Preferatele verii 2015

septembrie 17, 2015


A trecut și vara asta extrem de călduroasă, iar aerul răcoros de toamnă a început să-și facă simțită prezența și să-mi dea o poftă de muncă și de încercat lucruri noi. Condiții meteo favorabile avem, dar va mai dura puțin până să îmi revin din toate punctele de vedere, căci alergia asta, pe care o am în fiecare început de toamnă, durează de prea mult timp și nu mă lasă să mă desfășor așa cum o fac eu în mod obișnuit. Cred că s-a observat și din frecvența redusă cu care postez pe blog, mai des postam în timpul școlii, ha ha! Îmi revin eu și abia aștept să vă scriu impresiile mele despre noutățile cosmetice, deja le-am făcut poze, dar mai durează puțin perioada de testare și le expun pe blog. 

Favoritele acestei veri au fost constante în postările de pe blog, pe marea majoritate din produse ați văzut-o de nenumărate ori, iar acum le mai laud încă o dată și las loc și pentru alte bunătăți să fie vedete pe blog în următoarea perioadă.


În ultimele zile am încercat să înlocuiesc CC Cream-ul de la Gerovital cu fond de ten și nu am fost încântată deloc. Vara asta n-am folosit aproape deloc fond de ten, iar acum că am încercat să-l introduc din nou în machiajul meu, pot spune cu sufletul împăcat că Gerovital CC Cream e produsul care îmi face cel mai luminos și radiant ten din toate fondurile de ten încercate de mine. Pe când fondurile de ten îmi acoperă strălucirea naturală a tenului și mă fac palidă, Gerovital îmi dă strălucire plăcută și prospețime și chiar are putere de acoperire. Îmi place mult și mă bucur că nu am renunțat să-l cumpăr, l-am folosit și la machiajele fetelor de astă vară și nu m-a dezamăgit.

Demachiantul bifazic și soluția micelară de la Nivea au fost vedetele verii și mi-au plăcut de la prima încercare. Ambele fac o treabă foarte bună în privința îngrijirii tenului, mă ajută să curăț în profunzime tenul de machiaj și să îl am curat și hidratat. Au un conținut atent formulat, care nu irită pielea sau ochii, le folosesc cu încredere. Nivea a început să-mi placă mult în ultima perioadă, îmi inspiră atenție față de consumator și calitate, desigur.

Și apa micelară de la Garnier a fost favorita verii, chiar nu aveam cum să n-o includ în acest articol! Pielea mea se înțelege foarte bine cu ea, o curăță atent și chiar este de încercat. Eu aproape că am terminat-o, mai am cât pentru o săptămână, este foarte spornică și o folosesc cu drag. Dacă vreți un demachiant care să vă ajungă mult și bine, Garnier la 400 ml mi se pare o variantă foarte bună.

Din cauza căldurii am avut niște probleme cu tenul meu în această vară, iar atunci când îmi apăreau coșuri gigantice și pielea mea nu se afla într-o stare bună, apelam la spuma de curățare de la Thursday Plantation pe bază de arbore de ceai, care în combinație cu crema din aceeași gamă făceau echipă foarte bună. Spuma îmi curăța foarte bine tenul, este un degresant extrem de bun, lasă tenul scârțâind la atingere, iar crema are efect hidratant, fără să îngrașe tenul, ba chiar îl matifiază și, folosită regulat, ajută la îndepărtarea coșurilor și a petelor de pe față.


Măștile cu argilă au fost și sunt preferatele mele, în special în perioadele de stres maxim precum a fost perioada bacului. Mă relaxează și îmi curăță tenul cum nici o mască nu o face. O am de foarte mult timp și o consider un produs esențial pentru orice doamnă/domnișoară care își îngrijește tenul sau alte părți ale corpului afectate de acnee. Aplicată o dată pe săptămână, mă ajută să elimin sebumul blocat în pori și să-mi las pielea să respire, și așa evit apariția altor monstruleți. Curăță porii foarte bine, iar pentru un ten gras e salvatoare.


Pot să zic că am abuzat de loțiunea de corp de la Elmiplant, se vede și din poză că am vrut să scot și ultima picătură. Îmi place mult această cremă de corp, am folosit-o generos în această vară și acum am una nouă de care sunt foarte încântată! Yeeey! Recomand cu drag aceste loțiuni de corp din gama Skinnergy, eu sunt fan convins. Miros plăcut, hidratează intens pielea și-i oferă un luciu superb.

În zilele în care mă expuneam mai mult la soare, gen cele în care stăteam ore în șir la ștrand, m-am bucurat să am alături crema cu protecție solară 15 de la L'Erbolario și chiar m-a impresionat. Am văzut că în zonele în care nu am aplicat-o, pielea mi se înroșise, iar în zonele critice pe care le-am dat cu cremă (spate, piept, brațe), totul era în regulă, nici urmă de roșeață sau senzație de usturime după plajă. La mine a avut efect FPS 15, fiindcă nu sunt albă de fel, însă nu garantez și pentru o piele foarte deschisă la culoare.

Aproape terminat e gelul de ras NIVEA MEN și acesta a fost folosit constant toată vara! Nu mă irit niciodată de la epilat dacă îl folosesc și chiar am pielea mult mai fină și catifelată după folosire. Un gel de ras mi se pare esențial, mai ales pentru pielea sensibilă, și nu mă mai văd epilându-mă fără un astfel de produs, fiindcă știu ce mă așteaptă.

Șamponul preferat al verii a fost Garnier Honey Treasures, iar asta vă poate confirma postarea mea de aici. E șamponul care nu încâlcește și usucă părul, îl lasă moale și ușor de coafat, iar mirosul este deosebit și-l simte toată casa! 


Trecând la machiaj, am folosit/abuzat de pudra bronzantă de la Sephora, pe care am reușit să o sparg, iar acum sunt foarte atentă cu ea fiindcă îmi place prea mult produsul de dinăuntru. E cel mai tare bronzer încercat de mine până acum, mai sunt câteva începute în dulap, dar nu m-au convins să le folosesc. După ce îmi accentuam pomeții, de multe ori foloseam blush-ul cremă de la Kiko, un corai superb, care arată perfect pe pielea bronzată.

Sprâncenele mi le machiez cu kit-ul de la Essence de mai mult de doi ani, iar când vreau să le dau un aspect perfect finisat și să fiu sigură că rămân așa cum le-am aranjat, folosesc și gelul de fixare de la Essence.

Pentru hidratarea buzelor, mi-a plăcut mult balsamul de buze de la Flormar cu aromă de mandarină, pe care îl folosesc foarte des și îmi dă o culoare discretă de roz buzelor, pe lângă puternicul efect emolient pe care îl are. O altă obsesie a verii a fost oja NAILS INC Gel Effect de la Sephora, un albastru intens, pe care îl port și acum pe unghii și despre care am scris aici. Îmi place tot la ea, de la textură până la modul în care aderă pe unghie și aspectul lucios de la final.


Toată vara am apelat la această paletă de farduri de la E.L.F, chiar și atunci când machiam alte persoane. Are culori foarte frumoase și intense, și aplicate peste primer-ul de la ELF au o culoare și mai intensă. Mă ajută să realizez machiaje în nuanțe vibrante și strălucitoare, chiar am abuzat de ea, iar de unele farduri m-am îndrăgostit și le folosesc la aproape fiecare machiaj.

Kisses!

0 comentarii