Favoritele lunii ianuarie 2015

februarie 03, 2015


A trecut și cea mai depresivă lună din an, cam repede ce-i drept, iar eu am făcut o selecție dintre produsele pe care le-am folosit, și le-am ales pe cele care mi-au plăcut cele mai mult, pe cele care m-au ajutat să fac față temperaturilor foarte scăzute, care au încercat să-mi afecteze drastic pielea (dar nu au reușit), produse la care m-aș întoarce oricând cu încredere (Nivea știe asta). 

Crema de gălbenele și propolis a fost salvarea mea în luna ianuarie. Mi-a plăcut atât de mult încât v-am prezentat-o și vouă pe blog (aici), chiar după primele folosiri. Un produs perfect pentru pielea care tinde să devină foarte uscată în lunile reci ale anului, vindecă tot în calea ei.

Fiindcă trebuie consumată cât mai repede, crema de față cu retinol de la Gerovital H3 a fost folosită la maxim luna trecută, dar a reușit să mă facă s-o includ la preferate. Hidratează bine tenul, și nu doar la suprafață, așa că pe viitor voi fi atentă la cremele Gerovital, începem să ne placem.

Luna trecută nu prea am avut chef să mă joc cu fardurile - fiind mereu pe fugă -, iar o linie drăguță de tuș mă scăpa din impas. L-am folosit pe cel de la Saffron care are o pensulă foarte utilă, cu care m-am obișnuit mai greu, dar sigur. O să-i fac review în curând.

Serul cu ulei de argan pentru vârfuri despicate a fost omniprezent și deja am ajuns aproape la jumătatea sticluței. Îmi place foarte mult, are și un miros grozav, și de multe ori am renunțat la balsamul de păr care îmi încărca și pleoștea părul, de altfel foarte voluminos, în favoarea acestui produs, pe care îl aplic într-o cantitate mică, de la jumătatea lungimii părului în jos, și se descâlcește imediat.

Am revenit iar la deodorantul de la Nivea. Ce e sigur, e sigur. Mi-am luat varianta cu 33% gratis, să-mi ajungă, căci a dezvoltat câteva simpatii în rândul familiei.

Hmm, parfumul preferat al lunii ianuarie... Mare parte din voi cred că a auzit de acest Desire de la Famous Luxury Perfumes, și chiar și eu eram curioasă ce e cu atâta zarvă în jurul lui. Îmi doream foarte mult să aflu cum miroase, iar norocul a fost de partea mea, căci l-am câștigat la concursul lui Kleo, căreia îi place foarte mult. Miroase foarte plăcut, a parfum fin și scump, și chiar duce către La Vie Est Belle de la Lancome. Să nu mai spun că e cel mai persistent parfum pe care l-am avut până acum... Lovely!

Acestea sunt preferatele lunii ianuarie, pe care le voi folosi cu drag în continuare. 
Ție ce produse ți-au plăcut în prima lună din an?
Kisses!

2 comentarii

  1. urmeaza sa fac si eu postarea, deodorantele nivea sunt si preferatele mele <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Azi trebuie să public și eu preferatele lunii. :D
    M-ai făcut curioasă cu tușul de ochi, abia aștept să citesc mai multe despre el!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere