Curatenie de primavara intre cosmetice

aprilie 07, 2015


Odată cu venirea primăverii simt nevoia să mă reînnoiesc și să schimb ceva la mine, dar și în trusa mea de cosmetice. La mine am simțit nevoia să-mi schimb puțin tunsoarea, iar în dulapul de cosmetice trebuia făcut loc de desfășurare pentru cele noi, primite recent, așa că mă despart de unele produse pe care le țin chiar și de 2 ani fără să le mai folosesc. Normal că există și niște motive pentru care nu le mai folosesc, pe care le aflăm mai jos.

Produse pentru păr

  • Fixativul de la Cien e cel mai slab fixativ încercat de mine vreodată. Acum mă dau cu el, iar în următoarea secundă, singurul efect e de păr încărcat și fixare zero! Îl am de aproape 2 ani cred, m-am gândit să și scriu despre el, dar nu sunt multe de spus. Se aruncă.
  • Șamponul uscat de la Balea, Trend It Up, are o vechime, și el, la mine în dulap, dar i-a venit rândul. L-am încercat de câteva ori, am și scris despre el, dar pudra albicioasă pe care o lasă mă face să renunț la el. 
  • Masca pentru păr degradat cu keratină de la Gerovital Plant e încă o mare dezamăgire și a sosit momentul să nu o mai țin pe dulăpiorul din baie. Nu mi-am putut descâlci părul după ce m-am clătit de produs, mi-am și rupt o grămadă de fire de păr, alte efecte notabile nu am observat, dar clar e că nu vreau să ne mai vedem.
  • Masca de păr de la Head&Shoulders stă de prea mult timp nefolosită, a și expirat cred, așa că e necesar să fac loc altora. Am deja multe altele pe care le prefer, aceasta nu mi-a provocat reacții adverse, dar nici nu a avut o acțiune deosebită asupra părului, tocmai de aceea am și uitat de ea.
  • Spray-ul bifazic de la Pantene mi-a plăcut la vremea lui (în 2013), dar fiindcă nu sunt constantă în aplicarea produselor pentru păr, l-am folosit o perioadă, apoi a intrat într-un con de umbră și asta i-a fost. Expirat, aruncat!

Produse pentru ten

  • Anul trecut mi-am luat din DM o cremă Soraya, Brightening and refreshing cream, despre care credeam că se va potrivi tenului meu mixt, dar nu s-a întâmplat asta. Crema rămâne la suprafața pielii, o lasă unsuroasă și lipicioasă, așa că nu ne-am putut înțelege. Tenul meu are destul luciu în zona T, nu mai vreau nimic în plus! :)
  • Loțiunea tonică de la Cien nu m-a încântat, are și alcool, al doilea pe lista ingredientelor, a și trecut mult timp de când o am, așa că îi spun bye-bye!

Cam acestea sunt produsele de care mă despart, după o lungă perioadă în care nu le-am mai folosit. E ciudat cum țin de produse cu anii, pentru a nu le mai folosi oricum, dar pornesc de la ideea că odată și odată tot le folosesc, total neadevărat! :))) 

E greu cu despărțirile astea! 
Voi ce produse ați aruncat în ultimul timp?
Kisses!

0 comentarii