Un alt serial bifat de pe listă: El internado

iunie 20, 2014

După ce am terminat de vizionat mult iubitul serial El barco, căruia i-am dedicat o postare aici, am încercat să-mi găsesc o nouă "iubire", care să dea dependență și pentru care să fac o obsesie, căci devin obsedată când îmi place un lucru foarte mult:D, iar în final am ales El internado, pe baza părerilor și review-urilor pozitive de pe diferite bloguri/site-uri pe care le urmăresc.

Coincidență sau nu, e tot un serial spaniol, cu momente în care întâmplările oscilează între realitate și ficțiune, și cel mai important, cu actori care își joacă atât de bine rolurile, încât reușesc să-ți transmită stările prin care trec personajele și să te facă, într-un fel, să ți le însușești.


Lucrul care mi-a plăcut cel mai mult la acest serial, a fost faptul că pe parcursul celor 7 sezoane, interpreții personajelor au scos în evidență într-un mod excepțional lumea falsă în care trăim, reliefând într-un mod foarte realist caracterele oripilante ale oamenilor și lucrurile de care sunt în stare pentru a-și atinge țelurile.
El internado ne oferă o serie de întâmplări încărcate de mister. Observăm cum din cauza experimentelor unui nebun, care crede că-și poate salva fiica conservată, încă din perioada nazismului, într-o mașină specială, mor foarte mulți oameni, care înainte trăiesc clipe terifiante.

Serialul este presărat și cu momente comice și romantice, specifice adolescenților, menite să detensioneze puțin atmosfera și situația celor aflați în Internatul Laguna Neagră, care deși părea un loc sigur pentru elevii săi, era de fapt o "bombă cu ceas" care îi putea face oricând să dispară.


Am urât și iubit personaje și secvențe din serial, ba chiar m-am regăsit în unele situații, și dacă n-aș fi tentată de multe alte seriale, l-aș urmări din nou, de dragul personajelor.

Dacă v-a stârnit interesul articolul meu, sau dacă ați vizionat serialul și v-a plăcut, spuneți-mi asta în comentarii. :)
Kisses!

3 comentarii

  1. Trebuie neaparat sa ma uit la serialul acesta, mi l-a recomandat si mie o prietena. :) Intotdeauna m-au atras filmele si serialele cu scene de mister, paranormal si suspans. Momentan ma uit la Desperate Housewives, ma ajuta sa ma destind putin acum in sesiune :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu m-am uitat aseara la un episod din DH. Doamne cat pot sa-l ador! N-am mai vazut un serial atat de bine conceput si citatele lui Mary Alice ma lasa fara cuvinte de fiecare data. Cred ca o sa-l reiau in vacanta:)). E #1 pentru mine. ♥
    Sa vezi si Internatul, pe mine m-a cucerit.:)
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Da....e un serial absolut minunat :* Cu siguranta o sa ma uit si la Internatul :* pupici

    RăspundețiȘtergere