NIVEA Creme Smooth, hidratare intensa la dus

aprilie 23, 2015

Uneori, după ce ies de la duș, îmi simt pielea destul de uscată și rigidă, iar aplicarea unei creme hidratante devine necesară, dar nu tot timpul am și dispoziția necesară pentru a-mi hidrata corpul, chiar dacă el cere asta, și deseori sar peste acest pas, din cauza oboselii, iar în timp pielea corpului este afectată, devinind din ce în ce mai deshidratată.

Specialiștii Nivea au dezvoltat o nouă formulă intens hidratantă de gel de duș, îmbogățit cu unt de shea, care curăță blând pielea și o lasă mătăsoasă, special pentru femeile care rămân cu o senzație de piele uscată în urma îmbăierii, și anume: Nivea Creme Smooth.Inspirată din formula uneia dintre cele mai apreciate loţiuni de corp NIVEA, Smooth Sensation, noul gel de duş are un efect hidratant de lungă durată şi acţionează eficient chiar şi în cazul pielii uscate, lăsând o senzaţie insensă de catifelare.

Formula nutritivă cu unt de shea, ingredient extras din arborele de shea şi foarte cunoscut pentru proprietăţile sale extrem de benefice pielii, este îmbogăţită cu vitaminele A, E şi F ce hrănesc pielea, o protejează şi o hidratează în profunzime, lăsând-o extrem de catifelată şi mătăsoasă.

Produs cu proprietăţi hidratante şi nutritive, datorate extractului natural de unt de shea, recomandat pentru toate tipurile de piele, dar cu precădere pentru cea uscată. Datorită compatibilităţii ridicate, este foarte potrivit şi pentru pielea sensibilă.

Se aplică sub duş, în timpul spălării. După spălare, pielea devine incredibil de catifelată şi mătăsoasă.

Preţ: 12,52 lei – 250 ml
         17,83 lei – 500 ml
         23,60 lei – 750 ml

Kisses!

0 comentarii