Review: Cien - Gel de duș exfoliant cu extract de măsline

decembrie 27, 2014

Nu vreau să treacă anul și să nu vă vorbesc despre noua mea descoperire în materie de geluri de duș, care își face treaba de nota 10 și asta la un preț foarte mic.

Am cumpărat gelul de duș exfoliant cu extract de măsline marca Cien de la Lidl, din impuls, căci dintotdeauna m-au atras produsele cu particule abrazive frumos colorate, iar pentru 5 lei nu aveam ce să pierd, și așa îmi mai aduceam aminte de copilărie, când foloseam exfoliantele mamei, fără să știu ce rol poartă micuțele nisipoase din compoziție. :))

În primul rând, am fost uimită de cât de bine poate să miroasă acest gel de duș! Pur și simplu îi ador aroma care oscilează între citric și dulce, e chiar pe gustul meu, fiindcă îmi plac la nebunie produsele care-mi inspiră prospețime și nu cele care au un miros prea puternic sau, cele care trec în cealaltă extremă, prea vag.


Chiar dacă mirosul nu persistă mult pe piele, în scurtul interval în care îmi simt pielea parfumată, îmi dă o stare de prospețime și energie, și nu de puține ori m-am găsit adulmecându-mi mâinile, care miroseau atât de frumos după duș. ;))

Textura este cremoasă, perfectă pentru un astfel de produs. Face destulă spumă, nu într-o cantitate exagerată, dar suficientă pentru o curățare eficientă.


Particulele abrazive exfoliază foarte bine pielea, fără să o agreseze, lăsând-o hidratată și foarte fină la atingere. Îmi place foarte mult că acționează delicat, dar în același timp îndepărtează impuritățile și celulele moarte de la suprafața pielii, iar pielea nu mi se înroșește, ca rezultat al unei exfolieri mult prea abrazive, precum am pățiț când mi-am exfoliat pielea cu un produs preparat în casă, care conținea, printre altele, și zahăr, care parcă-mi zgâria pielea, destul de sensibilă la astfel de tratamente.


Un singur minus i-aș găsi acestui produs, care-mi place extrem de mult, acela că se consumă destul de repede, iar eu încep să-mi fac griji că n-o să-l mai găsesc la raft în Lidl și-o să-mi fie tare dor de el! :))

Așadar, pentru cantitatea oferită, 150 ml la ~5 lei, și pentru cât de eficient este acest produs, îi dau nota 10 și mă bucur că l-am descoperit, căci prevăd o relație de durată între noi. ♥


Kisses!

16 comentarii

  1. nu l-am vazut prin magazin, probabil a stat ascuns:))
    faine tare ti-au iesit pozele. ce aparat folosesti?

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, era in spate langa gama Deluxe, sa-l cauti!!! :) :D
    Merci, dar tare m-am chinuit cu ele! :)) Am un amarat de Sony Cyber - shot.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. l-am avut si eu in vechiul ambalaj si mi-a placut la nebunie :).

    cand l-au adus din nou in Lidl m-am uitta cu jind la el, dar mai aveam doua scrub-uri si am zis sa nu intind coarda...

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa stii ca din cauza review-ului tau mi l-am luat si imi place foarte mult. :D :)
    Eu cred ca o sa-mi mai iau vreo 2-3, nu prea-mi place sa-mi pregatesc singura scrub-urile, de orice fel. :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Am vazut si eu astazi la Lidl toata gama pe baza de ulei de masline, chiar arata bine produsele. Eu mi-am luat lumanarea parfumata Suddenly :D.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am primit si eu cateva produse Cien de ziua mea,de la cumnata mea. Abia astept sa le atac :)))

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am folosit nimic de la Cien inca. Eu in schimb prefer sa fie cat mai abraziv acest tip de produs, altfel parca nu-i simt efectul! Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  8. Chiar ma tenteaza sa incerc mai multe din gama asta. :D Am mirosit-o si eu la raft, dar am destul parfumul acasa, pe care oricum il folosesc rar. Sunt curioasa totusi cum ti s-a parut. :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Haha! :)) Treci la atac, unele s-ar putea sa-ti placa!

    RăspundețiȘtergere
  10. E destul de abraziv, dar nu chiar ca zaharul din scrub-urile pe care le prepari in casa, dar eu sunt multumita de el. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  11. L-am cautat la Lidl-ul de langa mine, dar nu l-am gasit. Dar ma mai uit il vreau si eu :-)

    RăspundețiȘtergere
  12. Hmmm, suna minunat! Ia uite ce de tentatii aici! Ntz ntz!
    😜

    RăspundețiȘtergere
  13. Prea ieftin si prea bun e gelul asta de dus! :) ♥

    RăspundețiȘtergere