Rimmel Wake Me Up vs. Rimmel Match Perfection

mai 07, 2014

*CAN THEY MATCH PERFECTION?
CATEGORIC, DA! DAR ÎMPREUNĂ, NU SEPARAT!*

Motivul pentru care am abandonat Match Perfection în favoarea lui Wake Me Up, este dat de zonele de pe faţă în care rămâneam fără fond de ten după câteva ore de purtat, dar şi de faptul că de un timp încoace a început să oxideze şi nu-mi plăcea deloc culoarea portocaliu-roşiatică pe care o avea tenul meu după o zi de şcoală.
Pe la începutul lui aprilie mi-am luat fondul de ten Rimmel Wake Me Up care, din păcate, nu prea se potriveşte tenului meu mixt care devine foarte oily pe perioada verii.
Are o formulă foarte hidratantă care a fost acceptată de tenul meu în zilele răcoroase, dar pe căldură am impresia că stimulează secreţia de sebum în zona T, lucru care nu mă încântă deloc.

Aşa arată tenul meu cu Wake Me Up aplicat:
Îmi place că acoperă bine zonele problematice ale tenului, iar referitor la particulele strălucitoare din compoziţie pot să spun că pe mine nu mă deranjează, deoarece nu sunt foarte vizibile şi se observă doar dacă studiezi tenul îndeaproape.
Este buildable, deci aplicat în mai multe straturi poţi obţine o acoperire mare fără aspect de mască/încărcat.
Am observat că în ciuda formulei hidratante mi-a evidenţiat puţin zonele uscate ale tenului, lucru care s-a remediat atunci când l-am combinat cu Match Perfection.

Ca să nu renunţ din prima la el din cauza aspectului oily pe care îl am după câteva ore de purtat, mi-am zis să încerc să-l aplic împreună cu Match Perfection, căci ambele au calităţile lor şi poate îşi suplinesc unul altuia micile minusuri.
Combinate, adică folosind jumătate de pompiţă de Match Perfection + jumătate de Wake Me Up arată foarte bine pe ten, iar după câteva ore, fondul de ten e tot la locul lui, iar sebumul de pe ten se prezintă într-o cantitate normală, şi nu în exces, ca şi atunci când foloseam doar unul dintre cele două.

Rimmel Match Perfection oferă:                           Rimmel Wake Me Up oferă:
- acoperire mică spre medie                                 - acoperire medie spre mare
- aspect luminos după aplicare                             - aspect uşor pudrat după aplicare

Aceste 2 fonduri de ten se completează perfect, rezultând un mix care pe mine mă mulţumeşte şi îmi oferă ceea ce am nevoie(acoperire bună, aspect natural, rezistenţă), reuşind astfel să fie purtabile şi de o persoană cu ten mixt, iar setate cu o pudră rezistă ore bune fără să dispară de pe ten sau să arate oribil.

Pe ambele le găsiţi pe 1001cosmetice la 28 lei.

Voi ce părere aveţi despre aceste Rimmel-uri?
Le folosiţi împreună sau individual?
Kisses!

25 comentarii

  1. eram tare curioasa de wake me up,chiar imi faceam mustrari de constiinta ca nu l-am luat anul trecut din it,era 6 € intr-un market,dar nu erau testere,acum parca nu imi mai pare rau :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu le-am avut pe ambele...Match Perfection nu mi-a placut aproape deloc din aceleasi motive mentionate de tine. Wake me up e mult mai bun, doar ca nu se impaca prea bine cu tenul meu gras...interesanta combinatia dintre cele doua, nu m-as fi gandit, dar din ce spui tu, vad ca se completeaza destul de bine :*

    RăspundețiȘtergere
  3. mie imi place maxim wake me up, e fondul de ten care iasă cel mai bine în fotografii

    RăspundețiȘtergere
  4. eu folosesc fondul de ten Match Perfection de aproape un an si tot nu ma despart de el :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am avut ocazia să le încerc, dar nu cred că aş ezita. Wake me up mă încântă tare mult! ♥
    Te pup, Lore! :-*

    RăspundețiȘtergere
  6. Deși îmi place mult concealer-ul Wake me up, fondul de ten nu cred că o să-l încerc, după ce am citit mai multe păreri am ajuns la concluzia că nu ar fi potrivit pentru tenul meu super gras.
    Cu Match Perfection eu mă înțeleg bine, fixat cu o pudră bună rezistă destul de bine și până acum nu mi-a oxidat niciodată, însă legat de gradul de acoperire... mie mi se pare mic spre foarte mic. :)) Adică uniformizează și cam atât.
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  7. eu am concealer-ul Wake me up și ne înțelegem suuper bine:D
    aș încerca cu siguranță și fondul de ten
    :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Match Perfection l-am avut si eu, este bunut pe timp de iarna, dar acoperirea este cam mica pentru gustul meu, iar pe tenul meu mixt nu prea rezista si se ia rau pe telefon.
    Wake me up ma incanta dar daca zici ca e prea hidratant...
    Eu nu ma despart de colorstay totusi, desi incerc sa gasesc si altele care sa imi placa

    RăspundețiȘtergere
  9. Îmi place tare mult cum arată Wake Me Up pe tenul tău. Chiar mi s-a făcut dor să-l folosesc :*

    RăspundețiȘtergere
  10. Si eu ma gandeam ca e foarte bun din ce am citit la fete, dar pentru ten gras nu e, mai ales pe caldura. :D :*

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu vara trecuta adoram Match Perfection si aratam super cu el, dar nu stiu ce s-a intamplat cu formula lui...Acum le folosesc pe astea doua doar combinate, altfel nu mi se potrivesc. Aveam mari asteptari de la Wake me up... e atat de laudaaat! :D
    Poate ai ocazia sa le folosesti impreuna, la mine arata foarte bine.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  12. Ma bucur ca ti se potriveste. Si mie imi place cum iasa in poze, dar dupa putin timp de la aplicare, tenul incepe sa luceasca groaznic.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ma bucur ca iti place, eu vara trecuta l-am adorat! ♥

    RăspundețiȘtergere
  14. Poate ti s-ar potrivi unul dintre ele, mie ambele mi se par potrivite pentru anotimpul rece. :)
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu am incercat aceste fonduri de ten.. Totusi daca as avea ocazia sa incerca. l-as pune la treaba pe acesta: Rimmel Wake Me Up .

    RăspundețiȘtergere
  16. Match Perfection mi s-a potrivit perfect vara trecuta si nici nu a oxidat dar acum nu stiu ce are..
    Da si mie mi se pare ca gradul de acoperire e mic, dar e buildable, si il aplic in 2 straturi si asa obtin o acoperire acceptabila.
    Eu nu-ti recomand wake me up, cel putin nu acum. La frig se comporta mult mai bine si atunci o sa-l folosesc exclusiv pe el. :D Pana atunci il mai combin cu Match Perfection sau poate renunt la el pe perioada verii.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  17. Am auzit si eu ca e super bun, poate incerci si fondul de ten candva:)

    RăspundețiȘtergere
  18. Eu cred ca m-am inselat in privinta lui colorstay cand l-am testat in magazin si mi s-a parut ca nu acopera deloc... acum imi vine sa mi-l cumpar. Am vazut ca arata foarte bine pe ten din pozele tale. :)
    Pe moment arata foarte bine wake me up, dar dupa un timp luceste in cel mai rau hal. :|

    RăspundețiȘtergere
  19. Si mie imi place, dar n-ai vrea sa-l vezi dupa 3-4 ore. :)):D
    La iarna sigur o sa mi se potriveasca. :) :*

    RăspundețiȘtergere
  20. Eu am avut fondul de ten Wake me up, dar nu mi-a placut si nu l-am mai cumparat. Pe celalalt nu l-am incercat, dar cine stie poate o voi face. Mi-a placut mult review-ul tau si comparatia dintre cele doua produse.

    RăspundețiȘtergere
  21. Nici eu nu cred ca le voi mai cumpara. Cred ca o sa ma indrept catre alte fonduri de ten, pana gasesc unul care sa se apropie cat mai mult de "perfectiune" si o sa ma opresc din testat. :D
    Multumesc frumos! Ma bucur ca ti-a placut review-ul meu. :)
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  22. Wake me up il am chiar acum si il folosesc in zilele nu tocmai insorite, din cauza particulelor sale ''sclipicioase''.Match perfection inca nu l-am incercat urmeaza :)Pana acum,fondul de ten cu care m-am inteles cel mai bine este Affinitone de la Maybelline.

    RăspundețiȘtergere
  23. Nu am incercat fdt. de la Maybelline, dar poate le dau o sansa. :)
    Imi place puterea de acoperire la wake me up si faptul ca arata super in combinatie cu orice alt fond de ten.

    RăspundețiȘtergere
  24. Arata frumos e adevarat,insa ceea ce nu imi place la el ,este faptul ca pana acum mi-a murdarit vreo cateva esarfe si bluzite :))totusi pentru ca imi place nuanta si modul de acoperire,il voi recumpara.Atata timp cat tenul meu arata perfect,pot sa am putina grija :)

    RăspundețiȘtergere