Sapun antiacneic pentru ten gras Matins de Lavande cu argila alba si flori de lavanda - Deja Vu

ianuarie 24, 2014

Sapunul este special conceput sa ajute tenul gras, tratandu-l de acnee, unde este cazul. Pentru asta şi-au dat intalnire pamantul, florile şi munţii. Din pamant am extras argila alba, un amestec de silicaţi şi fragmente de cuart şi mica, care are efecte cicatrizante asupra pielii, vindecand pielea iritata. Florile de lavanda, un ingredient nelipsit de multe veacuri in vindecarea ranilor, au efecte antimicrobiene şi antiinflamatorii asupra pielii. De asemenea, uleiul esenţial de patchiuli işi are locul firesc in aceasta combinaţie, pentru nelipsitele sale proprietaţi: este folosit pentru tratarea eczemelor, dermatita alergica, inflamatii ale pielii. In plus, creşte elasticitatea muşchilor şi a tesuturilor, iar ylang-ylang (floarea-florilor ) ajuta la reglarea secreţiei de sebuum. " - este frumoasa descriere a sapunului de pe DejaVunatural.ro



Destinat tenului gras, cu tendinte acneice, sapunul natural Matins de Lavande cu flori de lavanda si argila este un bun aliat pentru acest tip de ten pe suprafata caruia odata cu sebumul excesiv, isi fac aparitia si minunatele cosuri care ne pot strica dispozitia sau ne pot scadea increderea in sine.
Astazi am optat sa scriu despre acest sapun, care ajuta la ingrijirea tenului mixt si la tratarea imperfectiunilor sale, cu toate ca varianta acoperirii lor pare varianta cea mai simpla si rapida, fiind o varianta de scurta durata.
Eu nu ma multumesc doar cu acoperirea zonelor problematice ale tenului si imi doresc sa am o rutina de ingrijira care sa ma tina departe de cosuri si de petele ramase dupa uscarea lor.
Sapunul are in compozitia sa ingrediente care ii ofera un aspect foarte atractiv, care incita la folosirea si admiratia sa.
Mirosul lui e placut, fresh, si se pastreaza pe ten putin timp dupa folosire.
In contact cu apa face o spuma usoara, iar atunci cand il aplic pe ten si insist pe zonele problematice obtin o spuma foarte densa de culoare mov-albastrui, care simt ca intr-adevar imi curata tenul si il lasa parfumat si placut la atingere.

Dupa spalare am remarcat efectele uleiurilor continute dar si ale argilei prin:
  • Aspectul vizibil mai curat al porilor
  • Aspectul mai luminos si curat al tenului
  • Pielea care scartaie la atingere in urma indepartarii totale a sebumului
Imediat dupa, aplic crema hidratanta de la Cosmetic Plant, care sunt sigura ca nu-mi ingrasa tenul, si care se aplica mult mai usor si se absoarbe mai repede in pielea curata pe care am obtinut-o.

Toate acestea imi transmit ca acest sapun, care a reusit sa indeparteze tot sebumul de pe ten si sa-l curete fara a-l deshidrata sau a-i provoca alte reactii adverse, este perfect pentru tenul gras deoarece are o capacitate mare de curatare si contine 100% ingrediente naturale, ceea ce e un alt aspect de luat in calcul, pentru cele care prefera produsele naturale.
Cantitate: 90 g.
Pret: 9 lei
Il gasiti pe: dejavunatural.ro, dar si pe alte site-uri care comercializeaza produse bio.

Am mare incredere ca acest sapun ma va ajuta sa scap de petele de pe fata si sper sa obtin rezultate vizibile, dupa mai mult timp de folosire zilnica si voi reveni cu un update sau un articol separat pe acest subiect.

Voi folositi sapun pentru a va curata/ingriji tenul? Va aduce vreun beneficiu remarcabil?
Kisses!

13 comentarii

  1. Tare interesant! Chiar aseară mă uitam printre produsele mele şi am descoperit un săpunel de la Deja Vu, doar că al meu e pentru prevenirea îmbătrânirii tenului, Am zis că-l mai păstrez pentru moment, şi asta pentru că am deja deschis un gel de curăţare de la Pharmacy - foarte eficient şi spornic. Tind să cred că aceste săpunele chiar au beneficii notabile, cel puţin asta am dedus din toate cele citite până acum.
    Să-ţi fie util şi să-ţi dăruiască rezultatele dorite! ♥

    RăspundețiȘtergere
  2. Mutlumesc, Mihaela! Imi place foarte mult si imi pun sperante in el caci tenul meu chiar nu duce lipsa de sebum si cateva cosulete care ma supara. Singurul aspect care ma deranjeaza este faptul ca ma ustura ochii groaznic daca nu sunt atenta cand ma spal si pentru asta atunci cand ma grabesc aleg alte produse pentru curatarea tenului.
    Pupici! Weekend linistit:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Sună bine. :D Am fost tentată mai de mult să încerc săpunurile bio pentru ten, dar mă gândeam că nu dau rezultate. Adevărul e că nici nu prea m-am interesat de ele.
    Poate o să le dau totuși o șansă cândva. Cu acneea nu mai am probleme, dar cu excesul de sebum e dezastru... :))
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu stiu ce sa ma mai fac cu tenul meu:)) arata bine vreo 2-3 ore si cand incepe sa apara sebumul toate o iau razna:)) fondul de ten, zona T etc:))
    Nici eu nu am mai folosit pana acum un sapun bio pentru ten..dar de acesta sunt incantata:)

    RăspundețiȘtergere
  5. E tare tentant, pacat ca nu ajung in ro prea devreme, ai reusit sa ma faci curioasa. :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma bucur ca postarile mele starnesc interesul:D. Bucura-te de timpul petrecut in Anglia, eu te invidiez:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Super!
    Raport calitate/pret de nota 10 cu steluta.
    Trebuie sa le fac si eu o vizita. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  8. Asa e, Dee:) Ma mir ca a putut sa ma impresioneze asa un sapun, nu m-am mai spalat de cand eram mica cu unul si am si evitat sa folosesc, nu stiu de ce:D.
    te pup si iti multumesc pentru comentariu!:*

    RăspundețiȘtergere
  9. Abia astept sa imi comand si eu !
    Am sa incerc si la plafar poate gasesc!

    RăspundețiȘtergere
  10. Super..poate il cumpar si eu pt ca suna ft bine♡

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna. iti mai recomand un sapun cu care am reusit sa scap de toate cosurile de pe corp si ma ajunta enorm de mult cu excesul de sebum. e un sapun organic pe baza de ulei 100% pur din arbore de ceai-tea tree de la thursday plantation care e asa cum ziceam foarte eficient.

    RăspundețiȘtergere