Nou la The Body Shop, Oils of Life Sleeping Cream

martie 25, 2016

The Body Shop își îmbogățește portofoliul cu câteva noutăți de primăvară, gata să ne aducă îngrijirea atentă de care pielea noastră are nevoie. Începând cu 25 martie, vom găsi în magazine Oils of Life Intensely Revitalising Sleeping Cream, un produs nou în gama pentru îngrijirea tenului Oils of Life, menită să revitalizeze tenul pe timpul nopții. Formula are la baza o combinație între cele 3 uleiuri prețioase din semințe (chimen negru, măceșe și camelie) și 7 uleiuri esențiale, pentru un ten intens revitalizat, hrănit și hidratat.


În timp ce 8 ore este media ideală de somn pe noapte, știm că lucrurile nu stau așa în realitate. Dacă te-ai uitat vreodată în oglindă după o noapte pierdută, știi ce poate face tenului lipsa somnului. În timp, somnul de proastă calitate sporește semnele îmbătrânirii, de aceea este esențial să te odihnești cât mai mult. Tenul se reînnoiește cel mai mult între 11pm și 2am, orele de aur pentru frumusețe. Aici intervine noua Oils of Life™ Intensely Revitalising Sleeping Cream. Cu textura sa ultra-revigorantă, se va topi pe ten, lucrând la revitalizarea lui, în timp ce tu te odihnești. Cu noua cremă de noapte de la The Body Shop, poți exploata la maxim somnul tău de frumusețe… !

FAȚĂ, GÂT & DECOLTEU 80ml/138 lei

The Body Shop a  selectat 3 uleiuri prețioase din semințe cunoscute pentru proprietățile lor de revitalizare și refacere a tenului:
• Ulei din semințe de chimen negru din Egipt cunoscut pentru concentrația sa în antioxidanți
 Ulei din semințe de măceșe din Chile bogat în Omega 3 și 6
 Ulei din semințe de camelie din China bogat în acizi oleici nutritivi 

Infuzându-le cu 7 uleiuri esențiale puternice, a creat Sleeping Cream pentru a revitaliza intens tenul, noapte după noapte. Folosite tradițional în scopuri medicinale și în aromoterapie pentru aromele lor specifice, cele 7 uleiuri esențiale au fost alese pentru proprietățile lor benefice. Ele întregesc experiența senzorială a cremei Intensely Revitalising Sleeping Cream.


Bun venit în familia Oils Of life, Sleeping Cream! 

0 comentarii