Produsele TRIND m-au ajutat să am unghii mari și frumoase!

august 25, 2014

Au trecut fix 2 luni de când am primit setul tratament pentru unghii de la Trind, iar acum revin, în sfârșit, cu rezultatele obținute în acest timp.

Sunt extrem de bucuroasă de stadiul în care au ajuns să arate unghiile mele, și mi-aș fi dorit să mai aștept măcar o lună,  ca să nu existe o așa mare diferență de lungime între unghiuțe, dar parcă mă mustra conștiința știind că am întârziat atât de mult(o lună, mai bine zis) cu acest articol și rezultatele oricum se observă și merită împărtășite, așa că nu mai am ce să aștept. 

Unghiile mele înainte 

După 2 luni în care am folosit setul Trind
Când vor avea toate un aspect uniform, voi îndrăzni să postez și manichiuri pe blog, dar până atunci, să vorbim despre cum am reușit să le cresc frumoase și sănătoase, și lunguțe, normal!

Pe la sfârșitul lunii iunie am primit setul tratament cu keratină, iar timp de o lună l-am folosit aproape zilnic.
Încă de la prima utilizare am simțit cum regeneratorul cu keratină îmi modifică imediat structura unghiei, întărind-o și oferindu-i un aspect uniform, diferit de cel de unghii care se exfoliază, cu care parcă mă obișnuisem și nu mai speram că se vor reface.

În decurs de o lună am observat cum unghiile mele se transformă din niște unghii extrem de fragile și subțiri în unghii din ce în ce mai puternice și sănătoase.
S-au mai rupt pe parcurs, când încă nu erau "vindecate" complet, tocmai de asta am tot așteptat să crească și am încercat să le uniformizez cu ajutorul pilei, pentru a le aduce în fața voastră cu un aspect decent, iar acum sunt mândra posesoare a unor unghiuțe puternice și care sunt într-o continuă creștere.

După tratamentul intensiv de o lună cu balsamul și lacul protector cu keratină de la Trind, asta fiind pe la sfârșitul lunii iulie, mi-am dorit să le fac și mai rezistente, și de la începutul lunii și până acum am fost atentă să le am mereu date cu ojă, fiindcă citisem că oja protejează unghia astfel să nu se rupă din cauza factorilor externi, și așa a fost!

Acum, sunt foarte bucuroasă că am unghii puternice, așa cum nu mai speram să am vreodată, și mai ales la această lungime, care reprezintă o adevărată performanță în cazul meu.
Recunosc că în primele săptămâni m-am luptat cu prostul obicei de a-mi rupe unghiile, iar când eram stresată m-aș fi destresat rupându-le, dar am rezistat tentației și acum nici nu mă gândesc să le rup, nici măcar să le scurtez.


Pentru mine experiența TRIND a fost una foarte frumoasă și benefică, și recomand tuturor să apeleze cu încredere la aceste 2 produse care fac minuni cu unghiile moi și fragile.
Setul se găsește aici la 75 lei, dar pe rouge-boutique.ro găsiți produsele și separat.

Ce părere aveți despre produsele TRIND?
Ați întâmpinat probleme de genul exfolierii unghiilor și ruperea lor? Ce v-a ajutat?
Kisses!

12 comentarii

  1. Nu am incercat produsele lor, dar suna tentant si wow! Nu pot sa cred ce a reusit sa faca. Sincera sa fiu, si eu am aceeasi problema. Nu pot sa imi las unghiile sa creasca, sunt rupte si exfoliate mereu. Cred ca acest produs m-ar ajuta si pe mine tare mult. Poate o sa il achizitionez si eu.
    Ma bucur ca te-am descoperit!
    Te astept si pe la mine, chiar daca sunt la inceput de drum: http://frommwithloveblog.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. I wish I could understand what you wrote, but I am familiar with these nail treatments and I've heard good things about them.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mă bucur că ai reușit să-ți crești unghiuțele datorită tratamentului, iar trucul cu oja este foarte important, am scris și eu despre el într-un articol cu sfaturi pentru unghii lungi și frumoase.
    Ți-aș recomanda totuși să le aduci pe toate la aceeași lungime și formă de pe acum, arată puțin ciudat diferențele dintre ele.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. I hope you can understand my article now: https://translate.google.ro/translate?sl=ro&tl=en&js=y&prev=_t&hl=ro&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fmiss-lorrie.blogspot.ro%2F2014%2F08%2Fprodusele-trind-m-au-ajutat-sa-am.html&edit-text=&act=url
    There it's translated in English.


    I'm happy because I have foreign readers, and I think I could write my posts in Romanian and English, too.
    Thanks 4 your visit!

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu am fost uimita de ce au reusit sa faca aceste produse, le ador! Le recomand din suflet!
    Te pup! Trec acum si pe la tine! Succes! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, la tine cred ca am citit de acest truc. Stiu ca ar trebui sa le mai scurtez, dar imi place atat de mult sa le vad lungi, macar pe unele! :D
    Mersi pentru sfat! :) te pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. Oh thank you! Yes, now at least I can understand what you're saying :-) Some of it still gets lost in translation, but I understand that the treatment helped to make your nails longer and stronger and that's great!

    RăspundețiȘtergere
  8. Yes, I noticed that the translation isn't the best, but I think you got the essential from it. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Produsele lor sunt faine rau si mi-ar placea si mie sa incerc produsele lor de ingrijire a unghiilor. Nu am putut beneficia de voucher asa cum mi-am dorit eu, el era de 50 lei si un produs de ingrijire era 55 lei, si daca il luam, trebuia sa platesc si transportul si am zis nu :)) si mi-am ales un creion corector pentru manichiura care imi place :) iti multumesc mult pentru cadourile tale! Esti o fata super, Lorena! Pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  10. Aha am inteles, sa-mi arati poza cu ce ti-ai luat. :) E placerea mea, sa te bucuri de ele!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  11. Si eu folosesc tratamentul asta si este genial! Ma bucur ca unghiutele tale sunt ok acum, eu nu aveam chiar grave probleme cu ele, dar a fost bine venit.

    Sa-ti egalezi unghiutele, e mare diferenta intre ele si vor fi foarte frumoase

    Pupici

    http://andrakat.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  12. Produsele astea au fost salvarea mea. :D Da, se cere sa le egalez, nu? :D O sa le aduc la acelasi nivel si atunci astept sa creasca toate la fel. :)


    Am vazut ca tu oricum ai unghii frumoase, dar e de ajutor tratamentul.
    Mersi pentru comentariu! te pup!

    RăspundețiȘtergere