Nou, Elmiplant SOS Perfect Hands

septembrie 18, 2015

Începutul de toamnă sună promițător, mai ales când Elmiplant lansează o nouă cremă de mâini menită să hidrateze mâinile în profunzime și să le protejeze de factorii externi care usucă excesiv mâinile. Nu mai este mult până când vântul rece își va pune amprenta pe pielea noastră, iar în cazul meu, pielea mâinilor îmi este foarte sensibilă și devine foarte uscată în anotimpul rece, hidratarea fiind obligatorie.

elmiplant SOS Perfect Hands,
crema care ajută mâinile să nu mai strige SOS!

Pentru a ajuta pielea foarte uscată şi crăpată a mâinilor să îşi recapete starea de bine şi sănătatea, gama elmiplant Perfect Hands include un nou produs în portofoliu: SOS Hand Cream este îmbogăţită cu ingrediente active cu putere mare de hidratare şi are misiunea de a-i reda pielii strălucirea naturală.


Ingrediente-cheie
Factorii externi agresivi şi lipsa unei îngrijiri corespunzătoare dereglează echilibrul natural al pielii. Expunerea intensă a pielii mâinilor cere îngrijire constantă, iar SOS Perfect hands este remediul perfect, în fiecare zi. Nutri Moist 48h este un complex de hidratare cu acţiune imediată, ce se prelungeşte până la 48 de ore. Pentru a intensifica procesul de reparare a pielii, crema are 5% uree cu rol de a rehidrata intensiv pielea foarte uscată şi de a-i reda supleţea şi starea de confort. Uleiul de argan 100% natural protejează pielea împotriva factorilor agresivi şi îi oferă strălucire şi catifelare.
În urma utilizării, SOS Perfect Hands formează un strat fin, protector, cu acţiune intensă şi care menţine nivelul optim de hidratare. Mâinile îşi recapătă aspectul sănătos şi atingerile devin din nou catifelate.
Fără parabeni, parafine sau coloranţi.

Disponibil doar în farmacii. Preţ elmiplant SOS Perfect Hands, 50 ml: 8 lei

Gama Elmiplant Perfect Hands
Kisses!

0 comentarii