Produse consumate cel mai des

septembrie 26, 2016


Primesc cu drag nominalizări la TAG-uri din blogosferă, iar astăzi avem unul tare drăguț despre produsele pe care le consum cel mai des, primit de la Diana, care mai nou s-a apucat și de YouTube iar mie îmi place mult naturalețea ei și felul în care vorbește. Mulțumesc, Dia! Here I am, la datorie!

Produsele pe care le consum cel mai des sunt, of course, cele de îngrijire: skin care, body care; și mai rar cele de machiaj. (Nici) Dacă stau bine să mă gândesc, exceptând fondurile de ten, nu-mi aduc aminte când am terminat un produs de machiaj. Nu e un lucru neapărat lăudabil, căci de cele mai multe ori produsele ajung să expire, dar am o singură față (aici mint puțin, because I'm two faced: eu cu machiaj vs eu fără) și uneori less chiar înseamnă more.

1. Antiperspirant
Cel mai cumpărat și consumat antiperspirant ever este Stress Protect-ul cel de toate zilele de la Nivea, nu m-a lăsat niciodată la greu. Îl cumpăr de fiecare dată, iar uneori mă las convinsă de aromele îmbietoare ale altor antiperspirante, dar nu la fel de eficiente ca el, de altfel. E cel mai safe antiperspirant încercat de mine și îmi place că mă pot baza pe el în orice situație, oricât de solicitantă ar fi ziua care mă așteaptă. Protejează întreaga zi, îmi menține zona axilei uscată și lipsită de mirosuri nedorite. Ză best. Review aici.

2. Șampon
Soluția mea de siguranță atunci când părul meu devine uscat, greu de descurcat și lipsit de strălucire e șamponul Garnier Ultra Doux Honey Treasures. Am consumat multe flacoane cu această comoară pentru păr, care-l lasă moale, ușor de descâlcit și îi dă aspect îngrijit. Pentru un scalp sensibil ca al meu face o treabă bună și mă ajută să scap de mâncărimi și cojițe. E foarte delicat și eficient. Review aici.



3. Fard de sprâncene
De vreo 3 ani, folosesc neîntrerupt kit-ul de sprâncene de la Essence, care mă ajută să am sprâncene frumoase și vizibile. Pentru mine folosesc fardul închis, care nu are o culoare artificială sau tentă roșiatică de exemplu, sau care să devieze cu mult de la nuanța sprâncenelor mele. Pentru clientele cu tenul mai deschis, se potrivește foarte bine fardul deschis, cu care pot obține și o nuanță mai intensă dacă-mi doresc. Este un kit care împacă ambele tabere, ieftin și foarte spornic, și cred că merită să-l aveți în colecție, în special dacă machiați și alte persoane în afară de voi. Review aici.

4. Ser pentru păr / vârfuri despicate
De câțiva ani, sunt îndrăgostită de serul leave-in de la Avon pentru vârfuri despicate din gama Advance Techniques. Acum am varianta cu capac verde, care de asemenea îmi place mult, însă cel cu argan rămâne preferatul meu. Cel verde are un miros foarte plăcut și o textură care descurcă instant firele de păr și oferă o strălucire sănătoasă. Indiferent de variantă, o să continui să dau gata sticluțe de ser Avon Advance Tecnhiques, fiindcă fac "minuni" cu părul la preț mic. Review ser leave-in cu argan Avon

5. Apă micelară
Apa mea micelară pe care o consum cel mai des este cea roz de la Garnier, pentru ten sensibil. Îmi place mult cum curăță, îmi place să o am în casă în caz că dau greș cu experimentele mele cosmetice și am nevoie de ceva care să curețe tenul rapid și bine. Varianta de 400 ml mă ține câteva luni și de obicei caut să o iau la ofertă, la 16 - 19 lei, și fac o mică afacere. Apa micelară de la Garnier e un produs blând, care îndepărtează foarte bine machiajul și lasă o senzație de prospețime. V-o recomand cu drag dacă nu vreți să investiți o sumă mai mare în micelare, precum ar fi Sensibio de la Bioderma, care mi se pare că face aproape același lucru ca cea de la Garnier.  Review apă micelară Garnier

Dau leapșa mai departe către: Ramona, Carmen, Anca, Oana și Romina + oricine își mai dorește să ne vorbească despre cele mai consumate produse ale sale.


Kisses!

0 comentarii