Primer-ul de la Elf - un produs ieftin si bun!

februarie 10, 2014

"Fardul de ochi va avea un aspect mai fin, se va pastra timp indelungat pe pleoape si nu se va aduna in pliul ochiului. Culoarea ultra-nude creste longevitatea nuantei fardului. Formula usoara se absoarbe rapid in piele, oferind o senzatie confortabila."
Vreau sa va vorbesc pe scurt despre primer-ul de la Elf deoarece cu siguranta multe dintre voi ati gasit pe foarte multe bloguri postari referitoare la el, si cred ca v-ati format deja o parere, dar cred ca si o mare parte din voi l-ati si incercat deja si v-ati convins de calitatea lui raportata la pretul pe care il are.


Ambalajul lui este foarte practic, la fel ca al unui gloss, un tub cu un aplicator cu peri moi prin intermediul caruia aplicam produsul foarte usor si rapid.
Eu il am in nuanta Sheer, o nuanta foarte apropiata de cea a pielii.
Consistenta lui e una lichido-cremoasa, care la aplicare imi catifeleaza pielea si o face placuta la atingere, deci senzatia de confort pe care o promite chiar exista.
Eu folosesc o cantitate foarte mica de produs, deoarece avand o consistenta cremoasa imi ajunge pentru toata pleoapa, reusind astfel sa fie si un produs spornic. Am grija sa il intind foarte bine, pana dispar toate liniile fine de pe pleoape si culoarea lor e uniformizata.
Dupa aplicare astept putin sa se usuce si sa se absoarba in piele dupa care trec la machiajul ochilor.
Am observat ca daca aplic o cantitate prea mare de primer nu se usuca si se aduna in pliul ochiului, iar efectele lui asupra fardurilor nu mai sunt aceleasi, dar m-am invatat minte. ;))

Laudele aduse acestui produs sunt bazate pe realitate, deoarece fardurile aplicate peste el sunt mult mai intense si rezistenta lor pe pleoape este crescuta.
 Machiajul meu ramane intact pentru mai mult de 6 ore, in care fardurile nu mi se strang in pliul ochilor mei lasati si nici nu isi modifica aspectul.

Pe eyeslipsface.ro il gasiti in 4 nuante: Sheer, Champagne, Pearl si Golden.
Consider ca primer-ul de la Elf este un produs excelent raportat la pretul foarte mic (9 lei), fiind potrivit atat pentru fetele incepatoare in domeniul machiajului cat si pentru cele mai experimentate.

Ce parere aveti despre acest produs?
Ati incercat produsele Elf pana acum?
kisses!

23 comentarii

  1. Si eu am folosit acest primer cativa ani si mi-am mai luat si o varianta care e mai sclipicioasa. Imi plac produsele Elf si le folosesc in mod constant.

    RăspundețiȘtergere
  2. il folosesc de foarte mult timp si probabil nu am sa-l schimb niciodata :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Il adoooor !! Mi-as recumpara cate unul din fiecare nuanta :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt de acord.. și mie îmi place. Mă oftic însă că au greșit nuanța primer-ului la ultima comandă, în loc de ce comandasem mi l-au trimis pe cel alb. :( O să-i dedic și eu o postare zilele astea, pentru că acela are câteva aspecte diferite.
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu il folosesc si imi place tare mult. S-a dovedit a fi primerul meu preferat :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma bucur ca iti place si tie, e un produs foarte bun:*

    RăspundețiȘtergere
  7. Of, imi pare rau pentru tine, dar poate il poti folosi la machiaje mai speciale:)
    Sunt curioasa sa citesc recenzia ta:*
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma bucur ca il folosesti si tu, apreciez mult machiajele tale:):*

    RăspundețiȘtergere
  9. Asa e, merita si mai mult de 9 lei pt. calitatile lui ;)):*

    RăspundețiȘtergere
  10. Sunt accesibile si uimitor de calitative:)

    RăspundețiȘtergere
  11. L-am avut si l-am folosit si eu. Am fost multumita de el si sincer e mai bun decat cel de la Avon pe care il am in prezent. Sunt curioasa sa vad ce poate cel de la Radiant si cel de la Essence. Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  12. Şi pe mine mă tentează baza de la Radiant...s-a facut atata vâlvă în jurul ei :))

    RăspundețiȘtergere
  13. Este foarte bun mai ales pentru ochii cu pleoapa cazuta si in special pentru pielea predispusa la ingrasare rapida:). Ma bucur ca iti place si tie! Sa-l folosesti cu drag in continuare! Merita:)
    Multumesc frumos, la fel!:*

    RăspundețiȘtergere
  14. L-am incercat si eu :-D si tocmai mi-am dat seama ca am uitat complet de el :-)) E super bun, si exagerat de ieftin pentru cat e de bun !

    RăspundețiȘtergere
  15. Asa e, ma bucur ca iti place si tie Dalia!:*

    RăspundețiȘtergere
  16. Are un preț mic, face ceea ce promite și e tentant :) De luat în considerare pentru următoarele liste de cumpărături !
    Utilă recenzia ta :) Pozele sunt convingătoare

    RăspundețiȘtergere
  17. E un produs foarte bun pentru pretul sau.
    Multumesc! :)

    RăspundețiȘtergere