Review fond de ten Illuskin The One - Oriflame

iunie 28, 2014

Dacă încă sunteți în căutarea unui fond de ten care să aibă capacitatea de a acoperi imprefecțiunile tenului, dar să nu-l încarce, sau pur și simplu doriți să încercați unul ieftin și bun, vă invit să citiți în continuare articolul meu.

Fondul de ten Illuskin de la Oriflame a fost lansat în cea mai recentă gamă de machiaj de la Oriflame, The One, iar mie mi-a întrecut așteptările, deși de când mi-am deschis blogul am folosit mai rar produse de machiaj Oriflame.


Cu o textură semi-lichidă, care mi se pare potrivită pentru toate fondurile de ten, facilitează aplicarea produsului cu minimum de efort. Nu trebuie să insist mult pentru a-mi uniformiza culoarea tenului deoarece se întinde foarte ușor și se îmbină imediat cu nuanța tenului, oferindu-i un aspect natural.


La aplicare îl simt ca pe o cremă ușoară de față, care pe lângă faptul că hidratează tenul, îl și protejează de radiațiile solare având SPF 20. Dacă aveți un ten problematic, care se irită ușor sau este predispus la alergii, s-ar putea să vă bucurați de acest aspect.

Mi se pare potrivit pentru tenul meu(mixt) deoarece după aplicare finish-ul nu e unul lucios, dar nici mat, scoțând în evidență trăsăturile frumoase ale tenului fără să-i blocheze strălucirea naturală.


Nu lasă aspect de mască, dar trebuie întins puțin și pe gât pentru a nu se observa o schimbare bruscă de nuanță.

Nuanța pe care am primit-o eu este Natural Beigeși din punctul meu de vedere, este potrivită mai mult tenurilor măslinii, care se bronzează vara, și nu pentru cele deschise care se înroșesc.

Dacă nu vă regăsiți tenul în prima categorie, puteți opta pentru una dintre variantele deschise de mai jos, deoarece fondul de ten dispune de o paletă de 6 nuanțe:


În privința rezistenței la transfer pot spune că se situează undeva la mijloc, deoarece se ia pe ecranul telefonului, dar nu în aceeași cantitate ca și alte fonduri de ten care murdăresc tot în calea lor. :P Dintre toate cele pe care le-am încercat acesta este cel mai puțin transferabil.

Nu oxidează pe față și nici nu i se schimbă aspectul după câteva ore, însă am observat că dacă nu îl întind bine se strânge în liniile fine și le scoate în evidență.


Pentru mine este un fond de ten bun și mă bucur că am avut ocazia să-l primesc la testat deoarece chiar mi-era dor de un fond de ten de la Oriflame. Înainte să-mi fac blog eram obsedată de fondurile de ten Giordani Gold! Arată atât de bine pe ten! ♥

Acum îl găsiți în cataloage la 28 lei, redus de la 45. :)

Vă tentează?

25 comentarii

  1. nu am incercat acest fond de ten, eu folosesc Luxe de la Avon de care sunt extrem de multumita:) l-as incerca cu drag, imi place efectul pe care il lasa pe ten, asa ca ii dau o sansa cu siguranta.
    Tu esti o frumoasa foc! :*
    te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Lorena, te faci din ce in ce mai frumoasa :). Iti sta bine cu fondul de ten si vad ca ti-a crescut si parul. Imi place fundalul cu terenul de football :).

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc frumos Ani! :* Nu ma mai tund, gata. :D
    Mi-am scos fondul de ten un pic la joaca azi ;))
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am încercat niciodată un fond de ten Oriflame! Acesta sună promițător, mai ales la 28 de lei. :)) Arată foarte bine pe tenul tău. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc frumos! :* Imi palce foarte mult, imi aduce aminte de perioada in care foloseam numai fdt. de la Giordani :D
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  6. Trebuie sa le incerci, Dia! :) La pretul asta si venind de la Oriflame e super bun. :)
    Mersi! :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Oau, arată tare bine! Şi tenul meu este unul mixt, şi problematic, aş putea adauga, mai ales în unele zile :)! Eu foloseam fondurile de ten de la Astor, dar îmi place foarte mult cum arată pe tenul tău!
    Cred că am să-l încerc şi eu, preţul este foarte accesibil!

    Mulţumesc mult, te pup,
    www.mfashionhour.com

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce ma bucura comentariul tau, draga mea! :*
    Multumesc frumos! :) Imi doresc de mult sa incerc un fond de ten de la Astor, dar momentan am nevoie de putin mai multa acoperire din cauza petelor de pe ten.


    Te pup si te mai astept cu drag pe aici :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Si mie imi place foarte mult corectorul♥
    Ambele produse sunt foarte bune, nu ma asteptam :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Arata bine si mi-ai cam facut pofta. Eu folosesc de obicei bb cream deoarce este foarte lejer, insa chiar caut un fond de ten pentru zilele in care am nevoie de ceva mai multa acoperire.

    http://polly-lena.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  11. Bine ai revenit, draga mea. Ti-am simtit lipsa. :D
    E o variantă foarte bună pentru zilele în care tenul nostru o ia razna. :)
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  12. Şi mie îmi place foarte mult fondul ăsta de ten. De când l-am primit nu am mai folosit altceva :) Îmi place şi că, deşi m-a prins puţin soarele, îl pot purta în continuare. Arată foarte bine cu bronzer peste şi sunt mega mulţumită :D

    RăspundețiȘtergere
  13. Da, eu zic ca se potriveste mai mult pe timp de vara cand suntem mai bronzate. Am nevoie urgenta de un bronzer. :D Ce îmi recomanzi? mâine e DM day :))
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu tare bine mă înțeleg cu el, e potrivit pentru tenul tânăr. :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Si eu il folosesc de cand a aparut la Oriflame si sunt foarte multumita de el. Are textura usoara si dupa putin timp nici nu simti ca porti un fond de ten.

    Daca vrei sa participi la un mic concurs cu produse oriflame cadou, te astept pe pagina mea :) Mai sunt 3 zile de inscriere. Te pup!

    https://www.facebook.com/consultantiorif/photos/a.1458183104411300.1073741830.1450746955154915/1504929483069995/?type=1&theater

    RăspundețiȘtergere
  16. Multumesc Diana! Ma bucur ca il folosesti si tu! :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu am incercat niciun fond de ten de la Oriflame, dar cu siguranta l-as incerca :D

    Kisses :*
    http://tainafrumusetii.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  18. nu am folosit alt fdt de la oriflame decat giordani mineral therpy...daca ai putea sa imi spui cum e acest fond de ten in comparatie cu cel de la giordani..cel de la giordani imi place mult pt textura lui..nu incarca deloc...e lejer.daca e si acesta la fel o sa mi-l iau si eu.ms frumos:*

    RăspundețiȘtergere
  19. L-am avut si eu pe acela si mi-a placut mult. The One seamana mult cu cel de la Giordani, ti-l recomand cu drag! :)

    RăspundețiȘtergere
  20. ms mult.am incredere in recomandarea ta.te anunt daca o sa fiu multumita de el.te pup:*

    RăspundețiȘtergere
  21. E foarte bun, mai ales ca e de la Oriflame. :)

    RăspundețiȘtergere