Herbalife Skin, Exfoliant pe baza de fructe de padure ♥

septembrie 21, 2015


A venit momentul să vorbim din nou despre exfoliere, iar vedetele de azi sunt fructele de pădure! În ultima perioadă am adunat câteva produse cu această aromă, dar exfoliantul Herbalife Skin conține și semințe de fructe de pădure, care mă ajută să obțin un ten curat și plăcut la atingere, îndepărtând pielea moartă care împiedică tenul să respire. 

Exfoliantul este bogat în antioxidanți, conține semințe din fructe de pădure și mici particule exfoliante care acționează blând asupra pielii și o lasă curată și netedă.

Formulă exclusivă cu: Vitamina B3, Vitaminele C şi E cu proprietăți antioxidante, Aloe Vera, ingrediente de curățare pe bază de derivate din nucă de cocos, particule exfoliante, semințe de afine.

Mirosul fructat este o plăcere pentru simțuri, oferă prospețime și îmi energizează instant tenul. Exfoliantul se prezintă sub forma unui gel gros de culoare gălbuie, din care se remarcă semințele multicolore ale fructelor de pădure, care îi dau un efect special și îl transformă într-un produs vesel și atractiv.


Aș putea spune că mirosul face totul, însă și efectele sunt pe măsură. Mirosul ușor dulceag, plin de prospețime îmi oferă o stare plăcută, de răsfăț, iar produsul în sine exfoliază foarte bine tenul, lăsând o aromă plăcută, fructată și o piele care radiază. În contact cu apa, face multă spumă, care curăță impuritățile de la suprafața pielii cât și din profunzimea epidermei.

Pentru că sunt foarte încântată de efectul abraziv, uneori îl folosesc și pentru exfolierea corpului, mai ales pentru coșurile de pe spate, și mă ajută să scap de ele, sigur. Cu toate cred că ne-am confruntat cu această problemă, iar pentru mine este salvarea perfectă folosit împreună cu un burete de baie abraziv. Lasă pielea foarte catifelată și hidratată, iar eu sunt bucuroasă că am întâlnit un astfel de produs, care să și miroasă bine și să facă o treabă atât de bună.


Este un produs spornic, a little goes a long way, adică puțin produs face foarte multă spumă, care ajunge pentru o mare porțiune de piele. Folosit de două sau trei ori pe săptămână, reușește să mențină tenul curat și să reducă apariția punctelor negre. E un produs care merită încercat! 

Cantitate: 120 ml; Preț: 70 lei


Kisses!

0 comentarii