Lotiune de corp Elmiplant Skinnergy, So alive!

septembrie 19, 2015


De câteva zile nu concep să treacă o seară fără micul meu ritual parfumat de pampering alături de loțiuni de corp intens hidratante și plăcut parfumate. Aliata mea de nădejde din această perioadă, care mă ajută să mă relaxez în timp ce urmăresc serialul meu preferat, este loțiunea de corp de la elmiplant din gama Skinnergy, varianta So alive! cu extract de fructe de goji, pe care am primit-o la #beautyswapbybeautybarometer și de atunci suntem prietene foarte bune.  Nu demult am terminat cealaltă loțiune pe care o aveam, So pampered!, și mă bucur să continui răsfățul cu o cremă din aceeași gamă, care miroase grozav!

Am știu de la început că îmi va plăcea, datorită experienței cu loțiunea cu extract de Lychee, însă mirosul ei mi-a depășit așteptările și m-a făcut să o iubesc instant. Miroase exact ca guma cu aromă de pepene, îmi vine să o mănânc în loc să o aplic pe corp! E delicioasă! 


Varianta So alive! se adresează pielii normale/ uscate, iar mie îmi oferă exact hidratarea de care am nevoie și un plus de strălucire, pentru care pielea mea îi mulțumește de fiecare dată. Are o consistență cremoasă, densă, așa cum aștept eu să aibă o cremă de corp care oferă hidratarea promisă, iar pielea devine mai elastică și cu un aspect sănătos atunci când o folosesc, mai alive cred că ar fi exprimarea corectă. Numele i se potrivește, fiindcă îți trezește toate simțurile (și-ți face poftă de fructe) și pielea arată mai luminoasă și sănătoasă.

Mirosul fructat, delicios, persistă pentru multe ore, și așa are ocazia toată familia să simtă deliciul cu care mi-am răsfățat corpul și să-mi ceară să le ofer și lor puțin din cremele care-și răspândesc mirosul în toată casa.

Mie-mi place să o folosesc în special pe picioare, fiindcă ele au fost cam private de hidratare în ultimii ani, iar acum parcă vreau să recuperez timpul pierdut și le dau cu cremă până la refuz, iar a doua zi, o luăm de la capăt din nou!

Formula loțiunii de corp So alive este îmbogățită cu: extract de fructe de goji (fructele fericirii), recunoscute pentru proprietățile lor energizante și revitalizante și luptă împotriva deshidratării și Nutri Moist 48h, care conferă pielii hidratare imediată care durează până la 48 de ore.


Crema nu lasă senzație lipicioasă pe piele, se absoarbe rapid și o lasă hidratată, strălucitoare și parfumată. O voi folosi cu încredere și în anotimpul rece pentru că are o putere mare de hidratare, iar pielea mea devine mai uscată odată cu venirea frigului.

O recomand cu drag pentru persoanele cu pielea uscată, sau normală, precum este a mea, hidratează pielea în profunzime, miroase demențial și 11 lei este un preț super mic pentru calitatea și cantitatea oferită. Este un produs spornic, o spun din experiență, căci prima loțiune de la elmiplant Skinnergy m-a ținut câteva luni bune (am terminat-o de câteva zile) și chiar m-a impresionat. BIG like!


Cantitate: 250 ml; Preț: 11 lei

Kisses!

0 comentarii