Review: Balea - săpun lichid Melon Tango (Limited Edition)

august 15, 2014


Săpunul cremă de la Balea cu aromă de pepene roșu este un produs care "mi-a furat ochii" și m-a îndemnat să-l iau acasă datorită culorii roșii, care e una din preferatele mele, dar și pentru că nu mai încercasem până acum niciun săpun lichid marca Balea.

Când am ajuns în fața raftului cu săpunuri lichide eram indecisă, iar în final l-am ales pe acesta, gândindu-mă că îmi va înfrumuseța baia cu aspectul său colorat, și în plus, era și ediție limitată, și normal că am profitat de asta.

Sistemul de dozare al produsului este mai mult decât perfect, o pompiță pe care o folosesc fără dificultăți, iar ambalajul este astfel creat pentru a-și găsi locul pe chiuvetă, fără să existe riscul de a se îmburda și să cadă de pe aceasta.

Aroma plăcută de lubeniță persistă pentru aproximativ 30 min. de la spălare, iar iubitorii fructului se vor bucura cu siguranță de un astfel de produs, care parcă te îndeamnă la gustare.


Textura este gelatinoasă, mai groasă decât a celor ușor lichide, cu care m-am obișnuit, iar pentru asta trebuie insistat puțin mai mult la spălare, până să se ducă complet de pe mâini, dar nu mă deranjează, deoarece curăță pielea mai bine decât alte produse încercate de mine până acum.

O pompiță este suficientă pentru o spălare, astfel în contact cu apa face o spumă moderată, care curăță foarte bine mâinile, lăsându-le parfumate și hidratate. 
Lasă mâinile catifelate, având în compoziție ingrediente care ajută la păstrarea echilibrului natural de hidratare.

Preț: 5,5 lei
Cantitate: 500ml


Sunt încântată de produs, raportul cantitate-calitate-preț fiind foarte bun din punctul meu de vedere, și vreau să încerc și celelalte arome, fiindcă aceasta mi-a deschis apetitul pentru produsele Balea.
Kisses!

11 comentarii

  1. Astazi l am inceput si eu :) mirosisem gelul de dus, mi a placut, dar pentru ca am prea multe m am indreptat catre sapunul lichid cu aceeasi aroma. Perfect pentru vara!

    RăspundețiȘtergere
  2. Gelul de dus nu stiu cum e, dar sapunul lichid e super! :) :*

    RăspundețiȘtergere
  3. salivez aici :)) sigur miroase yamy
    tocmai ce mi am terminat sapunurile lichide de la balea, luasem 2 cand am trecut prin bucuresti si am strans cu dintii de ele, dar cam asta a fost
    nu nteleg de ce eu nu am dm, mare suferinta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Deja îi simt aroma de pepene! Pare delicios, iar preţul e şi mai şi, l-aş testa şi eu.
    Te pup :*
    http://annie-s-thoughts.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  5. Inseamna ca ma pricep la descris delicii cosmetice :))♥
    Sa-l incerci cand ai ocazia, daca-l mai prinzi :)
    Multe fete se plang ca nu au dm in oras, iar eu sper doar sa nu-l inchida pe ultimul din Arad. :D Acum 2 luni l-au inchis pe cel din Real si era sa fac "infart" :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma bucur ca te-am convins! :) Si pentru mine e primul produs cu aroma de lubenita si mi-a placut foarte mult. Am auzit ca si gelul de dus din aceeasi gama e demential. :D
    Pupici, Simo! :*

    RăspundețiȘtergere
  7. E delicioasa! Ti-l recomand daca ajungi prin dm si il mai gasesti.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  8. Uh, ce bine suna si ce bine arata! Sigur miroase tare fain <3

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce bine suna si cum arata! Deja simt aroma de pepene, o sa il cumpar si eu!

    http://frommwithloveblog.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  10. E yummy! sper sa-l mai gasesti, in Arad nu l-am mai vazut la raft. :)

    RăspundețiȘtergere