. si mie mi-a placut :).

    La multi ani! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Oh, God, abia astep sa scap! Sunt desperate all day! :)))
    Stiu ca nu m-ai citiiiiiit, dar nu-i nimic, caci toate trecem printr-o perioada aglomerata, nu? :D :)
    Am primit-o mai multe bloggerite la testat, chiar sunt ok produsele, mai ales ca sunt si made in Romania. ;)))
    Sunt de acord si eu in privinta mirosului, chiar nu e deranjant.
    La multi ani! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. E unul dintre produsele cele mai bune pe care mi le-a adus 2014. :)
    La multi ani! Te pup

    RăspundețiȘtergere