NOU, Elmiplant Skinnergy

aprilie 11, 2015


Elmiplant a lansat de curând o nouă gamă de produse, denumită Skinnergy, și anume: 3 loțiuni de corp (SO ALIVE pentru piele normală/uscată, SO PAMPERED pentru piele uscată și SO BRIGHT pentru piele ternă) și 3 creme pentru față (cremă gel hidratantă REFRESH IT! pentru ten normal/mixt, cremă nutritivă GO MOIST! pentru ten uscat și crema gel matifiantă BREAK FREE! pentru ten gras).


Eu am primit loțiunea de corp cu absorbție rapidă "So pampered!", a cărei formulă este îmbogățită cu extract de Lychee 100% natural, cunoscut pentru proprietățile hidratante și hrănitoare, și care ajută la tonifierea pielii, și Nutri Moist 48H, care combină puritatea ingredientelor naturale cu cele mai noi tendințe în cosmetologie, conferind pielii hidratare imediată care durează până la 48 de ore.

Îmi place mult această loțiune! Am apucat deja să o folosesc de mai multe ori, în curând voi scrie mai pe larg despre ea, iar pielea mea, care mai nou trece printr-o perioadă de tranziție, fiind odată normală, odată uscată, se bucură din plin de ea și de proprietățile sale hidratante.


Cel de-al doilea produs, pe care l-am primit la întâlnirea bloggerițelor, este crema-gel hidratantă Refresh it!, care are SPF 15, se absoarbe extrem de rapid și lasă o senzație plăcută după aplicare. Și pe ea trebuie s-o mai folosesc intens o perioadă, vreau să fiu sigură pe ce spun atunci când îi pregătesc review, dar încă nu am o părere bine definită despre ea.

Refresh it! are o textură ușoară, potrivită pentru un ten mixt, și conține:
- extract de fructe Goji 100% natural: supranumite "fructele fericirii", ajută la creșterea energiei, vitalității și rezistenței pielii, precum și la protejarea acesteia împotriva îmbătrânirii premature a tenului.
- Moisture plus: o combinație unică de agenți de hidratare și bio-polimeri naturali; are o funcție dublă: acționeaza ca film protector la suprafața pielii și ca rezervor de agenți de hidratare la nivelul epidermei. Acesta oferă tenului tău hidratare imediată, care durează până la 24 de ore.
- SPF 15: pentru a-ti proteja tenul de radiatiile UVA/UVB.

Preț loțiuni de corp: ~ 11 LEI
Preț creme de față: ~ 15 LEI

Ați observat noua gamă Skinnergy prin magazine?
Vă tentează produsele?
Kisses!

0 comentarii