Favoritele lunii ianuarie 2016

februarie 10, 2016

A trecut și prima lună din 2016, în sfârșit! Dacă în alți ani aveam impresia că ianuarie zboară repede ca vântul, anul acesta mi s-a părut că a durat o veșnicie și de-abia așteptam să scap de ea, și implicit de sesiune. A trecut destul de greu această lună și nu am avut timp să folosesc la maxim produsele de machiaj pe care le dețin, așa că articolul acesta va conține câteva produse esențiale cu care mi-am permis să mă răsfăț / îngrijesc când luam o pauză de la învățat și simțeam nevoia disperată pentru puțin "me time".



Continuă să fie prezentă și în favoritele lunii ianuarie, și anume: apa micelară Sensibio H2O de la Bioderma, pe care am lăudat-o aici și aici și despre care toată lumea știe că e the best of the best. Dacă aveți probleme cu pielea, vreți o demachiere ca la carte și un produs sigur pentru ea, care să îi ofere echilibrul necesar, s-ar putea să vă îndrăgostiți definitiv și irevocabil de ea.

Ca fond de ten, am folosit în majoritatea zilelor, Rimmel Match Perfection, căruia i-am făcut review pe la începuturile mele blogosferice, aici. E un fond de ten cu acoperire medie, oferă aspect natural, dar oxidează după câteva ore de la aplicare, iar nuanța pe care o am acum - 200 Soft Beige - mi s-ar potrivi mai bine vara, căci acum e cam închisă pentru tenul meu. Pentru acoperirea petelor post-acneice, am folosit fondul de ten în varianta tester de la Flormar, Mat Touch, care mă uimește cu puterea lui de acoperire și îmi camuflează cu brio imperfecțiunile.

La categoria produselor de îngrijire corporală, am preferat 4 produse, dintre care 3 sunt și consumate. Mă pot lăuda că, aproape în fiecare seară, am folosit untul de corp tutti frutti cu aromă de mure și zmeură de la Farmona, care îmi face corpul să miroasă ca o bombonică. După o zi întreagă de învățat, acesta era răsfățul meu: o cremuială fructată și eram gata de somn și de o nouă rundă de învățat în ziua următoare. Am cam abuzat de el, dacă de alte ritualuri de îngrijire nu prea am avut timp, și cred că dacă continui în ritmul acesta, până la sfârșitul lunii termin borcănelul delicios.


Mi-a plăcut să folosesc gelul de duș cu aromă fresh de la Mexx, Ice Touch, în special după o zi obositoare, fiindcă mă reîmprospăta imediat, iar aroma energizantă se păstra câteva ore după duș. E perfect pentru zilele încărcate, și îmi pare rău că o perioadă am uitat de el, fiindcă nu știam ce pierd. L-am terminat și dacă voi avea ocazia, îmi voi cumpăra geluri de duș de la Mexx.

Antiperspirantul meu favorit a fost cel de la Dove, pe care l-am terminat pe la mijlocul lunii și la care s-ar putea să revin în viitor. Am scris despre cât este de eficient în acest articol, chiar face o treabă bună și vi-l recomand dacă nu vă confruntați cu transpirație excesivă. Are un miros plăcut, specific Dove, care persistă pentru multe ore și mă protejează de mirosurile neplăcute pe durata întregii zile.

Gelul de ras de la Balea cu aromă de mango mi-a plăcut la nebunie și chiar mi-a părut rău când l-am terminat zilele trecute. Nu e la fel de spornic ca gelul de ras de la Nivea, dar mi-a plăcut mult efectul calmant pe care îl are asupra pielii. Nu îmi apar bubițe după epilare, iar pielea devine foarte catifelată după ce îl folosesc. Mi-a plăcut culoarea lui turcoaz, mirosul extrem de plăcut și chiar vreau să mai îmi iau geluri de ras de la Balea în alte arome.


Rujul meu favorit a fost Avon, lip stylo ultra beauty, în nuanța cappuccino, care e exact nuanța aia de maro-nude care îmi place mie și mi se potrivește. Fac ce fac și tot la nuanțe de nude ajung! Am impresia că, atât la machiajul ochilor, cât și la cel al buzelor, nuanțele neutre îmi scot mai frumos în evidență trăsăturile, și atunci când vreau să merg la sigur, știu unde să apelez.

Luna trecută am avut 3 nuanțe pe unghii: nude, roșu și albastru. Le alegeam în funcție de stare și de dificultatea examenelor care mă așteptau. :)) Am început calm cu un nude de la Essence, Long Lasting, apoi am trecut pe superbul albastru de la Sephora, Nails Inc Gel Effect, iar în final, pentru a rezista presiunii, am ales Big Apple Red de la OPI, care este o nuanță de roșu demențial. Toate 3 îmi plac mult, mai ales acum că mi-am lăsat din nou unghiile să crească și am pe ce să mă joc cu culorile.

Astea sunt favoritele mele pentru luna trecută. Ale voastre care sunt?
Vă place ceva de la mine?
Kisses!

0 comentarii