CONCURS: Incearca noile geluri de dus Dove

iunie 05, 2015

Cui nu-i plac gelurile de duș Dove? Sau deodorantele lor cu aromă delicată? Eu, cel puțin, le ador!
Vă spuneam acum ceva timp că portofoliul gelurilor de duș Dove s-a mărit cu 3 variante noi care aduc o formulă mult mai delicată, cu textură mătăsoasă și spumă mai bogată. Eu am primit două dintre variantele noi și pe cel din gama de bază, Deeply Nourishing, după cum se vede din poza atașată, și m-am îndrăgostit de ele. Miros atât de bine și hidratează intens pielea, sunt speciale!


Noile variante:
Dove Gentle Exfoliating, cu particule exfoliante delicate ce redau luminozitatea și strălucirea naturală a pielii;
Dove GoFresh Revitalise, cu parfum proaspăt de mandarine și flori de Tiaré îți revigorează pielea – modul perfect prin care-ți poți începe ziua și ritualul de frumusețe și
Dove Caring Protection, cu un nivel ridicat de uleiuri naturale, special creat pentru pielea uscată, pentru a o proteja cu delicatețe și pentru a-i asigura hidratare în profunzime (Stratum Corneum).

Pentru că v-ați manifestat mulțumirea și admirația față de gelurile acestea de duș delicate și hidratante, împreună cu Dove v-am pregătit un concurs unde vom face fericite 5 cititoare iubitoare ale gelurilor de duș Dove.
P.S.: Persoanele care au castigat la concursurile Dove pe alte bloguri in perioada 16.04.2015 – 20.05.2015, nu vor putea participa.

Condiții de participare:
1.     Like Dove
2.     Like Lorena's Blog
3.     Comentariu la acest articol cu răspunsul la întrebarea "Care este rolul pe care dușul îl are în viața de zi cu zi în ritualul tău de frumusețe?" + adresa de mail pentru a fi contactată în caz de câștig.

Premiul: 5 kit-uri a câte 3 geluri de duș DoveDove Deeply Nourishing, Dove Gentle Exfoliating, Dove GoFresh Revitalize.
.

Durata concursului: 5 - 11 iunie 
Regulamentul concursului poate fi consultat aici.
Câștigătoarele se extrag prin random.org.

Câștigătoarele sunt:

1. Theodora Marin
2. Fonodi Erika
3. Elena Cluceru
4. Ioana Cristina Popescu
5. Gavriloi Adina

Felicitări! Vă voi contacta în scurt timp pe adresele de mail lăsate în comentarii!

0 comentarii