B.U. in action - Shower Smoothie Yogurt + Papaya & Antiperspirant Protect Plus

martie 11, 2015


Azi a fost vreme insorita si mi-am scos frumusetile la iarba "verde" ca sa le pozez pentru blog si sa ma bucur de vremea frumoasa de afara.
Printre cadourile pe care le-am primit sambata la intalnirea cu bloggeritele din Timisoara, am primit si 2 noutati de la B.U. din gama in action si anume: gelul de dus My Smoothies! pe baza de iaurt si papaya si deodorantul B.U. protect plus cu extract de lotus albastru.

Ca design, gelul de dus arata delicios, parca simti cum te indeamna sa il folosesti sau sa gusti putin din el... la vara ma gandesc sa incerc mai multe sortimente din gama My Smoothies! pe post de desert pentru corp. I se potriveste denumirea, caci e ca un smoothie de pepene, are toate caracteristicile. :)) 

Ambele produse miros extrem de bine, gelul de dus miroase ca guma cu aroma de pepene, aviz iubitoarelor de pepene, iar deodorantul are o aroma placuta, florala si deja l-am supus testelor si presimt ca ne vom intelege foarte bine.



INFO: Datorită ingredientelor şi noii tehnologii, antiperspirantul B.U. asigură protecţie pe parcursul întregii zile împotriva transpiraţiei şi mirosurilor neplăcute, în timp ce hidratează şi hrăneşte pielea delicată a axilei. Parfumul discret şi fructat este ca o doză de energie!

in action Protect Plus este îmbogăţit cu lotus albastru şi conţine tehnologia NeutrOdor care neutralizează mirosul neplăcut. Lotusul albastru, specie venerată în Egiptul antic, are capacităţi emoliente şi hidratante şi ajută pielea sensibilă să-şi păstreze supleţea şi aspectul sănătos. Proprietăţile de calmare şi vindecare ale acestuia refac pielea iritată a axilei.


Energia oferită de parfumul delicat este redată de notele de vârf ale mandarinei, prunei şi piersicii. Inima acestuia întruchipează feminitatea şi pofta de viaţă prin mireasma trandafirului, a iasomiei, a violetelor şi lăcrămioarelor. Notele de bază compuse din mosc, vetiver, ambră, lemn de santal şi cedru transformă parfumul într-o aromă caldă ce învăluie fiecare zi într-un boost de bucurie olfactivă.

Protect Plus reduce urmele albe şi protejează ţesăturile hainelor. Acesta este testat dermatologic şi este un partener de încredere pentru femeia urbană care aleargă între activităţile zilnice (pot să confirm asta).


Deodorantele in action se găsesc în următoarele variante:
  • ·         B.U. in action Tender Touch
  • ·         B.U. in action Fresh Vibe
  • ·         B.U. in action Soft Skin
  • ·         B.U. in action Fresh & Clean
  • ·         B.U. in action Sensitive
  • ·         B.U. in action Protect Plus

Preţ: 10 lei fiecare


Va tenteaza produsele?
Kisses!

0 comentarii