Favoritele zilei

decembrie 19, 2014


Pe lângă produsele cosmetice pe care le folosesc zilnic, astăzi parcă m-am simțit mai bine și am apreciat mai mult aceste produse, care demonstrează că printre produsele budget friendly, putem găsi unele de care ne putem îndrăgosti iremediabil și care pe mine, cel puțin, mă fac să mă simt specială atunci când le folosesc.

În urmă cu câteva zile mi-am recumpărat serul pentru vârfuri uscate cu ulei de argan de la Avon și îmi place la fel de mult ca prima dată când l-am cumpărat. Mi-era dor de aroma lui extrem de plăcută (de care mă bucur la fiecare aplicare) și de părul meu foarte moale și ușor de descâlcit datorită acțiunii lui. Promit că n-o să-l (mai) părăsesc curând!

Gelul de duș exfoliant cu extract de măsline de la Cien a fost încă o descoperire a lui 2014, așa pe sfârșit de an, ca să termin în forță cu cosmeticalele. :P Astăzi m-am bucurat de încă un duș energizant în compania lui, și mă declar cucerită de particulele abrazive, care curăță foarte bine și, totodată, într-un mod delicat pielea. Sunt singura căreia îi place senzația de nisip pe piele din timpul dușului? :)) I hope not... 

E clar că am o obsesie pentru Nivea, fiindcă fac ce fac, dar la deodorante tot în același loc mă întorc. 
Momentan folosesc Invisible for Black & White și sunt tare mulțumită de el, cu mențiunea că nu e la fel de înecăcios ca Stress Protect, deci aici are o bilă albă (nu vă gândiți la pete:P) în plus.

Serului pentru vârfuri i-am făcut review, despre deodorant cred că ați mai tot citit, rămâne doar să-mi spuneți dacă vreți mai multe detalii despre gelul exfoliant de la Cien. :)

Kisses!

6 comentarii

  1. TRebuie sa incerc si eu exfoliantul de la Cien... imi plac tot mai multe produse Cien, asa ca o sa ma uit dupa el cand merg la Lidl... Iar deo de la Nivea, acum l-am inceput si eu, pana acum n-am incercat varianta asta :-) Multumesc pt idei! :-) te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Suna cam bine gelul ala exfoliant de la Cien. Cred ca zillele astea ajung prin Lidl, hmm :))
    Kisses, R
    Beauty and bargains
    www.beautyandbargainsbyr.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Daaa! Si nu cred ca am dat mai mult de 5 lei pe el! Are si un miros, delicous! ♥ Try it! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Si mie imi place serul pt varfuri uscate, eu il combin cu cel "smooth as silk" tot de la avon si le aplic dupa ce indrept parul. mi-l lasa moale si matasos.

    Btw, imi place foarte mult blogul tau ;) nu gasesc intotdeauna unul pe care sa-l citesc cu drag.

    Te pup,

    http://a-bag-of-tricks.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma bucur ca folosesti si tu acest produs de la Avon. :) Mi-ai facut o surpriza frumoasa apreciindu-mi blogul, conteaza foarte mult pentru mine.


    Te mai astept cu drag pe aici! Bafta cu blogul tau! :*

    RăspundețiȘtergere