Pareri dupa testarea produselor The ONE de la Oriflame

mai 14, 2014

V-am povestit in postarea aceasta cat de incantata sunt de faptul ca, pe biroul meu au aterizat indraznete noile bunatati destinate machiajului din gama The ONE de la Oriflame, si era cazul sa si revin cu pareri despre ele, caci deja sunt disponibile in cataloagele Oriflame si poate va face cu ochiul ceva, si va ajuta review-ul meu, colectiv de data aceasta.

Incepem cu produsele de baza ale unui machiaj de zi cu zi, acestea fiind: fond de ten, corector si pudra. Aceste trei produse ne pot transforma fata dintr-una obosita intr-una cu aspect sanatos si luminos, acoperindu-ne micile defecte, dar pentru asta trebuie sa avem mare grija la alegerea nuantelor.


Nuanta fondului meu de ten este Natural Beige, potrivita tenului meu mai mult pe perioada verii, dar cu putina atentie la blending il pot purta si in aceasta perioada.
Intotdeauna incerc sa fac o trecere insesizabila intre nuanta tenului si cea a gatului asa ca dupa ce am aplicat fondul de ten pe fata, il intind si pe gat, deoarece niciun fond de ten nu s-a imbinat la perfectie cu nuanta tenului astfel incat sa nu se observe o diferenta de culoare, si asa obtin un aspect uniform, si nu un degrade.
Fondul de ten are o textura cremoasa, se intinde foarte usor si ofera o acoperire medie. Aplicat in mai multe straturi acopera foarte bine roseata si cosurile deranjante, dar pentru acest lucru eu prefer sa folosesc corectorul Illuskin, caruia acum i-am gasit un rost, caci de cand l-am primit nu ma vedeam folosindu-l pe post de anticearcan, bine ca nu mai am pe cap si problema asta. :D

Pudra o folosesc pentru fixarea fondului de ten si ceea ce imi place la ea este faptul ca nu incarca tenul, astfel incat sa par palida si lipsita de viata. Dupa ce am aplicat-o tenul arata sanatos, luminos, dar nu oily, ceea ce imi place. Din pacate efectul nu dureaza mult si in mai putin de  3 ore sebumul isi face aparitia, dar port cutiuta in geanta cu mine pentru a interveni oricand e nevoie.

Trecand la gama Megaimpact, aici am ramas placut impresionata de Volume Blast Mascara, de care nici nu ma indoiam ca o sa-mi placa, ca si orice alt rimel de la Oriflame, dar si de cele doua gloss-uri de buze: Rose Glacier, cel in nuanta deschisa si care e preferatul meu, si Trendy Berry, o nuanta foarte draguta, potrivita pentru toate momentele zilei, deoarece nu este foarte intensa.
Rimelul se aplica usor si ma ajuta sa separ genele si sa le dau aspectul dorit, cu toate ca mi-as fi dorit ca periuta sa aiba perii putin mai lungi. Ofera volum si putin volum genelor dupa cateva straturi, dar am observat ca aplicat in exces le incarca si le lipeste, deci less is more... :)

Cele doua luciuri de buze au un aspect atat de dragut aplicate incat m-as juca toata ziua cu ele. 
Cel mai mult imi place Rose Glacier deoarece particulele stralucitoare sunt atat de dragute si mi se pare ca buzele mele capata volum si eleganta cand il folosesc.
Nici Trendy Berry nu e mai prejos si prefer sa il folosesc cand nu am timp sa ofer multa atentie machiajului ochilor, si asa salvez si timp si obtin si un look foarte girly.

Fardurile crema le-am incercat pe fuga, dar pot sa spun ca am observat ca au nuante foarte dragute, intense, dar care din pacate nu rezista prea mult fara sa se stranga in pliurile pleoapelor mele uleioase.
Le mai testez si revin cu drag cu review + swatches.

Nu ma pricep prea mult la capitolul oje, de asta nici nu ati vazut vreun articol din aceasta categorie pe blog, dar pot sa spun ca aceste doua oje m-au surprins prin faptul ca acopera foarte bine suprafata unghiilor, lasand un aspect uniform, dintr-un singur strat. Preferata mea e Orchid, o nuanta de roz inchis, foarte intensa, si care face echipa foarte buna cu lip gloss-ul in nuanta Trrendy Berry. :)
Pe voi ce va tenteaza din noua gama?
Cu ce produs vreti sa incep seria review-urilor separate?
Kisses!

14 comentarii

  1. Nu am avut onoarea de a incerca oje de la Oriflame, ins alte produse da si m-au incantat. Pe mine ma atrage designul pudrei, este asa dragut.. <3
    Mascara parca e un pic maricel, cel putin asa mi s-a parut in toate pozele vazute la fetele care au primit produsele, inclusiv la tine...

    RăspundețiȘtergere
  2. RImelul ma incanta, dar si fardurile <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu sunt cam dezamagita de fondul de ten, adica nu m-a impresionat in niciun fel, ma asteptam la mai mult de la el... :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Am corectorul, acum vreau să-mi iau fardul cremă în nuanţa Beige Pearl, dar şi ojele, imediat cum apar în C8. Să le foloseşti cu drag, Lorena. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  5. mie îmi plac toate produsele, momentan nu le-am găsit minusuri.
    pupici!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Si mie imi place ca arata atat de elegant!♥
    Asa e, e un pic cam mare tubul rimelului, dar e ok. :)
    Merci de comentariu. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma bucur ca iti plac si tie. Eu inca n-am experimentat un machiaj mai elaborat cu ele, dar trebuie sa fac unul si sa postez pe blog rezultatul. :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Nici pentru mine nu e the one, dar il mai combin cu wake me up si sa zicem ca e ok.
    Imi pare rau ca nu-ti place:|

    RăspundețiȘtergere
  9. Sper sa-ti placa produsele. :) Pupici!

    RăspundețiȘtergere