Review: Nivea Double Effect Eye Make-up Remover

iulie 06, 2015


În ultimele luni am avut parte de descoperiri în privința produselor de demachiere, iar demachiantul bifazic cu extract de albăstrele, Nivea Double Effect, este produsul meu preferat pentru demachierea ochilor, iar, ocazional, și pentru demachierea tenului.

Îmi place mult ambalajul lui, cred că am o obsesie pentru ambalajele atent prelucrate și cu un aspect simplu, dar aspectuos și elegant. Este confecționat dintr-un plastic dur, rezistent, iar combinația de alb cu albastru mi se pare foarte reușită, îmi inspiră prospețime și calitate, specifică produselor nemțești, precum este acesta de la Nivea.

Fiind un demachiant bifazic, îl agit bine înainte de a-l turna pe discheta demachiantă, iar apoi tapotez și șterg ușor machiajul ochilor, fie el și unul încărcat, căci îl dizolvă foarte rapid, fără să agreseze zona sensibilă a ochilor. Genele sunt și ele îngrijite și protejate, datorită formulei delicate bifazice, care le oferă un plus de îngrijire în momentul demachierii ochilor.

Ingrediente: Aqua, Isododecane, Cyclomethicone, Isopropyl Palmitate, Helianthus Annuus Seed Oil, Centaurea Cyanus Flower Extract, Sodium Chloride, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Methylisothiazolinone, CI 60725, CI 61565

Este format dintr-o parte uleioasă, care se ridică la suprafață, și una apoasă, și, spre surpinderea mea, nu lasă peliculă uleioasă pe ten, și nu simt nevoia să-mi curăț tenul cu un gel de curățare în urma lui fiindcă ador senzația de piele catifelată și hidratată cu care rămân în urmă. După ce mi-am demachiat complet machiajul, masez pentru circa 20 de secunde zona ochilor, și produsul se absoarbe complet în piele, fără să lase pic de grăsime la suprafață. Pentru mine și ăsta e un punct forte, fiindcă nu suport ca un produs să îmi încarce tenul și să îmi rămână o peliculă uleioasă la suprafață, mai ales că mă bucur de asta în fiecare zi, având un ten mixt, care-și face de cap în zona T.

În momentul de față este demachiantul meu preferat pentru ochi, la care apelez cu încredere când știu că am de îndepărtat un machiaj mai complicat, în care am folosit primer, mai multe nuanțe de farduri, rimel, tuș, dermatograf etc., și care nu îmi întinde machiajul intens pe toată zona ochilor, ci îl captează în discheta demachiantă, lăsând pielea curată și hidratată.

Nu mă ustură ochii de la el și nici nu mi-a creat vreo reacție alergică.
Conține 125 ml, la un preț de aproximativ 15 lei (eu l-am văzut și la 13) și este un produs foarte spornic, din care am nevoie de o cantitate foarte mică pentru îndepărtarea machiajului ochilor.

Se găsește și pe 1001cosmetice la 15 lei.
Kisses!

0 comentarii