E.L.F. Contouring blush & bronzing powder

septembrie 28, 2016


Mi-am dorit mult să am și eu lăudatul kit pentru conturarea feței de la E.L.F., iar dorința mi s-a îndeplinit anul trecut la #beautyswapbybeautybarometer unde am avut ocazia să-l primesc în schimbul altui produs. O perioadă l-am folosit destul de des, apoi l-am uitat prin dulap, însă lucrurile s-au schimbat vara aceasta când l-am redescoperit și folosit la maxim. 


În primul rând, îmi place ambalajul compact în care am două produse: pudră bronzantă și blush, perfect pentru portfardul de călătorii. Textura nu este prăfoasă ca la produsele obișnuite și nu se împrăștie peste tot în momentul în care iau cu pensula din produs. Sunt atât de rezistente pudrele astea, încât zilele trecute glumeam pe tema asta că nici cu picamerul nu le-aș putea crăpa.

Un moment epic cu acest duo de la elf îl puteți vizualiza mai jos, când încercam să filmez un Get ready with me, iar bronzer-ul se dezlipește și cade din cutiuță, rămânând însă intact și neproducând nici o pagubă, spre surprinderea mea.



Produsul se transferă pe pensulă fără să lase pudră în cutiuță, iar asta mi se pare perfect pentru un astfel de produs, în special pentru călătorii, când nu se va împrăștia peste produsele din portfard. Eu am scăpat kit-ul pe jos și pudrele au rămas intacte, deci vă imaginați cât de bine sunt formulate.


Fardul de obraz are o nuanță foarte plăcută de roz, care nu se vede aprins pe față, ci îți dă, mai degrabă, acea pată de culoare care îți trezește la viață tenul și îți completează machiajul. E un roz-piersică, ce mie îmi place mult și cred că mi se potrivește. Are mici particule sidefate care dau acel aspect de ten proaspăt și sănătos, așadar mi se pare soluția foarte accesibilă pentru machiajul girly de zi cu zi.


Pudra bronzantă este mată și pigmentată, cu care pot  crea atât un look mai natural, cât și unul mai intens, dramatic. Cu ambele pudre pot obține un efect discret, de machiaj finuț, natural, iar prin stratificare pot obține și un efect mai puternic, pentru un machiaj de seară. În funcție de cât produs aplic și iau pe pensulă, obțin exact ce vreau eu de la produsul ăsta, iar aspectul pe față este unul uniform, fără linii neestompate.


Îmi place mult acest duo pentru machiajul zilnic, deoarece întregește machiajul și mă face să arăt odihnită, subliniind plăcut trăsăturile feței. Îl folosesc cu succes și în machiajele de seară ale clientelor și mă bucur de un produs versatil, spornic, accesibil tuturor buzunarelor și, de calitate, totodată.

Sunt 3 variante ale acestui kit, iar eu am "St Lucia", care mi se pare foarte reușită din toate punctele de vedere. Kit-ul costă în mod normal 27 lei, însă se găsește la reducere deseori la ~ 19 lei, iar eu zic că nu trebuie ratat.

Cantitate netă: 8.4 g
Preț: 27 lei

0 comentarii