Review balsam şi mască regenerantă pentru păr Apidermin

februarie 06, 2014

Astăzi vreau să vă povestesc despre 2 produse pentru păr care şi-au făcut loc în baia mea de mai bine de 3 săptămâni, timp în care mi-am dat seama de efectele lor asupra părului meu şi acum pot să fac şi un review comparativ în prin care voi ajunge  să-l desemnez pe cel mai bun pentru părul meu. 


Balsamul regenerant pentru păr cu lăptişor de matcă şi bio keratină Apidermin 
"Balsamul regenerant Apidermin este un rasfat apicosmetic ce stimuleaza cresterea parului fragil, agresat chimic si il intareste de la radacina pana la varf. Cocktail de vitamine, enzime si proteine, balsamul Apidermin, fortifica, revitalizeaza si remineralizeaza. Laptisorul de matca stimuleaza cresterea fiind singura substanta naturala ce activeaza regenerarea celulara in timp ce bio keratina imbraca firul de par intr-un strat protector. Astfel, parul tratat chimic sau agresat de mediu isi recapata stralucirea si forta naturala, Bio Keratina netezindu-i structura si protejandu-l chiar si in timpul tratamentelor chimice ulterioare. Parul devine, stralucitor, puternic si mai usor de pietanat."

      Descrierea mea:
  • Imi place mult mirosul lui delicios, cu toate că nu persistă după spălare.
  • Textura lui este destul de consistentă, specifică unui balsam pentru păr, iar o cantitate relativ mică îmi ajunge pentru o singură folosire.
  • Nu mi s-a părut că ajută foarte mult la descâlcirea firelor de păr, a durat mai mult până am reuşit să-mi pieptăn părul decât în cazul utilizării măştii.
  • Aş putea să spun că efectele Bio keratinei s-au făcut resimţite, deoarece după spălare îmi simt firul de păr întărit şi rezistent. A reuşit să-mi îmbrace firul de par intr-un strat protector, dar mie nu-mi place acea senzaţie de păr "sârmos".
  • După uscare părul meu arată decent, dar nu spectaculos. I-a oferit puţină stralucire şi l-a făcut moale şi plăcut la atingere, efecte specifice oricărui balsam de păr.
  • M-a impresionat faptul că este un produs spornic şi cantitatea de 200 ml îmi va ajunge pentru destul de multe utilizări.
  • Preţ: aprox. 12 lei
  • Producător: Complex Apicol 

Mască regenerantă pentru păr Apidermin
"Masca regeneranta Apidermin este un rasfat apicosmetic ce stimuleaza cresterea parului fragil, agresat chimic si il intareste de la radacina pana la varf. Cocktail de vitamine, enzime si proteine, masca Apidermin, fortifica, revitalizeaza si remineralizeaza. Laptisorul de matca stimuleaza cresterea parului iar ceramidele redau elasticitatea naturala, eliminand riscul ruperii. Parul tratat chimic sau agresat de mediu isi recapata stralucirea. Bio Keratina netezeste structura firului de par, printr-o pelicula protectoare."

      Descrierea mea:
  • În cazul acestei măşti pot să afirm hotărât că de fiecare dată când o folosesc simt că părul meu şi-a luat doza necesară din cocktail-ul de vitamine pe care îl conţine, şi acest lucru se observă în primul rând după aspectul plăcut pe care il are în urma folosirii.
  • Îmi place că între capacul borcănelului şi produs există şi un alt căpăcel protector, care ajută la păstrarea igienica a produsului şi împiedica transferarea lui pe filetul ambalajului.
  • Mirosul acesteia este la fel de plăcut dar parcă mai intens şi persistent decât al balsamului.
  • Textura este mai consistentă decât a balsamului.
  • Eu o folosesc doar pe lungimea firelor de păr, nu şi la rădăcină, şi cu toate astea simt nevoia să aplic o cantitate puţin mai mare decât atunci când folosesc balsamul de păr.
  • Imediat după aplicare observ cum firele de păr devin foarte moi şi le pot descâlci foarte uşor şi cu degetele.
  • Înainte de a-mi usca părul îl piaptăn cu mişcări foarte uşoare şi fără efort, pentru ca mai apoi să ma bucur de un păr strălucitor cu volum, care este şi se simte îngrijit şi sănătos.
  • Cantitate: 200 ml - îndeajuns pentru a-mi răsfăţa părul cu ea pentru mai mult de 10 ori.
  • Preţ: 15 lei - binemeritat din punctul meu de vedere pentru calitatea produsului.
Mă declar cucerită de masca de păr pe care o folosesc deseori pe post de balsam de păr şi mă bucur de fiecare dată de efectele ei. ♥

Aţi încercat aceste produse? Vă este utilă postarea mea?
Kisses!

4 comentarii

  1. le-am incercat si eu pe cele din aceeasi gama. Sunt superbe!

    RăspundețiȘtergere
  2. eu nu sunt prea incantata de produsele naturale pentru par , deoarece parul meu e foarte pretentios pot spune;)) eu folosesc samponul nutri-reparator si masca din aceeasi gama de la Yves Rocher, care sunt extrem de bune si la un pret accesibil! :) alte produse naturale pentru corp.. cu mare drag le-as incerca, dar excludem parul si tenul:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu le-am folosit si tot masca m-a cucerit si pe mine. Si miros atat de frumos!♥

    RăspundețiȘtergere