#operatiuneademachierea cu Nivea + CONCURS

iulie 22, 2015


Nivea vine in ajutorul nostru cu agenti speciali de demachiere, un pas important in rutina de ingrijire a tenului nostru. Pentru ca demachierea sa nu mai fie o corvoada, dupa o zi obositoare, si pentru ca aceasta sa se realizeze rapid si eficient, Nivea ne impartaseste niste trucuri pentru a obtine rapid un ten curat si luminos, care ne va multumi a doua zi!

  1. Pastreaza intotdeauna lotiunea micelara si dischetele demachiante in fata oglinzii din baie! Astfel iti vei aminti mereu ca machiajul dureaza doar o zi si ca demachierea este esentiala pentru tenul tau!
  2. Pastreaza produsele de demachiere in frigider! Pe langa faptul ca tenul tau va fi mai improspatat, iti va fi mai usor sa iti reamintesti de ritualul de demachiere noaptea cand ajungi acasa si deschizi frigiderul pentru o bautura rece sau un snack rapid.
  3. Pastreaza intotdeauna un pachet de servetele demachiante pe noptiera! Astfel iti va fi mult mai simplu sa ai grija de tenul tau, chiar dintr-o pozitie confortabila, inainte sa adormi.

Ajuta-ma sa indeplinesc misiunea de infrumusetare de zi cu zi: demachierea!
Va astept la concurs pe pagina de Facebook!
Kisses!

0 comentarii