Primavara vine cu noutati de le essence ♥

februarie 22, 2014

Buna, fetelor!
Cred ca ati observat, cele care ma urmariti regulat, ca luna aceasta nu am postat atat de des si ca am fost mai mult prezenta pe Facebook, dar totul se datoreaza unui concurs la matematica (care necesita destul de multa pregatire) ce ma asteapta la sfarsitul lunii, ceea ce cred ca e o scuza acceptabila, nu? :D
Nu am avut nici timp sa folosesc constant niste produse despre care sa imi pot forma o parere astfel incat sa le fac review pe blog, asa ca azi va prezint noutatile essence de primavara/vara 2014.

Cred ca stiti, daca nu aflati acum, ca produsul meu preferat de le essence este kit-ul pentru sprancene(review AICI) pe care il folosesc de aprox. 10 luni si care de-abia acum da semne ca s-ar consuma, deci este un produs si ieftin si bun din punct de vedere calitativ si spornic.
Cum sa nu iubesti un produs care are toate aceste calitati?

Asadar, sa trecem la prezentarea noutatilor.



Produsele noi pentru ten sunt:




 " Dupa cum arata si numele, CC cream clear & correct acopera iregularitatile tenului, petele si roseata, oferind un aspect neted si placut. Formula usoara are putere mare de acoperire. SPF 30."
Il gasiti pe 1001cosmetice la 14.5 RON. Detalii AICI

"Totul sub control! 
Aceasta baza de machiaj este usoara si asigura un ten mat si neted timp indelungat. Datorita complexului special evermat, aceasta baza balanseaza tenul gras si purifica porii. Textura fina, tip gel, are efect de matifiere timp indelungat. Poate fi aplicata ca atare sau inainte de fondul de ten. 20 ml"

Aceste hartiute speciale absorb excesul de sebum si fac ca pielea ta sa nu mai straluceasca, astfel incat tenul tau sa fie perfect mat si pregatit pentru a primi complimente! 
Hartia speciala, matifianta, are culoarea roz si este disponibila intr-un ambalaj cu rosu si alb, foarte practic si usor de deschis. 
Hartia speciala ce controleaza excesul de sebum este acum gata de actiune ,oriunde te afli. 50 buc.
Pret: 11 RON. Detalii AICI

Acest blush arata superb! I need it in my life! Now! :D
"Flux de culoare… Essence va ofera un fard de obraz extrem de cool si unic, datorita gradientului de culoare. Textura matasoasa, semi-translucenta, cu acoperire subtila, ofera tenului vostru un look fresh, minunat."
PRET: 19.5 RON. Detalii AICI

"Stick corector anti-bacterian si calmant care acopera imperfectiunile.
Potrivit chiar si pentru pielea cea mai sensibila."
PRET: 11 RON. Detalii AICI

•Textura cremoasa, mata, cu putere mare de acoperire
•Se aplica usor cu ajutorul degetelor
•Ascunde imperfectiunile pielii si cearcanele
•2 nuante intr-un singur kit: light si medium 
PRET: 14 RON. Detalii AICI

Pudra compacta all about matt! fixing:daca iti place pudra compacta, aceasta pudra fina este exact ceea ce cauti! poate fi aplicata peste fondul de ten, pentru matifiere si fixarea machiajului. perfecta pentru un look mat, natural, neted.
 Pret: 16.5 RON AICI
Pudra matifianta compacta: "aceasta pudra este perfecta pentru toate fetele care isi doresc un ten mat. textura speciala, delicata, te ajuta sa obtii un look natural, ca si cum ar fi fost creeat de un make-up artist."
Pret: 16.5 RON AICI

Pentru ochi
• Fard de pleoape duo, cu o textura noua, inovatoare.
• Putere mare de acoperire.
• Efect stralucitor minunat, de la satin la metalic si perlat.
• Poate fi aplicat umed pentru un efect intens.
• 2 culori intr-un singur ambalaj.
• Efect 3D.
Pret: 15.5 RON AICI

paleta farduri de pleoape all about …nude/candies
"Totul despre.....ochi minunati: obtine un look minunat cu aceste palete de farduri de pleoape, in sase culori trendy fiecare. textura delicata contine particule stralucitoare, mate si metalice, pentru efecte deosebite. pentru nenumarate look-uri."
Restul produselor pentru ochi, luciurile de buze XXXL cat si noile produse destinate unghiilor le gasiti pe essence.eu.ro la preturi mai mult decat accesibile:).
Toate produsele le gasiti si pe 1001cosmetice.
Care sunt produsele voastre preferate de la aceasta firma?
Va tenteaza noutatile primaverii 2014?
Kisses!

10 comentarii