Review masca tonica de fata cu aloe vera si ceai verde Montagne Jeunesse

aprilie 06, 2014

Saptamana aceasta a fost una extrem de obositoare pentru mine si credeam ca n-o sa se termine niciodata, asa ca ieri i-am oferit tenului meu o doza generoasa de vitamine si energie, folosind masca tonica de fata cu extract de aloe vera si ceai verde, Face Spa, de la Montagne Jeunesse.

Masca este una cu actiune rapida, 5 minute, durata pe care eu nu am respectat-o si am ales sa ma bucur de ea in jur de 20 de minute. 
Nu este tipul de masca cu care sunt(em) obisnuita/e, adica un produs crema ambalat intr-un plic, ci se gaseste sub forma unui material textil imbibat cu lotiune tonica racoritoare cu aloe vera si ceai verde, care se aplica pe fata si se lasa sa actioneze.
Pe langa efectele de energizare si revigorare pe care i le-a oferit tenului meu, au mai existat si cele secundare, reprezentate de amuzamentul datorat aspectului ciudat pe care il aveam in timp ce asteptam sa-si faca efectul:
Dupa ce am indepartat-o, tonicul a fost absorbit de pielea mea ca de un burete, iar tenul meu a ramas placut la atingere, mai curat si luminos. 
INGREDIENTE:
Cu toate ca materialul mastii a depasit cam mult dimensiunea fetei mele(un bun prilej pentru a-i acorda putina atentie si gatului meu, uitat de crema sau tratament cosmetic), as recumpara si apela oricand la masca aceasta pentru efectele ei de revitalizare aduse tenului meu, dar si datorita senzatiei extrem de racoritoare pe care mi-o ofera.

Sper sa va ajute postarea mea daca sunteti in cautarea unui tonic eficient pentru fata.
Kisses!

13 comentarii

  1. am folosit mastile lor si imi plac foarte mult, dar acum imi fac in casa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca e o masca ideala pentru vara :) .Eu nu prea mai folosesc masti (bat-o vina de lene :D),dar ar cam trebui sa reincep,iar cu mastile de la Montagne m-ati innebunit,deci clar trebuie sa-mi fac stocul cand ajung in DM :D.
    Te pup Lore :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce haioasă e. :))
    Sună bine, cred că e perefectă vara. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am incercat o masca iluminatoare de la Lady's tot asa, din material textil :) Apoi am mai castigat niste mostre de la Skin79 printre care o alta masca de genul :D Ador aceste tratamente faciale <3

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu m-am indragostit de ele:). Si cele facute in casa sunt foarte eficiente, dar cateodata imi place sa ma rasfat si cu cele din comert care sunt un deliciu olfactiv!

    RăspundețiȘtergere
  6. Asa e, cred ca pe caldura ar pica la fix masca asta, e atat de freshy!;))
    Trebuie sa le incerci, eu pe cea cu ulei de masline sigur o cumpar si cred ca si pe cea cu cioco:)
    Pupici!:*

    RăspundețiȘtergere
  7. Haha, daa, a produs mare amuzament cand am postat poza pe FB:)))
    E atat de racoritoare si cred ca la vara va fi perfecta pentru a ma "destresa" putin;))♥

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt foarte interesante, parca sunt mai atractive datorita materialului acela cu care multe nu suntem obisnuite:)) :*

    RăspundețiȘtergere
  9. inca nu am incercat acesta masca dar am vazut in magazine :)

    RăspundețiȘtergere
  10. mie imi plac mastile de genul asta, cearceaf :D

    RăspundețiȘtergere
  11. :)) sunt interesante:D cearceafurile:))

    RăspundețiȘtergere
  12. Mie mi-a plăcut, poate îi mai dau o şansă la vară. :D

    RăspundețiȘtergere