Review fond de ten Rimmel Stay Matte

decembrie 03, 2013

Intotdeauna sunt in cautarea unui fond de ten care sa-mi mentina intacta zona T pe parcursul zilei, sa aiba o acoperire bunicica si care sa arate natural pe fata. Oare indeplineste Rimmel Stay Matte toate aceste aspecte?


Fondul de ten Rimmel Stay Matte destinat tenului mixt promite:
"Aplicare mai buna: textura de spuma lichida se aplica usor lasand un ten uniform.
Controleaza excesul de sebum: matifiaza tenul si-l mentine proaspat toata ziua.
Finish mat: Formula catifelata, infuzata cu matase pentru un ten fin ca de bebelus."

Am cumparat acest fond de ten datorita gradului mediu spre mare de acoperire pe care l-am observat in momentul testarii lui in magazin dar si pentru ca era la reducere si l-am luat la doar 15 lei din Cora.

Este ambalat intr-un tub de 30 ml prevazut cu un orificiu prin care pot sa scot cantitatea dorita de fond de ten dar care se murdareste foarte repede si atunci cand nu am timp sa-l curat, fondul de ten se transfera si pe filetul capacelului si pe cel al tubului, ceea ce nu mi se pare chiar igienic.

Mi-ar fi placut sa aiba un alt sistem de dozare, poate o pompita, caci nu are o textura chiar atat de groasa incat sa nu-l pot scoate cu ajutorul ei. Desi are o textura de spuma lichida, l-am aplicat foarte usor pe fata, la fel ca pe o crema consistenta, obtinand un finish perfect mat, petele fiind acoperite in procent de 90%.
Un alt aspect care imi place este ca daca este aplicat intr-o cantitate mica uniformizeaza tenul fara sa apara efectul de masca.

Chiar daca initial mi-a placut tenul meu perfect mat si faptul ca urmele lasate de cosuri de pe frunte si roseata din jurul nasului au fost foarte bine acoperite, cateva aspecte negative au iesit in evidenta.



Mi-a scos in evidenta zonele uscate, in special zona fruntii, iar tenul meu arata lipsit de viata si eu aratam de parca eram bolnava. Mama mea chiar mi-a zis dupa ce m-a vazut purtand si Rimmel Match Perfection ca in comparatie cu el, care imi ofera o stralucire naturala a tenului si il face sa arate sanatos, Rimmel Stay Matte ma face sa arat ca o fantoma. :))


Asa arata aplicat pe mana:
Dupa cateva ore de purtat sebumul isi face subtil simtita prezenta in zona T iar fondul de ten se strange in liniile fine ale fetei creand un aspect neplacut.

Pentru efectul matifiant si acoperirea buna pe care le ofera prefer sa-l folosesc ca pe un corector, pe zonele cu roseata de pe ten dar si putin in zona T pentru matifiere, iar pe restul fetei aplic iubitul meu Match Perfection.

Folosit impreuna cu Rimmel Match Perfection face o treaba buna, dar nu singur aplicat pe toata fata, cel putin acum cand tenul meu nu mai produce atat de mult sebum si unele zone au devenit mai uscate decat de obicei.

Desi imi place mult ca matifiaza si acopera foarte bine, nu pot sa-l recomand datorita minusurilor enumerate mai sus si prefer sa-l folosesc doar atunci cand tenul meu o ia razna si imi raman urme deranjante de la cosulete.


Il gasiti AICI la 20 de lei.
Voi ce parere aveti despre acest fond de ten?
Va pup!
Duminica frumoasa!

21 comentarii

  1. În poze se vede clar diferența și acoperă bine imperfecțiunile, însă chiar pare tenul uscat, lipsit de viață, așa cum ne-ai dat și tu de înțeles.
    Eu nu am folosit acest fond de ten și nu intenționez, pentru că nu este una dintre firmele de la care îmi doresc produse + am deja două :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu l-am luat impreuna cu Rimmel Match Perfection, care imi indeplineste momentan asteptarile, si ma gandeam ca are proprietati asemanatoare lui, dar sunt total diferite :).

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie imi place mult, pentru tenul mixt, spre gras. Chiar e preferatul meu acum


    www.culore.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru matifiere e cel mai bun fdt. incercat pana acum. Oricum nu am renuntat la el, il folosesc in special pe nas si ma stiu mata pentru cateva ore;)).
    Pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie nu mi-a plăcut absolut deloc acest fond de ten (i-am făcut și eu un review aici: http://beauty-corner-for-women.blogspot.ro/2013/11/review-fond-de-ten-stay-matte-de-la.html ).
    Mă tentează să încerc și Match Perfection cândva, prea e lăudat de multe fete. :D

    RăspundețiȘtergere
  6. E bine că măcar unul dintre produsele alese te mulțumește.
    Take care ^_^

    RăspundețiȘtergere
  7. Match Perfection e adorabil :X. Eu zic sa-i dai o sansa, si daca poti sa-l prinzi la reducere si mai bine. :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu am corectorul de la ei si sunt 90% multumita. Nu arata rau numai ca nu e potrivit tie.

    RăspundețiȘtergere
  9. Noroc că nu m-am lăsat ispitită de preţul lui atrăgător :-)
    Îţi mulţumim pentru review, Lorena! Te pup :-*

    RăspundețiȘtergere
  10. Am auzit si eu ca e bun. Nu stiu cui i s-ar potrivi, daca mi-a uscat tenul meu mixt atat de tare poate doar unuia foarte gras i-ar fi pe plac.

    RăspundețiȘtergere
  11. Chiar aveam mari asteptari de la el, dar totusi nu-l arunc, e bun si el la ceva;)).
    Multumesc si eu ca imi citesti review-urile. :*

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu lam testat dar daca nici ca las lua ,de multe ori pretul unui produs face si diferenta ...

    RăspundețiȘtergere
  13. Il am si eu si-l folosesc arareori cand nu am nevoie de o acoperire foarte buna.. :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu am vreo 5 fonduri de ten:))) Nu-mi plac astea cu efect matifiant de nicio culoare. Eu am tenul mixt si pielea de pe pometi e cam uscata iar fdt cu efect matifiant pur si simplu scot in evidenta fix zona aia.

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu am vreo 3 sau 4:D
    Nici mie nu-mi place acesta, altele cu efect matifiant n-am incercat.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  16. Depinde de cum reactioneaza tenul tau la el. :)

    RăspundețiȘtergere
  17. In poze se vede bine ca acopera imperfectiunile, eu nu am incercat niciun fond de ten de la Rimmel London, insa cand am probleme mari cu tenul folosesc pe cel de la Revlon.

    Kisses:*
    http://tainafrumusetii.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  18. Si eu vreau demult sa-l incerc pe cel de la Revlon, dar parca nu i-a venit randul.:)):D

    RăspundețiȘtergere
  19. nici eu nu l-am utilizat singur pe ten atunci cand l-am avut, ci l-am amestecat cu Rimmel Wake me up. te pup

    RăspundețiȘtergere
  20. Eu nu l-am mai folosit de o perioada, ma orientez spre altceva. :D

    RăspundețiȘtergere