Review: Gel de duș Dusch Das cu aromă de magnolie

decembrie 29, 2014



Un alt gel de duș pe care am avut plăcerea să-l încerc anul ăsta este cel cu extract de magnolie de la duschdas, care din câte știu nu se găsește în România, dar eu l-am primit, și mă gândeam că poate vă va fi de ajutor o părere, în caz că vă fură privirea în Lidl-urile din străinătate.
Știind cât îmi plac cosmeticele și produsele de igienă corporală, mama mi-a luat, printre altele, 2 geluri de duș, erau la set cu 1,45 euro, și de data asta nu a dat greș. :)


La fel ca și în cazul gelului exfoliant de la Cien, și duschdas are un miros sublim, dar în cazul lui, unul care persistă mult mai mult. Chiar și a doua zi îl simt pe piele and I ♥ it! Iubitoarelor aromelor florale le va plăcea cu siguranță! 
E atât de delicat, plăcut... o plăcere să-l folosesc!

Are o textură cremoasă, care în contact cu apa face multă spumă, fără să folosesc mult produs, și îmi parfumează instant tot corpul, lăsându-l proaspăt și catifelat. Toată baia rămâne parfumată pentru multe ore după duș, iar nimeni nu-i reproșează acest lucru. :)
Îmi place și culoarea produsului, roz, ușor perlat, care mă îndeamnă de fiecare dată să-l folosesc cu drag.

Îmi place că vine într-o cantitate mare, 250 ml, și nu trebuie să scot o cantitate mare de produs pentru un duș, căci oricum face multă spumă și curăță extrem de bine, deci este și foarte spornic.

Pentru 2 flacoane la preț de 6,5 lei, pot să declar gelul de duș, duschdas Magnolia, un produs extrem de ieftin, dar extrem de bun din toate punctele de vedere. Mi se pare că face același lucru precum un gel de duș la 15 - 20 lei, sau poate chiar mai mult din privința mirosului și a curățării, care nu m-au mulțumit la toate produsele de acest gen încercate până acum.

Kisses!

10 comentarii

  1. Vai...ce bine sună! Păcat că la noi nu prea se găseşte, altfel m-aş fi înfruptat şi eu din el!

    Te pup :*

    http://annie-s-thoughts.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Se gaseste si in Romania, eu l-am vazut intr-o alimentara micuta, in mai multe sortimente, chiar. Poate se gaseste doar la magazinele care se aprovizioneaza de afara.

    RăspundețiȘtergere
  3. Și mie îmi plac aromele florale! ♥ Pe acesta nu l-am încercat, dar cu siguranță este încântător.
    Mulțumim pentru Review! :*

    Kisses,
    www.gabriela-popescu.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Probabil ca se gaseste si la noi in unele magazine, o sa investighez si poate mai incerc si cu alte arome. :) Cred ca in mod normal e 6,5 lei bucata, iar mie mi-a luat 2 la pret de 1 la oferta. :*

    RăspundețiȘtergere
  5. E foarte fain gelul asta de dus! Poate o sa ai ocazia sa-l incerci candva.


    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  6. Merci de informatie! Am vazut si eu magazine cu produse nemtesti dar nu am intrat niciodata sa le studiez. Acum, le-as da o sansa. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. A intrat in topul gelurilor mele de dus preferate. :) E foarte placut, din toate punctele de vedere.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi plac gelurile astea de dus, in special cele cremoase!

    RăspundețiȘtergere
  9. Miroase superb! Eu am vazut in Penny, daca te ajuta cu ceva. Pupici!

    RăspundețiȘtergere