Bioderma Photoderm MAX Brume SPF 50+, fotoprotectie fara intindere

iulie 12, 2016


Vara asta, Bioderma ne ajută mai mult ca niciodată să avem o piele frumoasă și sănătoasă, protejată de acțiunea razelor solare, printr-un produs nou lansat, care oferă fotoprotecție foarte înaltă și nu necesită întindere. 

Photoderm MAX Brume SPF 50+ se prezintă sub forma unui spray cu aerosoli, are o textură transparentă și miros delicios, și nu necesită întindere la aplicare. Noul produs este foarte practic și ușor de transportat în geanta de plajă, protecția oferită fiind foarte înaltă, așadar pielea noastră nu va mai suferi arsuri solare și se va bucura de un bronz sănătos.

După primele utilizări, noul produs Bioderma îmi place pentru că nu lasă urme albe pe piele, fiind 100% transparent, are un miros foarte plăcut, iar la aplicare oferă și un efect răcoritor, perfect pentru zilele când ieșim la piscină și stăm un timp mai îndelungat în bătaia soarelui. Ce este important de reținut este că produsul trebuie aplicat de la o distanță de minim 20 cm, altfel va începe să curgă pe piele. Dermatologii recomandă aplicarea de fotoprotecție la fiecare două ore, înainte și după înot, după frecarea cu prosopul și în timpul activităților sportive.


Photoderm MAX Brume SPF 50+ se poate aplica atât pe pielea uscată, cât și pe pielea umedă, fiind foarte rezistent la apă. Pentru protejarea feței, produsul se aplică întâi în palme și apoi se transferă pe piele. Pelicula uleioasă care rămâne pe piele pe parcursul orelor nu este deloc lipicioasă și oferă o strălucire aparte, foarte naturală pielii.

Combinația brevetului BIOPROTECTIE CELULARĂ® și a filtrelor UVA / UVB stimulează apărarea naturală a pielii împotriva soarelui. Grație dispozitivului de aplicare, Photoderm MAX Brume SPF 50+ nu necesită întindere și se aplică foarte ușor, din orice poziție, doar prin pulverizare.Este ideal inclusiv pentru bărbați și zonele cu pilozitate. 

Cantitate: 150 ml
Preț recomandat în farmacii: 86 RON

Produs noncomedogenic, hipoalergenic, fără parabeni.

Vara asta, se poartă #fotoprotectiefaraintindere!
Kisses!

0 comentarii